Vibraonica™ Sex Shop

5 načina kako podići seksualno samopouzdanje

Kako podići samopouzdanje – pitanje je koje muči mnoge! Poznato je da apsolutno svaka žena ima dio tijela kojim nije zadovoljna i kojeg bi željela izmijeniti. Ono što je manje poznato jest da isto toliko žena ima dio tijela koji ne bi htjele mijenjati ni pod koju cijenu.

Radi li se tu o vašem nosu, vašem vratu, vašim koljenima ili slatkim šlaufićima na trbuhu, vrijeme je da zaboravite na stvari koje ne volite kod sebe i koncentrirate se na stvari koje volite. Pozitivan stav u glavi puno je lakši nego što mislite i svakako donosi uspjeh i zadovoljstvo.

 

Muškarci to zapravo ne primjećuju

Od svih interesantnih činjenica kada govorimo o seksu i muškarcima, jedna od njih je da oni zapravo ne primjećuju vaše nesavršenosti. Uopće ne obraćaju pažnju na sve te male nepravilnosti s kojima si često razbijate glavu.

Istina je da je tijekom seksualnog odnosa mozak muškarca toliko preokupiran samim seksom, da jednostavno nema vremena primijetiti ili brinuti o vašim tjelesnim nesavršenostima. Ovo je zapravo dokazana činjenica. Stoga vam savjetujemo da se fokusirate na užitak, a nikako da svoje misli preokupirate brigom hoće li on primijetiti ono što smatrate svojim tjelesnim nedostatkom.

 

Ustrajte u svojem vlastitom dress code-u

Odličan način kako biste povećali svoje seksualno samopouzdanje je odabir odjeće za koju vi smatrate da ističe vaše najbolje atribute. Pod ovim smatramo ne samo vašu dnevnu odjeću, već i ono što nosite u raznim prigodama, pa tako i u krevetu.

Nije svako donje rublje napravljeno tako da će u njemu bilo tko izgledati kao da je upravo sišao s modne piste. Mnogi kvalitetni dizajneri donjeg rublja rade kreacije koje laskaju svakom obliku i veličini tijela. Potrebno je samo pronaći komad koji najbolje odgovara vama.

Savjet: Iskombinirajte svoj  najdraži negliže ili zavodljive gaćice s parom cipela na visoku petu. Dužina koju cipele dodaju vašoj nozi i pridodaju obliku odnosno „podižu“ vašu stražnjicu dobitna su kombinacija.

 

Oslonite se na realno

Imajte na umu da je većina muškaraca različita i da to znači da neće svima biti privlačna recimo Penelope Cruz. Naravno većini muškaraca je ona privlačna, no isto tako većina muškaraca shvaća da imaju šanse kod nje kao što je i šansa da će Javier Barden ostaviti Penelope zbog vaše susjede preko ceste.

Na isti način kako ste vi sretni s njime, iako vaš partner nije Javier Barden ili netko drugi s liste najprivlačnijih muškaraca svijeta, pretpostavite da je i on sretan s vama. Stoga nije potrebno da se uklapate u šablone izgleda svjetskih top modela.

 

Samopouzdanje je izbor!

Samopouzdanje je vrlo privlačno bez obzira na vašu vanjštinu. No to nije nešto što je lako postići, pogotovo ako ste nesigurni i nezadovoljni svojim izgledom.

Najefektivniji i najzabavniji način izgradnje vašeg samopouzdanja definitivno je prihvaćanje vašeg izgleda. Spoznavanje kako stvoriti i osjetiti zadovoljstvo sobom te ga pretvoriti u svoju prednost. Samopouzdanje je tajno oružje tijekom seksualnih avantura!

Zadaća vam je jednostavna! Nabavite neku sexy igračaku, zaigrajte se sa sobom i upoznajte se, doslovno.

 

Vježbajte!

Ukoliko do sada niste shvatili da je tjelovježba dobra za vas u svakom pogledu, poslušajte ponovno. Tjelovježba je dobra za vas i za vaš seksualni život!

Tjelovježba poboljšava protok krvi, definira sve one lelujave dijelova vašeg tijela koje ne volite, uništava celulit i pomaže tijelu da luči endorfin, naš vlastiti prirodni opijat i hormon sreće. Ma što god radili u životu, nemate ispriku da ne vježbate. Podignite svoje samopouzdanje tjelovježbom, oblikovanjem svog tijela. Vi i vaš partner, mogli biste se vrlo brzo umjesto u spavaćoj sobi ugašenih svjetala, naći ispred ogledala. Oboje uživajući u vlastitim odrazima dok radite „one stvari“.

Photo via Bigstock

[block id=”blog-post-dodatni”]

Tags:
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.