0
Proizvod je dodan u košaricu
Discover store
Prijedlozi proizvoda
Kategorija prijedloga
Blog articles

-15% NA SVE! CODE: MAKEOVER15 

Vibraonica™ Sex Shop

Kako koristiti stezaljke za klitoris?

Iako se na prvu možda pitate tko to koristi stezaljke za klitoris, ali vjerovali ili ne, more je obožavateljica ove čudesne spravice koja je zaslužna za top orgazme. Osim bajkovitih završetaka, daleko su od osjećaja boli, u slučaju da se pitate je li riječ o nekom bolnom seks pomagalu. I baš zato, recimo jedno veliko DA ovoj senzacionalnoj spravici koja nudi još senzacionalnije stimulacije.

Jasno nam je da vam možda na prvu sam naziv ovog seksualnog pomagala izaziva nervozu, ali mi smo ovdje da vam kažemo zašto su stezaljke za klitoris izvrsne za igrice s klitorisom te kako ih pravilno koristiti.

Zašto su stezaljke za klitoris tako moćne?

Djeluju po istom principu kao i stezaljke za bradavice – kada ih uklonite, stvara se navala krvi koja uzrokuje uzbudljive trnce i ostavlja klitoris superosjetljivim na dodire. Stezaljka je dizajnirana tako da nježno i potpuno bezbolno stišće klitoris, nudeći pritom izravnu stimulaciju baš tamo gdje vam treba.

Možete ju nositi tijekom masturbacije, predigre pa čak i za vrijeme seksa, za dodatno uzbuđenje. Kako najugodnije manevrirati sa stezaljkama za klitoris, pročitajte u nastavku teksta.

Kako se pripremiti za nošenje stezaljki za klitoris?

Ako prvi put nosite stezaljku za klitoris, preporučujemo da je testirate na manje osjetljivom dijelu tijela prije nego je stavite na klitoris. Ako imate podesivu stezaljku, svakako počnite od labavijeg stiska i polako povećavajte stezanje dok ne pogodite željeni intenzitet.

Koristite lubrikant

S lubrikantom je svaka igra lakša pa tako i ona sa stezaljkama za klitoris. Osim što je zadužen da poboljšava osjećaj, lubrikant pruža dodatnu udobnost.

Za igru lubrikanta i stezaljki, bitan je balans kojeg ćete pronaći tako da eksperimentirate s količinom kako biste pogodili što je najbolje. Previše lubrikanta može uzrokovati da stezaljka klizne iz položaja. Preporučujemo lubrikant na bazi vode jer će biti kompatibilan sa svim vrstama stezaljki.

Koliko dugo mogu nositi stezaljku za klitoris?

Imajte na umu da stezaljku za klitoris nikada ne nosite dulje od 10 minuta.  I zapamtite, nošenje stezaljke za klitoris nikada ne bi trebalo biti bolno. U slučaju da osjetite bol, znači da ste je previše stegnuli, tako da je odmah olabavite ili skinite.

Stezaljke za dodatno seksualno zadovoljstvo

Kako biste izvukli maksimum od svoje nove igračke, preporučujemo prethodno zagrijavanje klitorisa. Najbolje zagrijavanje postići ćete stimulacijom klitorisa, laganim kružnim pokretima ili oralnim seksom. Nakon što se malo uzbudite i nabrekne vam klitoris, lagano stavite stezaljku i uživajte u senzacijama.

Pokušajte nositi stezaljku za klitoris tijekom predigre ili čak seksa jer će vam poboljšati ugođaj za vrijeme penetracije te poboljšati stimulaciju.

Kao što smo naveli, nemojte ju dugo nositi, a nakon što uklonite stezaljku i uživate u naletu trnaca na tom području, nastavite s lizanjem, milovanjem, poljupcima i škakljanjem kako biste otkrili novu dimenziju zadovoljstva koje dopire iz klitorisa.

“Intenzivan osjećaj u mom klitorisu osjećaj je koji bih svakome preporučila. Osim toga, I moj partner je itekako uživao u pogledu I mom uzbuđenju”Ivana, 35

“Prvi put sam ovo probala i skoro da sam se navukla na ovaj fantastičan osjećaj. Izabrala sam podesivu stezaljku i krenula od labavijeg do jačeg intenziteta. Fenomenalno i potpuno bezbolno” Ela, 28

“Djevojke, čim prije nabavite stezaljke za klitoris jer ne znate što propuštate! Vaš partner također će se oduševiti” Anny, 31

Vaš Online Sex Shop Vibraonica

Tags:
#Sex Savjeti