Vibraonica™ Sex Shop

Istražite sve erogene zone i izludite vašeg partnera

Osim neopisivo savršene ugode koju pričinjaju penetracija i milovanje genitalija, koja je još vaša omiljena „okidač točka“ na tijelu? Gdje vam najviše godi da vas partner/ica dira? Bile to bradavice, stražnjica, trbuh, ušna resica, vrat i ostali dijelovi tijela-sve su to naše cijenjene erogene zone, izvor spleta živčanih završetaka koji nestrpljivo čekaju da ih se stimulira i počasti savršenim seksualnim užitkom.

Zanima li vas što istraživanja kazuju koje su erogene zone najosjetljivije i najviše „trzaju“ na stimulacije? Pa ovako bi to izgledalo kronološki poredano, prema istraživanju objavljenom u Human Andrology.

  • Grudi
  • Usne
  • Vrat
  • Uši
  • Stražnjica

 

Kako izgleda vaša lista? Je li slična ovoj studijskoj ili?

Isto ovo istraživanje, prema navodima medija, pokazalo je da 95 % žena ima druge erogene zone osim genitalija, a ukupno 12 % njih,potvrdilo je da mogu doživjeti orgazam nakon stimulacije određenih mjesta.

Tako da, nemojte misliti da vas prijateljica laže ili vam „vadi mast“ ako kaže da može doživjeti orgazam dok joj partner ordinira jezikom i prstima po bradavicama, vratu i slično.

Kako da otkrijem omiljenu erogenu zonu?


 Kako biste znale što vam najviše godi, odvojite vremena za sebe i svoje erogene zone te se u tišini svoje sobe ili omiljenog vam mjesta, prepustite  milovanjima. Osim prstiju, slobodno uključite i neku seks igračku poput vibratora ili masažera, erotskog ulja i slično. Pogledajte i u Vibraonici u kategoriju sex igračke ili dodaci te se slobodno inspirirajte za istraživanja.

Koja je njegova omiljena erogena zona?

Da ne bi došlo do zabune, muškarci također imaju svoje erogene zone koje su slične ovom rasporedu. I oni vole da im se ordinira po usnama, vratu, ušnim resicama, nešto manje po bradavicama , i tako dalje. Probajte im se lagano poigrati i s testisima, šapnuti nešto „prljavo“ i osvojile ste ga u sekundi.

Naravno da je sve individualno, a ono univerzalno što svima odgovara je stimulacija genitalija.

Što se tiče nekih erogenih zona, postoji neka nepisana podjela- ili ste ZA to ili nikako. Primjerice, neki muškarci ne podnose da im se igrate s bradavicama, dok neki obožavaju. Isto je i sa stopalima-ili ste fan foot fetiša ili bježite od toga. O fetišima imamo svašta za pisati, pa ćemo tu temu ostaviti za drugi put.

 

Donosimo vam jedan univerzalni vodič erogenih zona pa se ovih dana poigrajte s partnerovim/partneričinim strpljenjem. Garantiramo erupciju emocija i strasti! Krenimo od glave…

Uši

Uši, ušna resica, hrskavica, područje iza uha izvor su sitnih živčanih završetaka koja savršeno reagiraju na stimulacije jezikom, dahom i laganim grickanjem. Vjerojatno svima ovo odgovara, a savjetujemo da maksimalno iskoristite dah jer je toplina koju širite idealna za začiniti i podignuti seksualno zadovoljstvo. K tome dodajte malo jezik, lagano grickanje, ponekad šapnite i pokoju sexy misao i uživajte u senzacijama koje se šire „dolje“.

Usne

Dugo se ljubite, lagano ih grickajte, šapućite i radite što god vam odgovara. Senzualno koristite i dah, kažite vašoj polovici nešto mazno, provokativno i uživajte u rezultatima igre. Posebice se pozabavite njegovom gornjom usnom-kažu da je to univerzalna muška erogena zona.

Vrat

Koža vrata veoma je tanka i glatka i savršeno je utočišta za vaše prste, jezik i usne. Dodirujte se po vratu, ljubite se, a možda završi i s happy end-om. Ako vam dođe navala strasti i divljine, slobodno ga/ju počastite laganim ugrizom.

Bradavice

S obzirom na to da su one prve na listi najosjetljivijih erogenih zona, nemamo previše što za pisati. Logično, jer su bradavice pune živčanih završetaka kojima itekako pašu milovanja. Neke od vas mogu svršiti samo stimulacijom grudi. Krenite se već sada igrati! Neki muškarci također obožavaju ovu igru, dok nekima baš i ne odgovara. Isprobajte na partneru, pa ćete znati odgovor.

Unutrašnjost Bedara

Postoji li netko kome ne odgovara dodirivanje unutrašnjosti bedara? Ne znamo baš, jer je ovo područje veoma osjetljivo i nalazi se blizu glavne erogene točke-genitalija. Dok vas put ne odvede tamo, dobro se fokusirajte na dodirivanje bedara. Uzbudljivo je i vama i vašoj polovici.

Stražnjica

Obla, plosnata,  velika, mala, podignuta, spuštena,  ma kakva god, vaša stražnjica je lijepa i idealna za užitak.  I ona je puna živčanih završetaka, tako da se slobodno poigrajte stražnjicom vaše partnerice ili partnera i radite što god želite. U blizini su i analni i vaginalni otvor pa će vam ovo dodatno rasplamsati maštu. Fantastično, zar ne?!

Ljubavna Staza

To vam je onaj dio između pupka i genitalija. Lagano dodirujte vašu polovicu dlanovima ili jezikom. Ovaj dio odličan je za malu provokaciju koja vodi do glavnoga cilja.

Stopala i Nožni prsti

Ovo područje prepuno je živčanih završetaka i kad pronađete pravu točku, uživajte u reakcijama vaše polovice. Što se tiče ovog dijela, kako mišljenja pokazuju, ili ga volite ili ne. Za početak, predložite mu/joj masažu stopala pa vidite kako će se situacija odvijati.

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.