Vibraonica™ Sex Shop

Kako koristiti pumpicu za vaginu i klitoris?

Imate problema s postizanjem orgazama ili biste željeli uvesti nešto novo u vaš seksualni život? Za sve one koji su u potrazi za nečim što će im poboljšati seksualni život preporučujemo da u seks rutinu uključe vaginalnu pumpu ili pumpu za vulvu / Pussy Pump. Radi se o vrsnom alatu za poboljšanje seksualnosti koji se obično sastoji od usisne komore, kadice i pumpe. Vakuum se postavlja preko stidnih usana i/ili klitorisa, što stvara vakum na tom području.

Pumpice mogu pokriti cijelu površinu vulve, a možete se odlučiti i za opciju kupovine pumpice za klitoris koja cilja posebno na taj dio. Ova sprava odlična je za vježbanje prokrvljavanja te solo ili igrice u paru.

Po čemu je posebna vaginalna pumpa?

Dok pumpate, tkivo oko stidnih usana i/ili klitorisa će nabubriti, a cilj je potaknuti protok krvi i učiniti kožu osjetljivijom. Što je vakum čvršći i što više pumpate, to je veća osjetljivost i mogućnost za fantastičan orgazam.

Kako koristiti vaginalnu pumpu?

  • Vanjski rub pumpice podmažite lubrikantom na bazi vode, što će pomoći stvaranju vakuuma.
  • Uvjerite se da je ventil za brzo otpuštanje zatvoren i dopušta samo izlazak zraka, a taj se dio nalazi ispod balona pumpe.
  • Prislonite i pritisnite pumpu na željeno područje pazeći da postignete čvrsto brtvljenje.
  • Držite jednu ruku na komori pumpe te stisnite balon dok ne osjetite usisavanje.
  • Komoru pumpe treba držati na mjestu dok “usisavate” vulvu ili klitoris te ju nemojte odvajati od kože.!
  • Nastavite stiskati i otpuštati pumpicu dok ne osjetite i vidite kako vam stidne usne natiču. U početku će vam biti čudan osjećaj, ali ne bi trebalo biti bolno.
  • Nakon što vaša koža pritisne komoru, bit će vam teško dalje pumpati i tada pritisnite ventil za brzo otpuštanje i dopustite da zrak uđe u komoru.
  • Nježno uklonite vaginalnu pumpicu i uživajte u seksi izgledu i nevjerojatnom osjećaju vašeg klitorisa i vulve!

Kakav osjećaj nudi?

Baš poput sisaljke za bradavice ili pumpice za penis , pumpica za vaginu stvara iznenađujuće dobar osjećaj, posebice kad je skinete. Osmišljene su tako da prokrvljuju vaš klitoris i usne te oponašaju ono što se događa kada ste uzbuđeni, pa će nakon što ih skinete svaka stimulacija u tom području biti super osjetljiva.

Je li pumpanje klitorisa/vulve opasno?

Vjerojatno vam ovo pitanje prvo pada na pamet i da potvrdimo-ne, nije opasno. Možda će trebati neko vrijeme da se naviknete na te osjećaje, ali imajte na pameti da vam ne bi trebalo biti bolno. U slučaju da osjetite bilo kakvu nelagodu, stanite.

I nemojte pretjerati s pumpanjem, jer to može dovesti do potencijalnih ozljeda i mogućeg oštećenja drage vam vaginalne pumpice. Odlično je poslije prakticirati seks i masturbaciju, ali ne zaboravite koristiti lubrikant, jer osjećaj vakuuma može uzrokovati suhoću.

Vaš Online Sex Shop Vibraonica!

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.