GDJE I KAKO POSPREMITI VAŠE SEXY IGRAČKE?

Seksualne su igračke po pitanju materijala izrade sigurne za tjelesnu uporabu, no ipak, neke od njih mogu reagirati kada ih se drži pokraj sličnih ili nekompatibilnih materijala. Stoga je važno biti pažljiv prilikom njihovog pospremanja i čuvanja. Ako pomiješate svoje sexy igračke (pogotovo one napravljene od silikona, gume, lateksa ili materijala koji oponašaju osjećaj prave kože), moglo bi se dogoditi da vaše igračke počnu mijenjati prvotni oblik.

Nemoguće je pretjerano naglasiti koliko je važno da se sexy igračke čuvaju individualno ako ne želite da vas sljedeći put kada posegnete za njima dočeka neugodno iznenađenje.

VAŽNO – IGRAČKE MOGU PROMIJENITI BOJU, OBLIK TE SVOJU KONZISTENCIJU, PA ČAK I IZGLEDATI KAO RASTOPLJENE AKO NISU ADEKVATNO POSPREMLJENE .

 

Kako se čuvaju sex igračke

Čuvate li svoje sex igračke na vašim omiljenim ili pak tajnim mjestima skrivene od nepoželjnih pogleda, svakako osigurajte da su one pohranjene odvojeno! Mnogo luksuznih sex igračaka dolazi s vlastitim torbicama i posebnim kutijama koje vam individualno spremanje čine lakšim.
Ako ste originalnu kutiju ipak bacili, sigurni smo da ćete u našoj ponudi naći adekvatno rješenje za pohranu. Za više ideja i informacija pogledajte našu kompletnu ponudu proizvoda za čuvanje igračaka.

Postoji jednostavan i jeftin način spremanja vaših omiljenih igračaka. Preporučujemo korištenje kartonskih kutija, futrola ili čarapa, a ako si želite dati truda možete i ukrasiti kutijice po vlastitom ukusu i želji no bitno je da su igračke fizički odvojene.

I za kraj dajemo vam kratak podsjetnik kako se odnositi prema vašim omiljenim igračkama.

ŠTO RADITI:

– Očistite svoje sex igračke prije pospremanja i prije upotrebe
– Proučite postoji li kakvo oštećenje prije odlaganja
– Pospremite i čuvajte svaku sexy igračku individualno

 

ŠTO NE RADITI:

– Ne spremati sexy igračke sve zajedno
– Ne dopuštati da se vaše sexy igračke međusobno dodiruju na dulje vrijeme
– Ne pospremati ih prije nego što su potpuno suhe