Vibraonica™ Sex Shop

7 savjeta za uspješan seks u troje

Ako vam je netko iz ekipe rekao kako nikada nije niti pomislio, kamoli zaželio seks u troje Ilitiga trojac, taj/ta vam je debelo slagao/la. Nekako smo uvjereni u to, jer, doista, ne znamo tko nije to barem nekad zamislio.

Za mnoge od vas, žene i muškarce, ménage à trois (trojac) je predmet požude, materijal za masturbaciju,  neki ga rado prakticiraju, a neki se ne mogu iz razno raznih razloga odlučiti za to. Možda se bojite da idejom ne povrijedite polovicu, uplećete moral s tim, budite sumnju u odnos, i ostala pitanja koja se roje glavom.

Baš zato, ako ste u fazi premišljanja upustiti se seks u troje ili ne, donosimo vam nekoliko blic savjeta kako se upustiti u to i kako s partnerom načeti tu temu. Isto tako, ako ste solo, donosimo vam nekoliko trikova kako započeti ovu „duplu“ kombinaciju.

Dosta ekipe ipak ostane samo na imaginaciji, jer se svatko ne može ni odlučiti za taj seks pothvat, i to je sasvim okej. Tko voli nek’ izvoli.

Kao što stara engleska izreka kaže-dvoje je društvo, a troje su gomila. Pa kome je društvo dosadilo, samo hrabro naprijed u nove „gomila“ avanture.

Kako dogovoriti seks u troje (za samce)

  • Izjasnite se što želite
    Postoje različiti izazovi koje treba razmotriti ovisno o tome želite li uključiti strance, poznanike ili bliske prijatelje. Uključivanje stranca u troje zahtijeva proces upoznavanja i ispipavanja kemije i sigurnosti. S druge strane, umiješate li prijatelja, riskirate da zakomplicirate prijateljstvo ili pobudite sumnje. Budite jasni u pogledu svojih želja i priznajte sve potencijalne emocionalne rizike.
  • Koristite aplikacije za upoznavanje
    Web-mjesta i aplikacije za upoznavanje mogu biti korisni alati kada tražite treću stranu koju biste uključili u svoj seksualni život. Vi solo ili vaš partner ako ste u vezi, možete postaviti zajednički profil kojim ćete komunicirati što tražite od trećeg partnera, bilo da je to žena ili muškarac.
  • Jasno komunicirajte
    Budite iskreni i recite jasno i glasno svoje želje i očekivanja. Možda će biti teže, ali ne odustajte i očekuje vas prava avantura.

6 savjeta za uspješan seks u troje (za parove)

1. Koja je vaša namjera?

Razmislite koji vam je cilj i što želite postići iskustvom seksa u troje. Pokušavate li ispuniti određenu fantaziju? Želite li istražiti vlastitu seksualnost? Nedostaje li nešto u vašem trenutnom seksualnom životu? Pojašnjenje vaših želja pomoći će vam da lakše realizirate ideju.

2.Razgovarajte s vašom polovicom

Ideja o seksu u troje mogla bi možda zastrašiti vašeg partnera ili izazvati ljubomoru. Ostanite mirni i objasnite razloge zašto ste zainteresirani za seks u troje. Budite sigurni da seks u troje ne koristite kako bi ispravili problematične dijelove veze ili izazvali ljubomoru u partnera. Imajte na umu da ne prisiljavate partnera i dopustite da sam/sama donese odluku. Ako ne želite takav seksualni odnos, slobodno se izjasnite i recite što vam smeta.

3.Simulirajte sex u troje sa dildom ili sex lutkom za početak

Uključivanjem dilda ili sex lutke u vaš odnos postepeno možete izgraditi vaše samopouzdanje i preispitati svoje fantazije. Promatrajući vašeg partnera sa strane kako uživa u penetraciji možete zaključiti da li vas takav scenario uzbuđuje ili ne. Ukoliko vam simulacija seksa u troje čini ugodu onda je na vama da se odlučite jeste li spremni za korak dalje…. 🙂

4.Pronalazak trećeg

Ako ne želite u trojac uključiti nekog poznatog ili iz ekipe, iskoristite sve čari digitalnog vremena i zajedno se pozabavite potragom partnera/partnerice na nekoj od ljubavnih aplikacija. Potrudite se biti pristupačni i šarmantni, ali i jasni u željama.

5.Postavite granice i osnovna pravila

Nakon što pronađete pravu osobu za seks u troje, vas troje biste trebali sjesti i razgovarati o granicama i osnovnim pravilima. Dogovorite se o tome koje vam je seksualne radnje ugodno izvoditi i što vam svima odgovara, bilo da je u pitanju oralni, analni, vaginalni ili BDSM sex. Osim toga, povedite računa o zaštiti i razgovarajte o spolno-prenosivim bolestima.

6.Udobno se smjestite i uživajte

Napravite ugodnu atmosferu i prilagodite se željama. Otvorite bocu vina, upalite svijeće, senzualnu muziku, plešite, uvijajte se i neka stvari spontano krenu. Osim kondoma, imajte i lubrikante, seks igračke, seks odjeću i što god vam se čini da će dodatno rasplamsati vatre. Započnite sa seksom i uživajte!

7.Razgovor nakon seksa

Nakon partija u troje, otvoreno recite svojim seksualnim partnerima u čemu ste uživali. Razgovor o iskustvu može pomoći u ublažavanju svake ljubomore ili neugodnosti. Jednom kada vi i vaš partner ponovno budete sami, budite iskreni oko toga je li seks u troje nešto što želite inače prakticirati ili je pak riječ o eksperimentalnoj fazi.

Komunikacija i razumijevanje je ključ uspješnog odnosa. Vaš Online Sex Shop Vibraonica

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.