Vibraonica™ Sex Shop
6 listopada, 2022

Kako koristiti ogrlicu i povodac u sexu

Bondage ogrlica puno je više od seksi modnog dodatka. Ova veoma erotična seks oprava, partneru će dati na znanje da ste željni vrućih scenarija, s naglaskom na vašu submisivnost. Veoma doprinosi seksualnom uzbuđenju, a uzbuđuje submisivne te domino partnere.

Ako ste u potrazi za svojom prvom ogrlicom i povodcem, došli ste na pravo mjesto jer vam donosimo vodič u kojem smo naznačili što trebate uzeti u obzir prije kupnje i kako izvući najviše iz svoje ogrlice na siguran i seksi način.

Prednosti korištenja ogrlice i povodca?

  1. Doprinosi fetiš glam izgledu. Odjenite seksi rublje, dodajte ogrlicu i uživajte u duploj dozi samopouzdanja.
  2. Stavljanje ovratnika na partnerov vrat nevjerojatno je intiman, seksi i dominantan čin, usput i uzbudljiva predigra
  3. Neke ogrlice imaju O-prstenove ili D-prstenove koji vam omogućuju pričvršćivanje omiljenih dodataka za vezivanje
  4. Ogrlice s nastavkom za vezivanje idealne su za scenarije igranja uloga, poput igre psića. Osim dodavanja povodca, obavezno isprobajte doggy style i lagano povlačite svoju polovicu.
  5. Ovratnici za vezanje s O-prstenovima savršeni su za pričvršćivanje manžeta za zglobove ili gležnjeve za obuzdavanje cijelog tijela

O-prsten ogrlice

Svestrane i jednostavne za korištenje, ogrlice su često opremljene kopčama ili čičak kopčama na stražnjoj strani, s pričvršćenim O-prstenom ili D-prstenom na prednjoj strani. To vam omogućuje da pričvrstite manšete, povodce ili uže za podložan izgled i osjećaj.

Ogrlica & stezaljke za bradavice ili klitoris

Nabavite ogrlicu s dodatkom stezaljki koja je odlična za razne scenarije i fetišiste. Možete zakačiti lančić sa stezaljkama za bradavice ili klitoris, što god vam draže, i uživati u igrama ograničavanja. Veoma seksi!

Ogrlica & povodce

Osim obične ogrlice, možete kupiti i onu s povodcem i uživati  odnosu “poslušno štene- ponosni vlasnik”. Ovaj dodatak je raj za submisivne, ali I dominantne partnere. Naravno, dogovorite se za sigurnosnu riječ ili gestu.

Kako pronaći idealnu veličinu ogrlice?

Obavezno povedite računa o adekvatnoj veličini ogrlice kako biste neometano i sigurno uživali u divljim igricama. Prije nego se odlučite na kupnju, izmjerite veličinu, a najlakše će vam biti da uzmete običnu traku za mjerenje te odredite opseg vrata.

Zabilježite mjerenje i  mjere usporedite  s maksimalnom i minimalnom veličinom na stranici proizvoda. Ako je obujam vašeg vrata sličan navedenim veličinama, pronašli ste pravu ogrlicu.

Kako adekvatno namjestiti ropsku ogrlicu?

Nakon što ste naručili svoj sjajni primjerak za vezanje, vrijeme je da ga pravilno zakopčate.

Zakopčajte ogrlicu ispred ogledala ili, još bolje, neka se partner malo poigra namještanjem.

Glava vam treba biti uspravna i okrenuta prema naprijed, a vrat ravan. Nakon što ste omotali ogrlicu, polako ju zategnite pazeći na udobnost i da možete disati i gutati.

Jeste li dobro stegnuli ili ne, provjerite na sljedeći način: pokušajte gurnuti dva prsta ispod ovratnika do kraja. Ako to ne možete učiniti, onda vam je ovratnik preuzak. Ne stežite ga puno i uvijek vodite računa o tome da ako osjetite bilo kakvu nelagodu ili pretjerano stiskanje, da otpustite.

U slučaju trenja, svakako prethodno nanesite malo hidratantne kreme na vrat.

Iako mislite da možete, nemojte jako povlačiti povodac jer snažno povlačenje može uzrokovati ozbiljnu štetu, pa čak i ozljedu vrata.

I ono bitno- ne zaboravite koristiti sigurnosnu riječ! 

Vaš Online Sex Shop Vibraonica

Tags:

Povezani Članci

12 studenoga, 2022
Što je to zračni stimulator klitorisa?
#Sex Savjeti
10 studenoga, 2022
Kako koristiti analne seks igračke
#Sex Savjeti
4 studenoga, 2022
Butt Plug čini vašu vaginu užom!
#Sex Savjeti
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.