0
Proizvod je dodan u košaricu
Discover store
Prijedlozi proizvoda
Kategorija prijedloga
Blog articles

-15% NA SVE! CODE: MAKEOVER15 

Vibraonica™ Sex Shop

10 zlatnih pravila za pegging

Dragi naši ljubitelji razno raznih seks igračaka, jeste li u vaš kućni sexy asortiman uvrstili strap-on pojas? Oni koji jesu, vjerojatno znaju sve čari pegging-a, za što vam je itekako potreban ovaj čudesan pojas pomoću kojeg ćete nekim “plastičnim” čudom postati muškarac.

Ako niste znali, pegging je kada žena koristi strap on s dodatkom dilda i penetrira u svog dragog. Ovaj dodatak odavno je već popularan među lezbijkama, ali ga u zadnje vrijeme koristi sve više hetero parova koji su potvrdili kako je riječ o fenomenalnom seksualnom iskustvu. Logično, jer se peggingom muškarcima itekako stimulira prostata što će ih dovesti do vrhunske erupcije strasti i orgazama.

Kako se upustiti u ovu avanturu pročitajte u nastavku.

Razgovor

Za početak, da riješimo ovo, skoro glavno pitanje. Čujte, slično je kao i s “trojcem” o kojem smo pisali na našem blogu. Sve je stvar iskrenog i detaljnog razgovora kako ne bi došlo do nesporazuma. Pitajte ga, podijelite s njim zašto vam se to čini privlačnim, uvjerite kako to nema nikakve veze s dosadašnjom vatrom u krevetu i slično. Vjerojatno ste željni malo eksperimentiranja, volite dominaciju, itd. I da, ako vam je trojac privlačan, ova igračka poslužit će vam kao uvertira i ispitivanje terena za trojac. Neovisno jeste li hetero ili gej, ista pravila i pristup vrijede za sve parove.

Odaberite idealan strap-on i dildo

Većina strap-onova ima ili rupu ili O-prsten u koji umetnete dildo. Setovi obično dolaze s barem jednim dildom za početak. Međutim, nakon što otkrijete užitke seksa sa strap-onom, bit ćete gladni isprobati dildače u novim oblicima i veličinama.

Kako biste odabrali dildo koji će stati u vaš pojas, izmjerite unutarnji promjer  O-prstena na pojasu. Pritom, vodite računa da mjerite samo prostor kroz koji će proći dildo, a ne punu širinu O-prstena.

Svakako ukoliko se prvi put susrećete sa peggingom preporučujemo da za početak odaberete uži i tanji dildo te nakon njega postepeno pomjerajte granice ukoliko vam one stvaraju ugodu.

Lubrikant

Ovaj dodatak vam je jednako bitan kao i sami strap – on. Obavezno pri ruci imajte lubrikant koji ćete obilato nanijeti na područje anusa kako bi što više “klizilo”, ali i manje partnera boljelo. Savjetujte mu i da duboko udiše i prilikom umetanja i idite polaaakoo.

Analni tuš

Obavezno kako bi izbjegli neugodne scenarije i ubili svu romantiku među plahtama pobrinite se o vlastitoj higijeni. Pošto se radi o analnoj stimulaciji predlažemo da uz enemu/klistir sa ugodnim mlazom i toplom vodom lagano pripremite svoju zadnjicu za početak vaše avanture.

Predigra

Nakon što ste se odradili svoj “analni tuš” obavezno se posvetite predigri više nego inače. Osim maženja, grljenja, ljubljena i ostalih čari predigre, posebno posvetite pažnju analnom otvoru. Krenite prvo s prstom, stimulirajte anus i lagano ga, zavodljivo masirajte. Kad osjetite da se partner opustio, pokušajte prst umetnuti. Naravno, draškajte ga po testisima, međici i svugdje gdje ga “pali”. Naravno da se uvijek možete poslužiti i sexy rubljem, ubaciti “dirty talk” među plahte, itd.

Stimulatori prostate i dilda

Osim famoznog prsta ili u kombinaciji s njim, poigrajte se i stimulatorom prostate ili manjim dildom. Tako ćete dodatno opustiti anus i zagrijati se za fantastičnu igru koja slijedi.

Poze za pegging

Dokazano najbolje poze za pegging su:

  • Doggy Style
  • Misionarska
  • “Žlica” poza
  • Jahačica

Seks namještaj

Naravno da se uvijek možete pozabaviti traženjem seks namještaja kako bi vam bilo što udobnije. Ovaj put preporučujemo da ubacite jastuk za seksualne poze koji će vam itekako olakšati umetanje dilda u partnerov anus. Posebice, ako mu je ovo prvi put!

Penetracija

I nakon svih koraka, stižemo do famozne penetracije. Udahnite, opustite se i ne mislite toliko na bol. Logično je da će vas boljeti prvi put, ali ne radi se o ne znamo kakvoj boli. Idite polako, duboko dišite i uživajte u svakom milimetru.

Za sve postoji prvi put, ali kad probijete led, ova fantastična igrica postat će vam među top omiljenim igrama u krevetu.

Čišćenje sex igračaka

Naravno da ćete adekvatnim sredstvom za čišćenje seks igračaka očistiti dildo i sve što ste koristili za vrijeme predigre. Dobro će poslužiti i sapun i voda. Obavezno dobro osušite igračke i spremite ih za do sutra. 😉

Vaš Online Sex Shop Vibraonica!

Tags:
#Sex Savjeti