Ball Gag – Savjeti za početnike

Uživajte u BDSM igricama, a kad je u pitanju svijet dominacije i submisivnosti, “must have” dodatak je Ball Gag! Prigušite vašeg pokornog partnera sa stilom i pokažite mu kako je moćan ovaj dodatak.

Otvorite svoj um (i svoja usta), a u tome će vam pomoći  ovaj vodič za Ball Gag početnike.

Što je Ball Gag ?

Ball Gag je vrsta opreme za vezivanje, osmišljena da priguši pokornog partnera tijekom BDSM igre. Iako postoji dosta različitih vrsta gegova, oni s loptom daleko su najpopularniji. Iako se brojni parovi na prvu plaše gegova, nakon što ih isprobaju teško mogu zamisliti igrice bez ovog dodatka.

Ball gag-ovi dolaze u nekoliko različitih stilova i nude različite razine ograničenja.

Ovi čudesni dodaci sve su popularniji način eksperimentiranja s BDSM-om. Ne samo da su dovoljno mali da vam stanu u džep, već su i izvrsni za sve vrste fantasy igara.

Zašto koristiti Ball Gag?

  • Onome tko ga nosi, povećava mentalno i fizičko uzbuđenje povećavajući njegovu ulogu roba
  • Velike kuglice djeluju kao prigušivači što je odlična stvar za opuštanje i stenjanje
  • Odlični su za igranje uloga
  • Ball Gag također prisiljava korisnika da udiše isključivo kroz nos. Tijekom ubrzanog disanja/stenjanja limitirani dotok kisika može povećati intenzitet vašeg orgazma

Vrste loptica

Iako postoji niz oblika i materijala između kojih možete birati, kada kupujete Ball Gag, imajte na umu razinu vašeg iskustva.

Veličina je važna pa ju prilagodite shodno iskustvu. Sigurnost je također ključna tako da određene materijale i pričvršćivače trebate postepeno uvesti u svoju igru.

Ball gag za početnike

Početnički gegovi obično imaju malu lopticu. Izrađeni su od neutralnih materijala i lako se podešavaju.

Ball gag-ovi za početnike dizajnirani su za maksimalnu udobnost tijekom nošenja i pružaju vizualnu stimulaciju gušenja, bez previše otvaranja usta ili čeljusti.

Ball gag-ovi s fleksibilnim usnikom , prozračnim lopticama ili fleksibilnim O-prstenom izvrsni su za početničku igru.

Srednji Ball Gag s lopticom

Srednji ball gagovi obično imaju malo veću lopticu te su izrađeni od izdržljivijih materijala i uglavnom imaju kopču.

Srednji Ball Gag otvara usta malo šire kako bi se poboljšao doživljaj, dok materijal, poput umjetne kože, osigurava pouzdanost tijekom dugotrajne igre. Oni koji ga nose, osjećaju se ograničenije, ali još uvijek nisu 100% prigušeni.

Ball Gag za napredne

Smisao ove vrste Ball Gag-a je pružiti maksimalno obuzdavanje i što šire otvaranje usta.

Većina naprednih ball gagova s loptom imaju veliki nastavak za usta, izrađeni su od otpornih materijala poput kože i metala, a neki imaju kopču koja se može zaključati za dodatnu pouzdanost.

Napredni geg ostavit će vaš potpuno suzdržanim i (najvjerojatnije) prigušenim.

Dildo Gag

Dildo gegovi su također savršeni za napredne igrače. Neki su opremljeni dildom okrenutim unatrag, dizajniranim da “sjedne” u usta submisivnom partneru,dok  drugi imaju dildo okrenut prema naprijed za igrice “guranja”

Ovi gegovi zahtijevaju da oba korisnika imaju dosta iskustva s BDSM-om. Također je bitno da pristanete na znak rukom, a ne na “safe word” jer ste spriječeni govoriti.

Ball Gag s otvorenim ustima

Opcija s otvorenim ustima izvrstan je izbor za one koji tek počinju s Ball gag igricama. Budući da imaju prsten, a ne kuglicu, nositelj može lako disati dok je i dalje sputan.

Gagovi otvorenih usta također su savršeni za oralne igrice.

I da, ne zaboravite dogovoriti “safe” gestu.

Vaš Online Sex Shop Vibraonica

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.