Vibraonica™ Sex Shop
29 rujna, 2022

Kako odabrati svoj prvi stimulator bradavica?

Kao što ste vjerojatno i osjetili, vaše bradavice su jedne od najosjetljivijih dijelova tijela, tako da im obavezno posvetite dodatno pažnje ako već nemate običaj to raditi.

Mi obožavamo štipaljke i stimulatore bradavica!

Kako se koristi sva ta oprema za bradavice i boli li?

Iako nekome na prvu mogu djelovati zastrašujuće, stimulatori bradavica izvrsni su za uzbudljive podražaje vaših grudi. Neke od igračaka za bradavice čak i vibriraju! A, jeste li ikada probali sisaljke za bradavice?Odlične su za podizanje i dodatno ukrućivanje bradavica nakon čega će biti dodatno osjetljive, što je, logično, veliki plus. Također, kažu da može uzrokovati navalu endorfina i tako podići orgazme na još višu razinu.

Vratimo se mi na to kako koristiti ovu sexy stimulirajuću opremu za bradavice.

Kako koristiti stimulatore bradavica?

Ako prvi put koristite stezaljke za bradavice ili sisaljke, preporučujemo da, za početak, isprobate na manje osjetljivom dijelu tijela. Naša preporuka je vrh prsta ili ušna resica.

Također, početnicima preporučujemo korištenje podesivih stezaljki, tako da možete isprobati različite intenzitete. Neke stezaljke dolaze s prstenom za podešavanje koji možete pomaknuti prema gore, dok druge imaju vijak koji možete zakrenuti kako biste promijenili intenzitet. Svakako počnite opušteno i postepeno povećavajte zatezanje.

Svačije tijelo je drugačije pa svakako odvojite malo vremena za igru i razradite što vam odgovara. Ako prvi put koristite stezaljke za bradavice, možda ćete htjeti dodati lubrikant koji će poboljšati osjećaj.

Kada vam bude udobno, pokušajte nositi stezaljke za bradavice ili sisalice za bradavice tijekom predigre ili čak seksa. Nakon što ih uklonite, možete osjetiti uzbuđujuće trnce u tom području pa je tada sjajno vrijeme da partner nastupi s lizanjem, lupkanjem, poljupcima i škakljanjem. Također, možete uživati u igračkama za bradavice za solo igre. Igračke za bradavice dolaze u svim oblicima i veličinama, od jednostavnih stezaljki do vibrirajućih – zaista postoji nešto za svakoga.

Kako odabrati stimulatore bradavica?

Pa, sve ovisi o tome kakav osjećaj tražite. Ako vam je ovo prvi put da istražujete svijet igre s bradavicama, preporučujemo ove mekane, silikonske štipaljke za bradavice za nježnije štipanje. Ili, ako tragate za intenzivnijim iskustvom, isprobajte ove vibrirajuće štipaljke sa mogućnošću regulacije stezanja.

Sjajna stvar kod igračaka za bradavice je da mogu pružiti sve razine intenziteta, tako da bez obzira na to što tražite, postoji igračka za bradavice koja je prava za vas.

Sigurnosni savjeti za korištenje

Ispravno korištenje stimulatora bradavica vrlo je važno kako biste uživali, a ne osjećali bol. Pazite da nikada ne nosite svoje stezaljke ili navlake duže od 10 minuta. Ako tako dugo nosite, poremetit ćete cirkulaciju, što područje bradavica može učiniti umrtvljenim, što će dovesti do razočaravajućeg i potencijalno bolnog ishoda. Svakako možete u ove igre uključiti i vodeni lubrikant kako biste poboljšali svoje iskustvo i zaštitili vas ili vašeg partnera tako što ćete paziti da se ništa ne zalijepi neugodno ili ne štipa na pogrešan način.

Ako stvari postanu previše intenzivne, nemojte se bojati prilagoditi ih ili ih skinuti i pokušati ponovno kasnije.

Vaš Online Sex Shop Vibraonica

Tags:

Povezani Članci

12 studenoga, 2022
Što je to zračni stimulator klitorisa?
#Sex Savjeti
10 studenoga, 2022
Kako koristiti analne seks igračke
#Sex Savjeti
4 studenoga, 2022
Butt Plug čini vašu vaginu užom!
#Sex Savjeti
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.