0
Proizvod je dodan u košaricu
Discover store
Prijedlozi proizvoda
Kategorija prijedloga
Blog articles

-15% NA SVE! CODE: MAKEOVER15 

Garancija Najbolje Cijene

5% POPUSTA NA SVE

Ukoliko u bilo kojem drugom Sex Shop-u u Hrvatskoj pronađete nižu cijenu za identičan proizvod, Sex Shop Vibraonica Vam odobrava dodatnih 5% POPUSTA na najnižu cijenu koju ste pronašli i na sve ostale proizvode koji se nalaze u Vašoj košarici.

Što je potrebno napraviti kako bih ostvarili “Garanciju Najbolje Cijene”?

 1. Dokaz najniže cijene – pošaljite nam “Šifru proizvoda” za artikl koji vas interesira na Sex Shop-u Vibraonica i “Link” od IDENTIČNOG proizvoda koji ste pronašli na bilo kojem drugom Sex Shop-u u Hrvatskoj sa nižom cijenom na mail narudzbe@vibraonica.hr

  Primjer

  Šifra proizvoda (Vibraonica): ET690069T
  Link Identičnog Proizvoda s Nižom Cijenom: https://www.sexshop.eu/sex-toys/vibrators/sex-toy-kits/
 2. Autorizacija – nakon zaprimljenog maila Team Vibraonica će pristupiti provjeri i usporedbi cijene proizvoda koje ste pronašli.
 3. Ponuda – ukoliko uspješno potvrdimo najnižu cijenu navedenih artikala Team Vibraonica će Vam dostaviti ponudu sa obračunatih 5% popusta na najnižu cijenu koju ste pronašli za navedeni proizvod i na sve ostale proizvode koje želite naručiti.

Koji su uvjeti potrebni za ostvarenje popusta?

 • Proizvod koji uspoređujemo mora biti identičan proizvodu na Sex Shop-u Vibraonica. Što znači da naziv branda, boja, izgled i specifikacije moraju biti jednake na oba proizvoda.
 • U trenutku ostvarivanja garancije najniže cijene drugi Sex Shop mora imati navedeni proizvod na zalihi/dostupan, te također taj proizvod mora biti “Dostupan” na Sex Shop-u Vibraonica.
 • Usporedbu proizvoda vršimo isključivo na osnovu poslanog “Linka”

Kada popust neće biti odobren?

 • Popust ne odobravamo ukoliko proizvod koji uspoređujemo ne zadovoljava navedene kriterije (naziv branda, boja, izgled i specifikacije)
 • Popust ne odobravamo ukoliko nam kao dokaz najniže cijene dostavite letak, ponudu ili e-mail.

Načini plaćanja?

 • Nakon što vam pošaljemo ponudu sa obračunatim popustom plaćanje možete izvršiti isključivo putem Internet Bankarstva uplatom na račun. Svi potrebni podatci za uplati biti će dostavljeni uz navedenu ponudu.

Napomena

 • Sex Shop Vibraonica zadržava pravo na donošenje odluke o “Garanciji Najbolje Cijene”.
 • Uvjeti “Garancije Najbolje Cijene” vrijede od 01.11.2022. pa sve do opoziva