0
Proizvod je dodan u košaricu
Discover store
Prijedlozi proizvoda
Kategorija prijedloga
Blog articles

-15% NA SVE! CODE: MAKEOVER15 

Vibraonica™ Sex Shop

Butt Plug čini vašu vaginu užom!

U moru seks igračaka većina vas izdvaja butt plug kao favorita. To nas uopće ne čudi, jer je ova fantastična igračkica prilagođena za oba spola, a savršeno su napravljene kako bi ih što lakše umetnuli u anus. Jedan od glavnih razloga zašto je ovo mnogima omiljena gračka je jer intenzivira orgazme, povećava zadovoljstvo, sužava vaginu što je posebno odličan ugođaj za oba spola, posebice penetrirajućeg partnera. A kako i ne bi svima ovo pasalo, kad je poznato da analni otvor ima brojne živčane završetke koji fantasično reagiraju na stimulaciju.

“Analni sfinkter je nevjerojatno osjetljiv mišić i svatko, bez obzira na spol ili seksualnu orijentaciju, može uživati u različitim stimulativnim senzacijama” izjavila je Alicia Sinclair, certificirana seksualna edukatorica i osnivačica b-Vibea.

Butt plug – ovi dizajnirani su tako da imaju suženi vrh da ih što lakše umetnete te proširenom bazom koja služi kako se igračka ne bi zaglavila tamo gdje ne želite. Nabavite analni lubrikant i neka analne igre započnu!

Zašto muškarci vole butt plug?

Koliko god se neki od vas otimali toj činjenici, muška anatomija stvorena je za analnu penetraciju. Jedan od glavnih razloga je prostata, nevjerojatno osjetljiva žlijezda koja je stvorena za stimulaciju. Nalazi se nekoliko centimetara prema prednjem zidu anusa i kada je stimulirate, vrlo lako možete doživjeti orgazam kojeg ćete ponovno poželjeti.

Butt plug idealan je za muškarce jer će stvoriti osjećaj punoće u anusu, lagano pritiskati prostatu i tako je stimulirati. Osim toga, butt plug odličan je dodatak za muškarce jer pojačava intenzitet seksa te masturbacije. Orgazmičke kontrakcije oko čepa su intenzivnije nego bez njega, poboljšavaju  snagu i trajanje vašeg vrhunca. Osim toga, muškarci obožavaju kad žene nose but plug jer im to sužava vaginu.

Zašto žene vole butt plug?

Butt plug stvara veći pritisak na stražnju stijenku vagine, povećavajući razinu osjeta koji ona doživljava – bilo od dilda, vibratora ili partnerova penisa. U prijevodu, butt plug sužava vaginu!

S umetnutim čepom smanjuje se prostor u zdjelici, a vagina se kao rezultat čini napetijom. Čvršći pritisak i dodatna tekstura koju pruža čep također mogu učiniti njezinu vaginu osjetljivijom na dodir.

S obzirom na to da ćete umetnuti ovu igračku u anus, ona će pospješiti da dotiče A-točku. Ako niste znali,  A-točka se ponekad naziva i “ženska prostata”, jer se nalazi na istoj lokaciji kao i prostata kod muškaraca.

Mnoge žene također uživaju koristiti butt tijekom oralnog seksa. Naime, prilikom orgazma, kontrakcije oko anusa su intenzivnije i stimuliraju se živčani završetci. Bomba!

Odlučite se i vi za neki od butt plug modela i otkrijte čari u kojima mnogi od vas uživaju. Prethodno se dobro “zagrijte”, masirajte anus, uzbudite se, pripremite analni lubrikant i spremni ste za umetanje ove čudesne igračke!

Vaš Online Sex Shop Vibraonica!

Tags:
#Sex Savjeti