0
Proizvod je dodan u košaricu
Discover store
Prijedlozi proizvoda
Kategorija prijedloga
Blog articles

-15% NA SVE! CODE: MAKEOVER15 

Vibraonica™ Sex Shop

Seks Poza Tjedna – Sankanje

Da budemo iskreni, takozvano ‘sankanje’ je dosta izazvna seks poza za izvesti. No, uz našu malu pomoć, vjerujemo da ćeš uspjeti. Kako bi ušli u ovu pozu, partner koji je pasivan trebao bi ležati podignutog trupa. Noge bi trebale biti izravnate, i pomalo razmaknute. Partner koji penetrira pritom se nalazi iza pasivnog partnera, s jednom nogom s obje strane partnera. Nadalje, radi potpore, isti taj partner stavlja ruke sa svake strane tijela partnerice/partnera. Tada ste spremni; partner koji penetrira naslanja se unatrag dok s leđa prodire u svoju partnericu/partnera.

Vibraonica™ Sex Shop

 

Više o seks pozi

Ovaj položaj je izazovniji za penetraciju od ostalih položaja za penetraciju straga. Za sigurno izvođenje potrebna je pažljiva tehnika. Položaj je također težak za oba partnera jer se oba partnera podupiru rukama. Kako bi smanjili mogućnost preranog umaranja oba partnera mogu se zajedno ljuljati naprijed-natrag, a pasivni partner može skupiti svoje noge bliže jedna uz drugu kako bi stvorio čvršći prodor.

Vjerujemo da vam na prvu ova poza izgleda totalno suludo i bespotrebno ali vjerujte nam da kut penetracije koju vam omogućuje može biti totalno novo otkriće za vas i vašeg partnera. U slučaju da se smatrate sexpertima i mislite da ova poza nije dovoljno izazovna za vas. Mi u Vibraonici vam preporučamo korištenje Pillow-a iz naše kategorije sex namještaja koji će vašem partneru omogućiti uzdignutiju stražnjicu i samim time dublju penetraciju.

Tags:
#Sex Poze