16 lipnja, 2017

Analne igračke – vodič za korištenje

Kod mnogih parova iskustvo s prvim analnim seksom, iako smo pripremljeni za najbolje, ostavlja loš dojam o čarima ove vrste seksualnih užitaka. Mnogi parovi nemaju tendenciju da se u njihovoj komunikaciji spominje analni seks. Čak i kao pojedinci često brzo otpišemo tu ideju, pogotovo ako smo imali loša iskustva u prošlosti. Ovaj samonametnuti tabu pokazuje kako zapravo nedostaje informiranosti o radostima analnog seksa. Upravo zato mnogi propuštaju zadovoljstvo doživljaja analne penetracije.

U ovom vodiču govorit ćemo vam o analnom eksperimentiranju i analnoj penetraciji. Pomoći ćemo vam da postupno eksperimentirate sami i s partnerom, koristeći raznolike igračke u svrhu postizanja maksimalnog zadovoljstva.
Donijeli ste odluku za kupnju svoje prve analne seks igračke, no niste sigurni koju odabrati? U sljedećim redovima proći ćemo kategorije proizvoda i pomoći vam kako biste odabrali savršenu igračku u skladu s vašim željama. Svakako uz odabir igračke obavezno savjetujemo kupnju lubrikanta koji će osigurati da se vaša analna igra odvija glatko i udobno.

ANALNO ISPIRANJE

Kod analnog seksa i analnih igrica na prvo mjesto uvijek stavljamo higijenu i zdravlje. Kako bi uživali u igricama bez da vas ometaju iznenađenja iz vaših i partnerovih analnih otvora preporučujemo vam kupnju pumpice za analno ispiranje (eneme, klistira). Ove zgodne igračke imaju svrhu na jednostavan način očistiti vaš analni otvor koristeći običnu vodu. Pametni i korisni kompleti za analno ispiranje ubrizgavaju vodu u vaš rektum, uklanjaju bilo kakve otpadne materijale ostavljajući vas spremne za sigurnu, čistu i higijensku analnu igru i analni sex. Iako se isprva ovo čini kao čudan zadatak, nakon što isprobate analno ispiranje, svakako ćete ga željeti koristiti prije svake analne igre, pogotovo one kada se jezik vašeg partnera nađe među polutkama vaše stražnjice.

ANALNE KUGLICE

Analne kuglice su zrnati oblici različitih veličina povezanih u jednu cjelinu fleksibilnim materijalom. Idealni su za početnike te ih možete koristiti sami za jedinstvenu analnu stimulaciju, tijekom masturbacije ili čak tijekom seksualnog odnosa s partnerom. Analne kuglice obično su konstruirane tako da se veličina kuglica prema kraju igračke postepeno povećava. Umetanjem igračke sve dublje, vaš se užitak također proporcionalno veličini i opsegu zrna povećava. Svaki proizvod na svom kraju ima sigurnosni dio u obliku prstena za lakše vađenje. Iskoristite prsten i povucite analne kuglice van trenutak prije orgazma za nevjerojatno iskustvo !

ANALNI DILDO

Analne dildo igračke proizvode se u raznim oblicima i veličinama, od onih koje izgledom podsjećaju na penis, pa do onih čiji su oblici atipični no ipak oblikovani u svrhu vašeg zadovoljstva. Za muškarce oblikovani su kako bi stimulirali prostatu, dok kod žena njihova je zadaća stimulacija stražnjeg zida vagine, i to s vanjske strane, naravno kroz analni otvor. Ipak, bez obzira na njihovu raznovrsnost oblika, jedna stvar koju dijele je konusna glava igračke koja služi lakšem umetanju.
Regularne dildo igračke pogodne su za analnu igru, no ipak mogu predstavljati napredniji izazov za početnike stoga pametno odaberite svoj prvi analni dildo.

ANALNI VIBRATORI

Analni vibratori idealni su za one koji su već iskusili osjećaj vibracije kao stimulansa na drugim dijelovima tijela. Također dostupni u velikom broju različitih oblika i veličina, ovdje su kako biste pronašli pravu igračku za vas.
Ove zujalice, prijatelji vaše stražnjice, pružaju fantastičan osjećaj prilikom penetracije te stvaraju vibracijom dodatnu senzaciju trnaca na vašem sfinkteru analnog otvora, sve u svrhu kako bi ste se maksimalno opustili u najboljem orgazmu ikad.

BUTT PLUG

Kada pomislimo na analnu igračku, butt plug je zasigurno prva stvar koja dolazi u obzir. Njihov jednostavan dizajn i jedinstvena stimulacija, čini ih omiljenima među početnicima i veteranima.
Butt plugovi mogu se koristiti također kao alat za postepeno proširivanje i pripremanje analnog otvora za nešto veće, primjerice za analni dildo ili penis. Oni se također mogu koristiti za dugoročnu stimulaciju. Mnogi ljudi nose butt plug tijekom cijelog dana dok obavljaju svoje svakodnevne aktivnosti. Dugoročna stimulacija butt plugom tijekom šetnje gradom definitivno vašu šetnju čini veoma uzbudljivom, probajte!

BUTT PLUG NA NAPUHAVANJE

Možda će vas začuditi informacija, no butt plugovi na napuhavanje mogu proširiti vaš analni otvor i do pet puta, što će svakako privući populaciju koju uzbuđuje rašireni analni otvor. Svakako započnite odabirom manjeg butt pluga na napuhavanje imajući u vidu da će značajno rasti u veličinu prilikom napuhavanja. S puno lubrikanta umetnite butt plug i počnite s napuhavanjem. Uskoro ćete vidjeti zašto je osjećaj rastezanja analnog otvora tako poželjan i senzacionalan.

VIBRIRAJUĆI BUTT PLUG

Većih dimenzija nego standardni butt plugovi, ovi vibrirajući rođaci butt pluga, su savršene analne igračke za one koji žele obogatiti osjećaj nošenja standardnog butt pluga. Korištenje vibracijskog butt pluga je zaista jednostavno, no preporučujemo da vibraciju ne palite dok butt plug nije sasvim umetnut u vaš analni otvor. Ako vibraciju ne palite prilikom umetanja, samu penetraciju ćete učiniti lakšom. Počnite s onim modelom koji ima tanak vrh i blago postepeno proširenje. Upalite ga nakon umetanja i osjetite vibracione senzacije koje će vas gurnuti preko ruba dosadašnjih užitaka.

MASAŽERI PROSTATE

Prostata je skriveni dragulj koji se nalazi na otprilike 5 cm unutar muškog analnog otvora, koji samo čeka da bude otkriven za užitak. Korištenjem masažera prostate možete lako stimulirati ovaj poseban dio vašeg tijela i doživjeti nevjerojatne orgazme čitavog tijela. Napominjemo da korištenje masažera prostate ima i brojne zdravstvene benefite… Mnogi muškarci postižu orgazam isključivo masažom prostate. Probajte!

Photo via Bigstock

Tags:

Povezani Članci

12 studenoga, 2022
Što je to zračni stimulator klitorisa?
#Sex Savjeti
10 studenoga, 2022
Kako koristiti analne seks igračke
#Sex Savjeti
4 studenoga, 2022
Butt Plug čini vašu vaginu užom!
#Sex Savjeti
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.