0
Proizvod je dodan u košaricu
Discover store
Prijedlozi proizvoda
Kategorija prijedloga
Blog articles

-15% NA SVE! CODE: MAKEOVER15 

Vibraonica™ Sex Shop

Seks Poza Tjedna – Brutala

Nakon Plank Partner poze, i dalje ostajemo u sportskom duhu pa je ovotjedni zadatak vašem partneru da umjesto u planku, bude u čučnju.

Kakve veze imaju čučnjevi i Brutala Poza, pitate se?! Naziv sex poze tjedna, možda vas asocira na nešto grubo, no riječ je o brutalnoj pozi za brutalan užitak i orgazam.

Čari ove poze su jer je istodobno uzbudljiva i zagonetna.

Vibraonica™ Sex Shop

Više o sex pozi Brutala

Partnerica neka legne na leđa, uzdigne noge i koljena povuče prema prsima. U tom trenu, partner neka vam okrene leđa, zauzme položaj čučnja, uhvati vas za bokove te vas udobno namjesti za penetraciju.

Poza izgleda doslovce kao da partner sjedi na području vašeg spolovila. Ovu pozu dodatno čini uzbudljivom jer se za vrijeme odnosa ne gledate direktno u oči.

Dok penetrirate izgledat će vam kao da radite čučnjeve i pritom pridržavate partnericu. Ona nek pruža otpor i lagano vas bokovima odguruje.

Poza je odlična i za one koji vole igru dominacije, a u ovom slučaju dominantan je partner koji penetrira. Pogodna je i za one koji imaju penis veći od prosjeka jer ne dopušta duboku penetraciju pa  je XXL primjerak kao stvoren!

 

I, savjet za kraj. Da ne bi došlo do potencijalnih ozljeda, polako penetrirajte u partnericu i ne gurajte jako tijelo prema dolje. Partnerica za vrijeme odnosa slobodno može stimulirati klitoris rukom ili nekom sex igračkom.

Tags:
#Sex Poze