7 kolovoza, 2022

Čemu služi sex namještaj?

Nikako da se namjestite u željenu pozu i kut i uživajte u senzacijama koju pruža baš taj određeni položaj. Usprkos svim jastucima, kauču, fotelji I ostalim pomagalima iz kućne radinosti  nikako da kažete-to je to. Ništa ne brinite, sve vratolomije moguće su uz pomoć seks namještaja koji itekako pomaže da se namjestite u željenu pozu.

Možete birati različite veličine i načine podešavanja, a neki od najpopularnijih tipova namještaja za seks su ljuljačke, jastuci i stolci.

Korištenje namještaja za seks itekako smanjuje fizički napor, omogućujući vam da uživate u dužim seks seansama.

Seks ljuljačke i namještaj za seks mogu vam pomoći da postignete seksualne položaje koje ste prije voljeli prakticirati, a sad niste baš u mogućnosti izvoditi ih. Veoma su prikladne osobama s tjelesnim oštećenjima ili invaliditetom.

Ljuljačka za seks

Ljuljačka za seks pričvršćuje se na strop ili vrata i podiže vas kako biste s lakoćom ostvarili seks u stojećem položaju. Korištenje ljuljačke za seks vrlo je jednostavno i mnogi ih ljudi koriste za istraživanje fantazija i naprednijih poza.

Ako nemate čvrsti strop, isprobajte seksualnu ljuljačku koja se postavlja preko vrata. Ove pametne ljuljačke zakače se za bilo koja kućna vrata i pružaju pouzdanu potporu, bez obzira na to koliko divlji pokreti bili.

Ovisno o tome imate li ljuljačku za seks koja visi sa stropa ili vrata, postoje različiti položaji za ljuljanje koje možete isprobati.

Seks Jastuci & Sofe

Ako vam je vaše erotske eskapade prekinuo preuranjeni grč u nozi ili ste morali stati s nevjerojatno ugodnom pozom, onda je jastuk za seks ili sex sofa idealana za vas. Ovaj magični dodatak tu je da prkosi ograničenjima vaše fizičke izdržljivosti, podupirući vas u trenutku kada vam je potrebno.

Ovaj komad namještaja može poduprijeti vašu stražnjicu, stopala, ruke ili cijelo tijelo, ostavljajući vam slobodu da se koncentrirate na senzacionalno zadovoljstvo. Većina ih je osmišljena da podrže vaše tijelo na nekoliko načina, tako da vam je samo nebo granica kad je u pitanju isprobavanje seks položaja. Smjestite se, umetnite jastuk i uživajte u zadovoljstvu.

 

Spreader Bar

Spreader Barovi su dizajnirani kako bi vam omogućiti apsolutnu kontrolu nad vašim partnerom te paralelno stvorili osjećaj ranjivosti kod podređenog partnera, što jedan ili oba partnera mogu smatrati erotičnim. Ova vrsta sex namještaja omogućuje vam da noge, ruke ili oboje vašeg partnera držite potpuno pokorno raširenima čak i u najvrućijim trenutcima. Dominantniji partner tada ima slobodan vizualni i fizički pristup genitalijama, anusu, grudima i drugim erogenim zonama te poputno slobodu ispitivanja vaših krajnjih granica. Kada koristite spreader bar, važno je napomenuti da je komunikacija glavni faktor za užitak. Predlažemo da dogovorite sigurnu riječ (safe word) kojom će te jasno dati doznanja partneru da vam je dosta te da istog trena želite biti oslobođeni. Kada spreader bar koristite za podizanje nečijih ruku ili nogu, ili u sceni višenja, važno je osigurati da protok krvi u šake ili stopala nije ograničen. Također preporučamo kratke stanke kako bi se submisivnom partneru pružila prilika da se protegne i protrese ekstremitete kako bi se izbjegla nelagoda ili ozljede.

Zapamtite! Povjerenje i komunikacija su ključni u korištenju ovog komada sex namještaja.

Tags:
#Sex Savjeti

Povezani Članci

12 studenoga, 2022
Što je to zračni stimulator klitorisa?
#Sex Savjeti
10 studenoga, 2022
Kako koristiti analne seks igračke
#Sex Savjeti
4 studenoga, 2022
Butt Plug čini vašu vaginu užom!
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.