July 18, 2021

Gdje i kako pospremiti vaše sexy igračke?

Seksualne su igračke po pitanju materijala izrade sigurne za tjelesnu uporabu, no ipak, neke od njih mogu reagirati kada ih se drži pokraj sličnih ili nekompatibilnih materijala. Stoga je važno biti pažljiv prilikom njihovog pospremanja i čuvanja. Ako pomiješate svoje sexy igračke (pogotovo one napravljene od silikona, gume, lateksa ili materijala koji oponašaju osjećaj prave kože), moglo bi se dogoditi da vaše igračke počnu mijenjati prvotni oblik.

Nemoguće je pretjerano naglasiti koliko je važno da se sexy igračke čuvaju individualno ukoliko ne želite da vas sljedeći put kada posegnete za njima dočeka neugodno iznenađenje.

VAŽNO – IGRAČKE MOGU PROMIJENITI BOJU, OBLIK TE SVOJU KONZISTENCIJU, PA ČAK I IZGLEDATI KAO RASTOPLJENE UKOLIKO NISU ADEKVATNO POSPREMLJENE .

Kako se čuvaju sex igračke

Čuvate li svoje sex igračke na vašim omiljenim ili pak tajnim mjestima skrivene od nepoželjnih pogleda, svakako osigurajte da su one pohranjene odvojeno! Mnogo luksuznih sex igračaka dolazi s vlastitim torbicama i posebnim kutijama koje vam individualno spremanje čine lakšim.

Ukoliko ste originalnu kutiju ipak bacili preporučujemo vam da u našoj ponudi potražite nešto poput LINK NA VIBRAONICA PROIZVOD za svaku svoju igračkicu ili samo za one posebne. Pogledajte našu kompletnu ponudu na LINK za više ideja i informacija.

Postoji jednostavan i jeftin način spremanja vaših omiljenih igračaka. Preporučujemo korištenje kartonskih kutija, futrola ili čarapa, a ako si želite dati truda možete i ukrasiti kutijice po vlastitom ukusu i želji no bitno je da su igračke fizički odvojene.

Ako dijelite svoj životni prostor s nestašnom osobom i osjećate se zabrinuto da bi osoba mogla slučajno nabasati na vaše igračke, dobra je ideja uložiti u LOCKABLE LOVEHONEY SEX TOY CASE (ovo je primjer iz članka, nabaviti sličan proizvod, kutija koja se može zaključati). Šifru lokota možete promijeniti kad god želite kako biste osigurali potpunu kontrolu nad pristupom vašim igračkama. Kao bonus, svaka od kutija za sex igračke presvučena je antibakterijskom presvlakom koja čuva vaše igračke od bakterija i održava ih higijenski sigurnim.

I za kraj prilažemo vam kratak podsjetnik kako se odnositi prema vašim omiljenim igračkama:

[row]

[col span=”1/2″]

ŠTO RADITI:

  • Očistite svoje sex igrače prije pospremanja
  • Proučite postoji li kakvo oštećenje prije odlaganja
  • Pospremite i čuvajte svaku sex igračku individualno

[/col]

[col span=”1/2″]

ŠTO NE RADITI:

  • Ne spremati sex igračke sve zajedno
  • Ne dopuštati da se vaše sex igračke međusobno dodiruju na dulje vrijeme
  • Ne  pospremati ih prije nego što su potpuno suhe

[/col]

[/row]

Photo via Bigstock

[block id=”blog-post-dodatni”]

Sexy Tajne

Tags:

#sex experience #tag will be here