Diskretno pakiranje i dostava

S obzirom da nam je Vaša privatnost od ključne važnosti Sex Shop Vibraonica je unutar svojih 5 godina poslovanja (2016-2021) uspješno razvio najdiskretniju i najsigurniju metodu dostave paketa u Hrvatskoj!

Kako smo to uspjeli?

 1. Safety-Lock sistemom zatvaranja paketa

  Vaše proizvode pakiramo isključivo u E-Commerce kutije sa Safety-Lock sistemom zatvaranja paketa.

 • Što je Safety-Lock?
  Safety-Lock je jedinstveni sigurnosni sistem zatvaranja paketa koji onemogućuje da bilo čije znatiželjne oči saznaju vaš sadržaj paketa bez da ga prethodno ne oštete. Na taj način vam jamčimo apsolutnu diskreciju i sigurno smo da ste vi prva i jedina osoba koja će otvoriti paket nakon što napusti naše skladište.
 1. Dvostruko pakiranje

  Safety-Lock E-Commerce kutiju pakiramo unutar čvrstih 65 mikronskih PELD vrećica koje su ne prozirne te otporne na izuzetno velika mehanička oštećenja. Ova vrsta vrećica se koristi u financijskoj industriji za transport novca. Na taj način smo osigurali da vaša diskrecija i proizvodi ostanu sigurno zaštićeni prilikom najgorih scenarija u transportu.

 1. Pošiljatelj je nepoznat!

  Otišli smo korak dalje! Sex Shop Vibraonica u suradnji sa InterEx Delivery Logistics d.o.o. logističarskom tvrtkom omogućio je da na dostavnim naljepnicama nigdje nije naznačena “Vibraonica”, “Sex Shop” kao ni tvrtka “Sandbox d.o.o.” koja stoji iza navedenog branda. Što vam garantira da ukoliko netko pokuša provjeriti vašeg „Pošiljatelja“ neće nikada saznati da se radi o Sex Shop-u već će dobiti informacije o InterEx Delivery Logistics d.o.o. logističarskoj tvrtci koja vršti dostavu za više od 100 Internet trgovina na području Hrvatske i Europe.

Diskretna naplata

 • Plaćanje putem pouzeća – ukoliko se odlučite na ovu vrstu plaćanja vaša diskrecija je apsolutno zajamčena. Plaćanje vršite onoga trenutka kada vam je paket uručen te plaćanje vršite prema tvrtki InterEx Delivery Logistics d.o.o.

 • Plaćanje putem kreditne kartice ili virmana – na ispisu prometa kreditnih kartica kao mjesto naplate stoji naziv tvrtke: Sandbox d.o.o., Baburičina 23, 10000 Zagreb te nigdje nisu navedeni proizvodi ili bilo što slično što bi moglo sugerirati kupnju erotskog sadržaja.

Vaša intima i privatnost su nam na prvom mjestu te o tome vodimo posebnu brigu.

Stoga, potpuno bezbrižno, u maksimalnoj komociji i privatnosti možete krenuti u kupnju proizvoda iz naše ponude.

Vaš Team Vibraonica
„Ono“ što ti treba!