8 prednosti korištenja penis prstena

Pretpostavit ćemo da ste već čuli za penis prstene s obzirom na ogroman porast njihove popularnosti u posljednje vrijeme, no što su oni zapravo? Riječ je o prstenastoj seks igrački koja se stavlja oko penisa kako bi muškarac dodatno uživao u seksu.

Kao i brojna druga seksualna pomagala, penis prsteni imaju brojne varijacije, ali svi imaju zajednički cilj: intenzivirati sam seksualni čin,a ovo je osam razloga zbog kojih ćete si na kraju ovog teksta poželjeti priuštiti jedan prsten.

Bit će još tvrđi

Prsteni su dizajnirani kako bi vam dali još čvršću erekciju, a sve je u fiziologiji ljudskog tijela. Erekciju uzrokuje nalet krvi u penis zbog čega se on ukrućuje. Ako na penis stavit prsten, ta krv ostaje zarobljena u penisu, odnosno treba joj mnogo više vremena da se vrati natrag, a vaš penis mnogo je čvršći.

Koliko će se penis dodatno ukrutiti ovisi o njemu i suradnji s prstenom. Što je prsten lagodniji, manje će krvi ostato zarobljeno, a što je čvršće stegnut, penis će se jače ukrutiti.

Duže će ostati tvrd

Sad kada znate kako se sve događa i zašto, jasno vam je da ćete teže izgubiti erekciju noseći prsten. Erekcije polako može nestajati za vrijeme predigre ili prilikom mijenjanja poza u seksu, ali prsten je tu da to spriječi. A isto tako može pomoći i pojedincima koji imaju problema s erektilnom disfunkcijom ili jednostavno teško postižu erekciju.

Povećan užitak

Zbog nakupljene krvi, sam penis još je osjetljiviji na dodir što seks čini boljim, a mnogi prsteni danas vibriraju što samu penetraciju podiže na mnogo veću razinu. Zapravo, već je sama masturbacija mnogo bolja uz korištenje prstena. Sve više prstena danas dolazi s opcijom vibracije koja dokazano povećava cirkulaciju krvi, a ostatak priče sada znate i sami.

Užitak za vašeg partnera

Prvenstveno se ovdje misli na vibrirajuće prstenove i snošaj koji uključuje penis i vaginu. Vibrirajući prsten s dodatkom za klitoris prilikom penetracije odradit će dodatni posao na partnerici i lakše je dovesti do orgazma.

Prilagodite iskustvo sebi

Za to će vam biti potrebni nešto skuplji i napredniji prsteni. Oni u sebi imaju i po nekoliko manjih motora kojima možete upravljati putem aplikacije te tako određivati intezitet vibracije ili uzorke u kojima vibriraju. Na taj način užitak ćete u potpunosti prilagoditi sebi.

Povećava samopouzdanje

Stvaranje jače erekcije i još veće uživanje u seksu i seksualnim igrama na osobu se može odraziti tako da joj podigne samopouzdanje, a to je samo jedna od prednosti sex igrački. Uz malo prakse, trajanje snošaja može se produžiti što također ide u prilog samopouzdanju. U svakom slučaju, preostalo je još sedam prednosti korištenja prstena, a ako barem jedna od njih osobi pomogne da se osjeća bolje, njegova svrha je ispunjena.

Zaboravite lijekove

Ako vaš penis odbija suradnju, postoje tablete koje vam mogu pomoći očvrsnuti stvari, ali naravno uz konzultacije s liječnikom. S druge strane, ako vam se prsten za penis pokaže kao učinkovito rješenje, možete zaboraviti lijekove koji mogu imati nuspojave. Erektilna i seksualna disfunkcija mogu se liječiti uz pomoć prstena.

Potiče kreativnost

Sada kada znate sve prednosti ove sex igračke, ne morate se bojati isprobati sve njene mogućnosti. Istražite različite načine koji će zadovoljiti vas, ali i vašu partnericu. Mijenjajte pozicije bez brige da će se penis opustiti i testirajte što vam najbolje odgovara!

 

 

Vaš Online Sex Shop Vibraonica

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.