NAČINI DOSTAVE I ISPORUKE

Vibraonica vam nudi posebnu pogodnost :
BESPLATNA DOSTAVA radnim danom za sve narudžbe veće od 299,00 kn.

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske.

NAČINI DOSTAVE

Vibraonica.hr internet trgovina pakete dostavlja na sljedeće načine:

  1. Dostava na adresu putem HP-Ekspres dostavne službe
  2. Preuzimanje paketa u poslovnicama Hrvatske Pošte – poste restante.

CIJENE DOSTAVE

  • HP-Ekspres – radni dan, za narudžbe do 299,00 kn: 24,00 kn
  • HP-Ekspres – radni dan, za narudžbe iznad 299,00 kn: BESPLATNO
  • HP-Ekspres – subota, za narudžbe do 299,00 kn: 44,00 kn
  • HP-Ekspres – subota, za narudžbe iznad 299,00 kn: 44,00 kn
  • HP – preuzimanje u pošti, za narudžbe do 299,00 kn: 24,00 kn
  • HP – preuzimanje u pošti, za narudžbe iznad 299,00 kn: BESPLATNO

VRIJEME DOSTAVE I ROKOVI ISPORUKE

1. Ekspresna dostava na adresu – HP-Ekspres dostavna služba:

HP-Ekspres pakete isporučuje radnim danom od 08-18h (Zagreb do 20h), subotom od 08-12h.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 15 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. U tom slučaju isporuku možete očekivati unutar 1-3 radna dana. U većini slučajeva isporuka je već idući radni dan.

Narudžbe nakon 15 sati radnim danom (osim petkom) predajemo dostavnoj službi sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 15 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Iznimka su narudžbe s odabirom načina dostave HP-Ekspres – subota. Vodite računa da ovu opciju odaberete najkasnije do 15h zadnjeg radnog dana u tjednu. Popis mjesta s mogučnošću dostave subotom možete pronaći na sljedećem LINKU.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnicu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavnice od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Dakle, prije potpisivanja dostavnice, provjerite jesu li na paketu vidljiva kakva oštećenja nastala prilikom transporta. Ako jesu – nemojte preuzeti pošiljku i obavezno nas odmah kontaktirajte!

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

 

2. Preuzimanje paketa u poslovnicama Hrvatske Pošte – poste restante:

Ako ne želite da paket stigne na vašu adresu ili niste sigurni kada ćete biti u mogućnosti preuzeti pošiljku, nudimo vam mogućnost isporuke paketa u glavni poštanski ured u vašem mjestu (npr. Za Zagreb je to ured u Branimirovoj ulici 4). Kako biste saznali koja je glavna pošta u vašem mjestu, kontaktirajte kontaktni centar Hrvatske pošte na broj telefona 072 303 304.

Za ovu vrstu dostave odaberite opciju „Poste restante“. Pod adresu upišite jednostavno: „preuzimanje u pošti“ ili „poste restante“.

Paket u poslovnicu HP-a stiže unutar 3 radna dana od dana narudžbe i tamo će vas čekati 5 radnih dana. Na vašu adresu neće stići nikakva obavijest, već sami morate voditi brigu da pošiljku podignete unutar navedenog roka.

Prilikom preuzimanja paketa potrebno je predočiti osobnu iskaznicu.

Kod plaćanja gotovinom prilikom preuzimanja, Hrvatska pošta dodatno naplaćuje naknadu u visini 1,83% (odn. min. 5,00 kn) od otkupnog iznosa kao naknadu za uslugu platnog prometa.