0
Proizvod je dodan u košaricu
Discover store
Prijedlozi proizvoda
Kategorija prijedloga
Blog articles

-15% NA SVE! CODE: MAKEOVER15 

Vibraonica™ Sex Shop

4 provjerena pomagala za sigurno povećanje penisa

Istraživanje je pokazalo da bi čak 45 posto muškaraca voljelo imati veću ‘alatku’. Nažalost, tu se ne može puno toga učiniti. Osim ako se ne odlučite na kirurško povećanje penisa, što može uzrokovati brojne komplikacije. Ukratko magična krema ili pilula za momentalno povećanje ne postoji.

Jedini način uz pomoć kojeg možete dodati koji centimetar duljine i debljine vašem penisu je uz pomoć pomagala za povećanje penisa.

Mi u Vibraonici odlučili smo ti otkriti kako možeš privremeno povećati svoj penis koristeći razna seksualna pomagala i ostale alternativne metode kako bi podigao svoje seksualno samopouzdanje i impresionirao svog partnera veličinom i debljinom svoje alatke.

Koji god razlog stajao iza tvoje želje za povećanjem penisa, znaj da postoje razni načini – od instant dodatnih centimetara uz pomoć navlaka za penis i strap-ona do penis pumpi koje će vam uz pravilno rukovanje i disciplinu donijeti dugoročno dulji i deblji penis.

No prije toga, idemo riješiti jedno bitno pitanje.

Je li veličina penisa uistinu ključna?

Ovo prapovijesno pitanje mučilo je čovječanstvo od davnih vremena, no ipak je bitnije je sljedeće: nitko ne razmišlja o veličini tvojeg penisa onoliko koliko ti to misliš. Mi, ljudi, često smo sami sebi najveći kritičari, pogotovo kad se radi o našem tijelu. No, samokritičnost ti ovdje može više škoditi nego pomoći.

Nažalost, pornografija i mainstram mediji “naučili” su te da je “veće bolje”, no to zapravo ne mora uvijek biti slučaj. Kim Ronk, američka seks terapeutkinja, tvrdi da od veličine penisa mnogo važniji sklad s partnerom te samopouzdanje. Također, važno je zapamtiti da je svako tijelo unikatno, stoga jedna veličina penisa nekome može biti prevelika, a nekome premala.

Kako bilo, jedna stvar je ključna – osloni se na tehniku, a ne na veličinu!

Postoji li način da se poveća penis?

Odgovor glasi: i da i ne. Iako kirurgija i implantati služe kao trajnije rješenje, rizici često premašuju benefite. Američka urološka udruga je i injekcije masti i produživanje ligamenata u penisu proglasila rizičnim, a ujedno i neefektivnim.

Na sreću, postoji mnoštvo seks igračaka koje ti mogu pomoći da tvoj penis dobije na dužini i obujmu. Istina, rezultati će ovisiti o tvojoj disciplini, ali radi se o najsigurnijoj metodi za povećanje penisa. Sve što trebaš znati jest kako ih koristiti.

Zapamti samo jednu stvar: neke od ovih metoda će ti savršeno odgovarati, dok druge možda neće. Naš zlatni savjet glasi – eksperimentiraj, i ne obeshrabruj se ako ti se pojedina metoda pokaže neuspješnom.

Kako povećati penis pomoću seks igračaka?

Ponavljamo, nije sve u veličini. No, ako si doista voljan eksperimentirati s veličinom penisa, seks igračke poput penis pumpi i navlaka za penis su odlično, a totalno sigurno rješenje. Pritom imaš mnoštvo opcija na raspolaganju. Pa krenimo!

Penis prsten

Ove igračke dizajnirane su tako da ih natakneš na korijen penisa kako bi ti zaustavile krvotok, što odgađa ejakulaciju i rezultira čvršćom erekcijom. Istovremeno, tvoj penis će privremeno izgledati, ali se i osjećati većim. Pored običnih silikonskih penis prstena na tržištu postoje i penis prsteni s vibracijom, za još veći užitak za tebe i tvog partnera.

Savjet: Iako je većina penis prstena napravljena od mekog, rastezljivog silikona, uvijek pripazi da odabereš veličinu koja ti odgovara. Kao i sa svime najbolje je eksperimentirati iako je velika većina muškaraca zadovoljna penis prstenima promjera ⌀35mm – ⌀45mm.

 

Vibraonica™ Sex Shop

Penis pumpa

Ove igračke napravljene su u svrhu instant povećanja tvog penisa tako što pojačavaju krvotok. Kada se hermetički cilindar postavi preko penisa, vakum će se povećati i potaknuti protok krvi. Tkivo se tada širi i momentalno omogućuje duži i deblji penis. Penis pumpe također potpomažu čvrstoj i pouzdanoj erekciji bez uzimanja tableta ili suplemenata. Ako ih koristiš redovito, ove igračke bi doista mogle imati dugotrajniji učinak na veličinu tvoje ‘alatke’.

Savjet: Za maksimalne rezultate preporučamo korištenje penis pumpe 2 puta po 5-10 minuta sa odmorom od 5 minuta između svakog pumpanja. Ovu metodu bilo bi poželjno prakticirati minimalno 3-4 puta tjedno. Muškarci koji su disciplinirano koristili penis pumpe prijavili su momentalno povećanje debljine penisa do 3 cm i povećanje duljine penisa za 1-3 cm u periodu od 6 mjeseci.

Navlake za penis

Ako su ti penis pumpe ipak ‘malo previše’, onda bi ti navlake za penis mogle biti savršeno rješenje. Ovi dodaci su idealni za instant dodavanje nekoliko centimetara u dužini i obujmu penisa. Rezultati su zagarantirani!

Navlake, naravno, dolaze u mnogo veličina, boja, i teksture, i vrlo su jednostavne za korištenje. Kad se uzbudiš, samo ih navučeš na penis i spreman za “igru”. Za one željne ekstra senzacija, tu su i vibrirajući modeli za dvostruku stimulaciju.

I još nešto, penis navlake su izvrsna solucija za sve one koji traže rješenje za preuranjenu ejakulaciju ili erektilnu disfunkciju. Naime, u kakvom god je stanju tvoj penis, navlaka je uvijek dovoljno čvrsta za sigurnu penetraciju.

Pripazi samo da uključiš i lubrikant  u ovu seks igricu, kako bi uživao u maksimalnoj udobnosti.

Vibraonica™ Sex Shop

Strap-on

Unatoč popularnom mišljenju, strap-on dilda su definitivno jedna od najkorisnijih seks igrački na tržištu. Čak i za ljude s penisom.

Pojam “strap-on” može se odnositi na pojas i dildo komplet. Iako ih obično koriste trans muškarci ili oni bez penisa, strap-onovi su izvrsno rješenje za muškarce koji žele povećati veličinu penisa.

Pritom, uz momentalno dodavanje dodatnih centimetara. Šuplji strap-onovi su odlični za odgađanje ejakulacije i pomažu kod erektilne disfunkcije. Što vam garantira duže trajanje seksualnog odnosa.

Savjet: Ne zaboravi na lubrikant, pomoći će i tebi i partnerici/partneru da propisno uživate u tih nekoliko centimetara više.

Tags:
#Sex Savjeti