Vibraonica™ Ambasadori

Tko smo mi

Mlada smo i vesela ekipa koja svoju ljubav prema seksu i sve što se veže uz njega želi podijeliti sa ostatkom svijeta. Volimo svoj posao i vjerujemo da našim djelovanjem doprinosimo zajednici i činimo ju boljom, sretnijom i ispunjenijom. Kako naš mladi osnivač voli reći “Zbog nas se netko negdje voli, smije i ono najbitnije svršava! Pa jel postoji posao koji je okružen boljim emocijama i energijom?!” 

Sex Shop Vibraonica je mjesto nulte tolerancije na bilo koji oblik seksualne diskriminacije te kroz našu misiju nastojimo detabuizirati seksualnost u svrhu poboljšanja ljubavnih odnosa i brige o zdravlju. Brinemo o svemu i podržavamo svaki oblik seksualne orijentacije te nastojimo u suradnji sa seksolozima ponuditi odgovarajuća rješenja  za samce, strejt i gej parove, ljubitelje sex igračaka i razno-raznih fetiša. Tu smo i za one koji imaju poteškoća s postizanjem orgazma, preuranjenom ejakulacijom, veličinom penisa, menopauzom, pms-om, niskim samopouzdanjem, slabim libido, bolnim odnosima i ostalim brojnim muškim i ženskim seksualnim problemima.

Što tražimo

Tražimo vesele i otvorene osobe koje su spremne promicati poruku o:

  • važnosti i dobrobitima seksualnog zdravlja
  • benefitima korištenja seksualnih igračaka
  • suzbijanju diskriminacije na osnovu seksualne orijentacije
  • fetišima

Što moraš imati

  • 18+ godina
  • Minimalno 500 pratitelja na Instagram-u, Tik-Tok-u, Facebook-u ili YouTube-u (Jedan kanal je dovoljan)
  • Želiš objavljivati sadržaj na svojim društvenim mrežama koji se odnosi na sexual wellness, seks igračke i edukaciju o seksu

Ako je odgovor DA, prijavi se odmah!

Prijavu nam možeš poslati na mail media@vibraonica.hr

 

 

Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.