Masažer Prostate s Upravljačem

Pipedream

Masažer Prostate s Upravljačem

Pipedream

448.00kn

SKU: 22291

  • Idealan za početnike i napredne korisnike
  • Baršunasti, ultra glatki silikon 100% Body-Safe
  • 9 funkcija + 2 motora
  • 100% vodootporan

1 na zalihi

Opis

Remote Control P-Spot Pro  nudi potpuno osjetilno iskustvo sa dva snažna motora koja se mogu kontrolirati putem bežičnog daljinkog upravljača. Savršeno postavljeni motori pružaju izravnu stimulaciju i prostate i perineuma, a daljinski upravljač omogućava vama ili vašem partneru da lako pređete kroz svih 9 vibracijskih obrazaca. Ergonomski dizajn i bešavni silikon omogućuju duže nošenje tijekom solo sesija ili partnerske igre. Pametno zakrivljen kako bi se prilagodio obrisima vašeg tijela i pogodio sve prave točke, P-Spot Pro fleksibilan vrh i snažni motori daju istodobnu stimulaciju i eksplozivne rezultate. P-Spot Pro se može koristiti sa ili bez daljinskog upravljača pritiskom na tipku za napajanje na bazi i kretanjem kroz 9 pulsacijskih obrazaca.

Što treba uzeti u obzir?
Remote Control P-Spot Pro treba koristiti samo s lubrikantima na vodenoj osnovi jer bi lubrikanti na bazi silikona mogli oštetiti materijal.

Kako se igračka čisti?
Pažljivo isperite igračku nakon upotrebe s malo vode i sapuna. Za dezinfekciju preporučamo sredstva za čišćenje igračaka.

Specifikacije
Materijal: Ultra higijenski silikon
Baterija: Usb punjenje

Recenzije

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Još nema recenzija.