Ripple Vibe Inya

NsNovelties

Ripple Vibe Inya

NsNovelties

369.00kn

SKU: 18293

  • 3 brzine
  • 5 načina vibracije
  • 100% Body Safe silikon
  • Snažan motor
  • USB punjiv

1 na zalihi

Opis

Ripple Vibe Inya  zakrivljen da dosegne g-točku, 6-inčni umetnuti dio Ripple Vibe-a šalje 8 načina rada, 3 postojana i 5 ritmičnih vibracija pruža potpuni kontaktni osjećaj duboko u sebi koji se brzo podešava jednostavnim tipkama. NS Novelties INYA vibracije su jednostavne za upotrebu i prikladne su za zemlju jer su USB punjive, tako da više nema lova na baterije. Sve super snažne pulsacije, vibracije i vrtnje pokreće se punjivom baterijom s uključenim USB kabelom za punjenje koji se za jednostavno putovanje može priključiti u bilo koji USB priključak na prijenosnom računalu ili zidnom adapteru pametnog telefona. Potpuno punjenje dobivate za 2,5 sata, masažer će raditi 30 minuta pri velikoj brzini i 2 sata pri maloj brzini. INYA Ripple Vibe dostupan je u bogatoj ljubičastoj i živopisnoj ružičastoj boji.

Serija NS Novelties INYA izrađena je od svilenkasto glatke silikonske i ABS plastike, sigurne za tijelo, ne sadrži ftalate, vodonepropusna je i sigurna za upotrebu s vašim omiljenim mazivom na bazi vode. Ne preporučuje se upotreba sa silikonskim mazivima. Nakon upotrebe, pažljivo operite igračku blagim sapunom i vodom ili isprobajte sredstvo za čišćenje igračaka za još brže čišćenje. Čuvajte ovu igračku odvojeno od ostalih seksualnih igračaka. Udobnost, stil i zadovoljstvo spojeni su u jedno!

Što treba uzeti u obzir?
Ripple Vibe Inya treba koristiti samo s lubrikantima na vodenoj osnovi jer bi lubrikanti na bazi silikona mogli oštetiti materijal. 

Kako se igračka čisti?
Pažljivo isperite igračku nakon upotrebe s malo vode i sapuna. Za dezinfekciju preporučamo sredstva za čišćenje igračaka.

Specifikacije:
Materijali: 100% Body Safe silikon, ABS plastika
Duljina: 21 cm  (ukupno)
Duljina za umetanje: 13 cm
Pokreće: Punjive baterije s uključenim USB kabelom za punjenje

Recenzije

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Još nema recenzija.