KRATKI VODIČ KROZ VRSTE SEXY IGRAČAKA

 

Pitate se kakve sexy igračke postoje i kako se koriste? Saznajte više, pogledajte i izaberite pravu stvar za sebe iz naše velike ponude sex igračaka!

VIBRATORI

Općenito, vibratori su uređaji na baterije ili struju koji vibriraju i zuje.
Često se (pogrešno) misli da se vibratori moraju “umetnuti” u vaginu ili anus – ali to nije točno! Vibratori se uglavnom koriste za stimulaciju s vanjske strane. Stoga, ako tražite nešto za podraživanje klitorisa (a to je većini žena potrebno za orgazam) – odaberite jednu od nekoliko vrsta vibratora.
Možete probati npr. vibrirajuće jaje ili bullet vibrator. Njihova prednost je što imaju više brzina vibracije, a mogu se koristiti u igri nasamo, ali i s partnerom, zato jer su mali i stanu baš na pravo mjesto, između vas.
Isto tako, možete probati i “hands-free” vibratore, koji se pričvrste na tijelo pomoću vrpci ili se navuku kao gaćice. Ili isprobajte klasični vibrator –masažer kojim, osim erogenih zona, možete masirati i umorne mišiće na svom (ili partnerovom) tijelu.
Prilikom izbora vibratora, obratite pažnju na intenzitet podražaja (tj. vibracija) te na razinu buke. Općenito, što je materijal od kojeg je vibrator napravljen mekši, i buka je manja.

DILDO

Ako želite osjećaj penetracije, prodiranja – odaberite dildo. Dildo je igračka koja oponaša penis. Dildo obično ne vibrira, iako u ponudi imamo i vibrirajućih. Dildo se može koristiti za vaginalnu kao i analnu penetraciju. Pri tome budite oprezni – ako želite dildo za analnu igru, odaberite specijalno dizajnirane analne igračke. Njihova proširena baza sprečava da igračka prodre preduboko unutra (odakle se više ne bi mogla izvaditi…)
Kad birate dildo, dobro razmislite o tome koja vam dužina i debljina odgovara. Naziv “realistični dildo” uglavnom se odnosi na materijal i izgled igračke, a ne na njezinu veličinu. Mnogo “realističnih dilda” zapravo je puno veće od normalnog muškog penisa. Zato, dobro razmislite koja vam veličina stvarno odgovara. Detaljnije upute o tome možete pročitati OVDJE.

STIMULATORI G-TOČKE

G-točka je posebno osjetljiva i teže dostupna točka vagine čije podraživanje, priča se, izaziva nevjerojatno snažne orgazme.
Ako tražite nešto za stimulaciju G-točke, tzv. G-spot stimulator, odaberite neku od posebno dizajniranih igračaka sa zakrivljenim vrhom.

RABBIT VIBRATORI

Rabbit vibratori nude najbolje od oba svijeta, oni su kombinacija vibratora i dilda u jednom proizvodu. Vibrirajuća palica pruža savršeni osjećaj penetracije iznutra, a male “zečje uši” vode brigu o masaži i podraživanju klitorisa izvana.

LJUBAVNE KUGLICE

Ljubavne kuglice su posebno dizajnirane igračke, kuglice koje se umeću u vaginu. Svojom težinom i vibracijama koje se stvaraju pri svakom našem pokretu, kuglice izazivaju osjećaj (snažne!) ugode uz istovremeno jačanje mišića genitalnog područja. Zbog toga se, osim za užitak, ljubavne kuglice preporučuju svim ženama. Posebnu će korist od ljubavnih kuglica osjetiti žene koje su više puta rodile, koje se tek spremaju roditi, kao i sve žene koje imaju problema s inkontinencijom – zadržavanjem mokraće.

PENIS PRSTENI

Penis prsten služi da zadrže krv u penisu kad je penis u erekciji. Ta dodatna krv na siguran način povećava čvrstoću penisa, ali isto tako povećava i izdržljivost. Također, penis prsten možete navući na penis prije upotrebe penis pumpe, kako bi postigli trajnije rezultate.
Penis prsten možete koristiti sami ali i za vrijeme seksa kako bi povećali užitak za oba partnera.
Penis prsteni su napravljeni u bezbroj boja i oblika, te mnogo različitih materijala.

VIBRIRAJUĆI PENIS PRSTENI

Isto kao i njihovi ne-vibrirajući kolege, vibrirajući penis prsteni zadržavaju krv unutar penisa u erekciji. Zbog toga je erekcija veća i čvršća.
Uz to, ove muške igračke pružaju i vibracije u kojima će uživati oba partnera. No, zabavi tu nije kraj – vibrirajući penis prsten možete dodati na svoju omiljenu navlaku za penis ili masturbator. To će svakako igri dati novi čar.

MASTURBATORI ZA MUŠKARCE

Masturbatori za muškarce dostupni su u bezbroj veličina, boja, oblika i tekstura. Osnovna im je namjena svima zajednička – ispomoć prilikom masturbacije. Iako su uglavnom mali, njihov je učinak – ogroman! Oni mogu milovati, stiskati, vibrirati i pa čak i gutati! Postoje čak i masturbatori za upotrebu bez ruku 
Postoji mnogo vrsti masturbatora, ali su najpoznatiji i najčešće korišteni Fleshlight i Tenga masturbatori.

FLESHLIGHT MASTURBATORI

Fleshlight igračke su realistične igračke koje izgledom i osjetom oponašaju pravu vaginu (ili anus… ili usta…). Napravljene su od super-realističnog materijala, Real Feel Superskin, i sastoje se od diskretne kutije i realistično oblikovanog uloška – ulaza. Postoji nekoliko linija Fleshlight proizvoda, za svakoga ponešto.
Fleshlight masturbatori su među najprodavanijim proizvodima na tržištu sexy igračaka – vrijeme je da isprobate zašto 

TENGA MASTURBATORI

Neupadljivi su, mali i diskretni, ali je istovremeno njihov učinak – izuzetan. Dizajnirane i napravljene u Japanu, ove su igračke napravile revoluciju u području muških masturbatora.
Svaka TENGA igračka – TENGA Eggs, Cup i Flip Hole – ima iznutra jedinstvenu teksturu koja pri korištenju stvara plimu jedinstvenih doživljaja. Cijene im variraju u širokom rasponu, od vrlo pristupačnih do luksuznih. Svakako probati bar neki od TENGA proizvoda!

MASAŽERI PROSTATE

Prostata je žlijezda skrivena oko 2 cm unutar muškog anusa, i bez pomoći je teško dostupna. Masažeri prostate dizajnirani su specijalno s tom namjenom – da pronađu i masiraju ovo skriveno područje. Masaža prostate tijekom odnosa može dovesti do eksplozivnog orgazma cijelog tijela. Mnogi muškarci tvrde da ih i sama masaža prostate može dovesti do ludog orgazma.
Osim užitka, masaža prostate je važna i korisna i iz medicinskih razloga jer potiče ovu skrivenu žlijezdu na efikasniji rad.

REALISTIČNE VAGINE

Ako vam se ne sviđa zamisao da gurate svog najdražeg prijatelja u nešto što izgleda kao plastična boca, možete isprobati realistične vagine. Na tržistu postoji ogroman izbor proizvoda koji se razlikuju po kvaliteti, realističnosti izrade (neki su čak bojani rukom!) i naravno i cijeni. Može se naći nešto što će zadovoljiti svačiji ukus…

NAVLAKE ZA PENIS

Navlake za penis su siguran i ugodan način da malo povećate masu i dužinu svoje muškosti. Navucite ih uz pomoć malo lubrikanta na vodenoj bazi, te uživajte u novim osjetima. Dok navlaka nježno grli vašu palicu, usporava protok krvi te vam daje veću, deblju i dužu erekciju – kao i snažnije orgazme. Pomoću navlaka za penis možete povećati i zadovoljstvo partnerice. Isprobajte zajedno koja vam od različitih oblika i tekstura najbolje odgovara.

PENIS PUMPE

Da, penis pumpe postoje, i stvarno djeluju! Penis pumpe se rado i često koriste, i vjerojatno su najpoznatije sredstvo za povećanje penisa. Osim samog povećanja penisa, pumpe se mogu koristiti i kao lijek za erektilnu disfunkciju bez uzimanja tableta. Postoji mnogo vrsta i dizajna penis pumpi, ali je način korištenja uglavnom isti: stavite cilindar pumpe na penis (testisi ostaju vani), a zatim pomoću vakuuma povećavajte protok krvi. To će dovesti do toga da se spužvasto tkivo penisa proširi. Rukom kontrolirajte pumpanje i snagu vakuuma. Krenite polako, pazite da vam bude ugodno i udobno. Iako osjećaj može biti neobičan, ne bi smelo boljeti. Rezultati su u početku privremeni, ali uz redovitu upotrebu postat će trajniji. Oprez: nije preporučljivo koristiti pumpu duže od 20 minuta odjednom.

BATHMATE PENIS PUMPE

Vjerojatno najpoznatije a sigurno najprodavanije, Bathmate penis pumpe su jedine u svijetu koje koriste hidrauliku. Kao i druge penis pumpe, i Bathmate pumpe obećavaju povećanje penisa – ali kod Bathmate pumpi rezultati su brži i bolje vidljivi.
Stoga su Bathmate penis pumpe i nešto skuplje od sličnih proizvoda.

ŠTIPALJKE ZA BRADAVICE

Osim što, dok se nose, djeluju kao ukras, štipaljke za bradavice imaju i vrlo konkretnu funkciju – povećanje osjetljivosti područja bradavice. Efekt štipaljki je vrlo snažan dok se one stavljaju na bradavice, ali je jednako snažan i kada se konačno skinu.
Oprez: ako su štipaljke vrlo čvrste i zaustavljaju cirkulaciju, obavezno ih skinite nakon najviše 10 minuta igre!