Vibraonica™ Sex Shop

Kako koristiti Kegel/Vaginalne kuglice?

Kada biste samo znali kako Kegel/vaginalne kuglice i Kegelove vježbe pozitivno utječu na vaše seksualno zdravlje, koristili biste ih redovito. Naravno da nikada nije kasno započeti s novom rutinom, a donosimo vam zanimljivosti o Kegelovim kuglicama zbog kojih ćete jedva čekati uvrstiti ih u svoj raspored.

Kegelove kuglice male su, ali itekako snažne i djelotvorne igračke s nizom različitih namjena  I prednosti. Možete ih koristiti iz praktičnih razloga za poboljšanje zdravlja ali I za ugodu jer pružaju  iznimno dobre užitke.

Neovisno u kojoj ste životnoj dobi, jeste li rodile ili ne, uvijek je dobro jačati mišiće dna zdjelice, a za to su ove famozne kuglice fantastične. Redovito korištenje loptica, vašu će vaginu učiniti zategnutijom, poboljšati funkciju I kontrolu mjehura, i kao najbolji poklon dobit ćete paket intenzivnijih I dugotrajnijih orgazama.

Kao što vidite, brojne su prednosti korištenja Kegelovih kuglica pa smo vas odlučili počastiti ovim vodičem kako ih prakticirati kod kuće te koje kuglice odabrati.

Jeste li znali da Kegelove kuglice dolaze iz Azije, gdje su se stoljećima koristile za seksualnu stimulaciju? Jeste li znali da seksualna stručnjakinja Kim Anami redovito izvodi Kegelove vježbe pomoću kuglica da bi joj se mišići učvrstili do te mjere da vaginom podiže I utege?

Ne preporučujemo da startate odmah s utezima pa krenimo s vodičem.

Zašto je dobro koristiti Kegelove kuglice?

  • Možete ih umetnuti i koristiti/vježbati prilikom obavljanja dnevnih obaveza
  • Odlični za jačanje mišića prije, za vrijeme I nakon trudnoće
  • Jače dno zdjelice može pomoći u dugovječnosti mišića i poboljšati kontrolu mjehura (liječenje inkontinencije)
  • Redovito vježbanje dna zdjelice  može dovesti do boljeg seksualnog užitka, kvalitetnije masturbacije I intenzivnijih orgazama

Kegelove vježbe prakticirajte i za vrijeme seksa,  dok je penis u vašoj vagini. Kao što stišćete kuglice, tako stišćite i penis i uživajte u savršenim senzacijama

Što su mišići dna zdjelice i kako ih jačati u svrhu seksualnog zdravlja?

Mišići dna zdjelice nalaze se između vaših nogu i protežu se od stidne kosti  do baze kralježnice. Da vam bude jasnije, to su oni mišići koje stišćete kada pokušavate zadržati urin kada vam se piški. Kada koristite I stišćete mišiće dna zdjelice, obično ćete osjetiti lagano povlačenje u području vagine i rektuma.

Ako ste doživjeli orgazam, vjerojatno ste primijetili da vam se mišići zdjelice napinju – vaši Kegelovi mišići su ti koji se kontrahiraju kako bi pružili taj osjećaj. Logično je da što su ti mišići jači, to će osjećaji biti jači. Baš zato, poželjno je izvoditi Kegelove vježbe pomoću ovih čarobnih loptica.

Kako provjeriti jesu li mi mišići dna zdjelice jaki?

Neki ljudi imaju prirodno jake mišiće dna zdjelice, ali drugi ovom laganom tehnikom mogu otkriti da kakvo je stanje njihovih mišića. Slabljenje se često dogodi nakon poroda i u tome vam Kegelove vježbe pomoću loptica uvelike pomažu.

Zauzmite sljedeći položaj:

  • Sjednite na pod s osloncem ispod leđa
  • Podignite koljena, savijete lagano kukove i koljena te raširite međunožje da jasno vidite vaginalno I analno područje
  • Stisnite mišiće kao da pokušavate zaustaviti protok urina. Dok to radite, trebali biste vidjeti svoje mišiće kako se povlače prema gore i unutra
  • Podmažite prst I umetnite ga u vaginu te lagano pritisnite bočnu stranu stijenke vagine i stežite mišiće na isti način. Trebali biste moći osjetiti svoje mišiće kako se stežu i podižu oko prsta.

Određivanje snage vaših mišića zdjelice pomoći će vam da odlučite koje su Kegelove kuglice najbolje za vas, a također možete povremeno ponoviti ovu tehniku da vidite napredak treninga.

Koje kuglice odabrati za prvi put?

Odlučili ste kupiti vaginalne kuglice, ali niste sigurni koji set odabrati? Za početnike preporučujemo lakše i veće loptice, a oni iskusniji neka isprobaju manje, ali teže. Naravno, odabir kuglica također ovisi o njihovoj namjeni i osjećaju koji tražite, stoga vam donosimo popis svih vrsta kegel/vaginalnih kuglica.

Kegel kuglice u setu

U našoj ponudi izaberite neki od setova Kegel kuglica. Svaki od njih izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, iznimno udobnih i sigurnih za vaše tijelo.Imamo različite setove, različitih veličina i boja. Uvrstite ih u svoju rutinu jer kontinuirano korištenje (5 min dnevno) kuglica povećava intenzitet orgazma i užitka tijekom seksualnog odnosa.

Ben – Wa kuglice

Ne propustite svoj asortiman uključiti i ove Ben –Wa vaginalne kuglice. Izrađene od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla sigurnog za tijelo i odlično utječu na seksualno zdravlje. Kao I ostale kuglice, poboljšavaju funkciju mjehura, jačaju vaginalne mišiće i poboljšavaju orgazam.

Postoje dvije vrste Ben Wa lopti – one s utezima koje se mogu pomicati i one čvrste. Dolaze u različitim veličinama, a neke su dovoljno male da ih možete nositi tijekom penetracije.

Vibrirajuća jaja

Za ljubitelje sexy igrica u javnosti, preporučujemo vibrirajuća  ljubavna jaja i garantiramo najluđu zabavu ikad s najsretnijim završetkom. Možete birati između ljubavnih jaja na daljinsko upravljanje, a imate i putem aplikacije. Vjerujte vašem partneru, dajte mu da manevrira daljinskim ili aplikacijom I igra se s brzinama, ali I vašim strpljenjem. Na virtualnim policama Sex Shop Vibraonice pronađite svoje omiljene kuglice i uživajte u itekako vrućim sexy igricama.

Najčešća pitanja

Koliko duboko umetnuti kuglice?

Trebali biste težiti umetanju kuglica tako da donja kuglica bude blizu vaginalnog otvora. Pazite da ne gurnete loptice dublje, jer to neće pravilno ciljati vaše Kegelove mišiće.

Kada ću osjetiti prve rezultate?

Preporučuje se svaki dan vježbati pet minuta. Sve je individualno pa će tako i rezultati varirati od osobe do osobe. Prve promjene, prema istraživanjima, možete očekivati za otprilike 3 – 4 tjedna, u slučaju da svakodnevno prakticirate vježbe.

Mogu li ostaviti Kegelove loptice cijeli dan u vagini?

Savjetuje se da ih ne biste trebali držati dulje od 4-6 sati. Ostavite li ih duže, riskirate naprezanje I preforsiranje mišića dna zdjelice.

Vibraonica™ Sex Shop

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.