Vibraonica™ Sex Shop

Kako koristiti analne seks igračke

Drago nam je što ste u vašu seks opremu dodali i igračke za analni užitak, a koju god da ste odabrali, pogriješiti nećete! Svaka od ovih čudesnih spravica, zaslužna je za vatrene solo ili u paru igre koje uključuju vrhunske orgazme. Kad je u pitanju korištenje analnih seks igračaka, redoslijed pripreme uvijek je isti. Kako se pripremiti te kako pravilno i bezbolno umetnuti analne spravice, donosimo u narednim redovima.

Kako se pravilno očistiti prije analnog seksa?

Ovo pravilo je svima koji prakticiraju analne igrice već dobro poznato! Prvo i osnovno je da se temeljito očistite da ne bi došlo do neželjenog scenarija. I ne brinite, nije to baš tako kako zamišljate, ali se za svaki slučaj adekvatno očistite. Možete imati već uigranu rutinu vodom i sapunom ili s analnim tušem koji je najbolja opcija. Posebice ako se odlučite za malo dublju penetraciju. Čišćenje ima najveću ulogu u opuštanju vašeg uma kako se ne biste za vrijeme seksa pitali hoće li se nešto čudno dogoditi.

Što se tiče korištenja analnog tuša, najbolje je da ga nekih 45 minuta prije igre koristite.

Pripremite lubrikant

Vjerojatno već znate činjenicu da anus, za razliku od vagine, nije vlažan te se ne podmazuje sam.  To znači da MORATE koristiti lubrikant kada eksperimentirate s bilo kojom vrstom analne penetracije. S razlogom je caps lock na riječi morate jer vam je uistinu i potreban lubrikant kako bi vaša igra bila što udobnija I bezbolnija. Preporučujemo korištenje analnog lubrikanta na bazi vode .

Ne samo da je lubrikant na bazi vode kompatibilan sa svim seksualnim igračkama i kondomima, već je formula gušća i dugotrajnija od običnog lubrikanta što garantira veću udobnost i zadovoljstvo.

Predigra prstom i manjim analnim igračkama

Zagrijavanje za analnu igru znači započeti s malom, plitkom penetracijom prije nego što prijeđete na nešto veće primjerke i dublje igre, ako vam je to u planu. Za početak krenite s vlastitim ili partnerovim prstom tako da stimulirate područje oko anusa i sam anus. Prije bilo kakve penetracije, bilo prstom ili seks igračkom, dobro ih navlažite lubrikantom. To pomaže opustiti vaše analne mišiće i pripremiti ih za penetraciju, odlučite li prijeći na nešto veće. Mnogi ljudi vole koristiti malu, suženu analnu igračku u početničkoj fazi. Butt plug je zbog svog dizajna I anatomije igračke savršen izbor.

Postoje razne vrste analnih seks igračaka. Neke od njih nisu nužno za penetraciju, već za stimulaciju područja oko anusa jer je tu nalaze brojni živčani završetci. Preporučujemo da istražite cijeli niz analnih igračaka koje su vam na raspolaganju, kao što su butt plug-ovi, analne kuglice, analne sonde, masažeri prostate ili analni vibratori, kako biste doista otkrili što vam se sviđa. Osim što se možete nagraditi nekom igračkom, to je uvijek dobra ideja za poklon vašoj polovici ili nekome iz ekipe.

Kako umetnuti duboko igračku?

Ako vam je teško umetnuti igračku do njezine pune dubine (a to biste željeli), najbolji savjet je da dodate još lubrikanta, lagano pritisnete mišiće anusa prema dolje (da, kao da ste na WC-u) i lagano pritisnete bazu vaše igračke. Zapamtite da za analne igre koristite samo igračke predviđene za analni seks jer one maju proširenu bazu koja sprječava da se igračka nestanu duboko u vašoj guzi :).

Kada i kako skinuti analnu igračku?

Ako ste doživjeli vrhunac dok ste nosili analnu igračku, mišići u ovom području će se stegnuti. To znači da ćete morati pričekati koji trenutak, dva da se mišići ponovno opuste prije nego što uklonite igračku. Pokušajte dodati kapljicu lubrikanta za lakše skidanje. Nakon što se mišići opuste, vrlo brzo ćete ju skinuti i to vam je to!

I da, ne zaboravite očistiti vašu igračku nekim sredstvom za čišćenje seks igračaka. Dobro ju posušite i spremite do idućeg korištenja!

Vaš Online Sex Shop Vibraonica

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.