0
Proizvod je dodan u košaricu
Discover store
Prijedlozi proizvoda
Kategorija prijedloga
Blog articles

-15% NA SVE! CODE: MAKEOVER15 

Vibraonica™ Sex Shop

Kako odabrati svoj prvi vibrator?

Nećemo se lagati, odabir prvog vibratora može biti uzbudljiva, ali i izazovna faza tvojeg seksualnog razvoja, osobito zato što ima toliko puno vrsta tih korisnih seks igračaka. Ako razmišljaš o kupovini svojeg prvog vibratora, nastavi skrolati, jer ovdje ćeš doznati sve o tome kako pronaći onaj koji ti savršeno odgovara.”

Uzbudljiv svijet vibratora prepun je modela različitih oblika, materijala, veličina i jačina, a svaki od njih može ti donijeti različitu vrstu seks senzacija koje će ti prodrmati svijet. Sve, naravno, ovisi o tvojim preferencijama.

Bilo da tražiš za solo masturbaciju, ili igračku koja će ti začiniti seks s partnerom, posluži se našim detaljnim vodičem za odabir vibratora i sigurno ćeš naći onakvog kakav baš tebi najbolje odgovara. No, prije toga, mi u VIbraonici želimo ti objasniti neke osnove.

Što je vibrator?

Price nego li zaronimo u divan svijet vibratora za početnike, razjasnit ćemo za što te seks igračke zapravo služe. Naime, radi se o tipu seks igračke koja se koristi za masturbaciju ili kao pomagalo tijekom seksa. Vibrator je osmišljen tako da izvrsno stimulira centre užitka u tvojem tijelu uz pomoć vibracija, a može se koristiti iznutra i izvana. No, to ovisi o vrsti vibratora, o čemu ćeš doznati vrlo brzo.

Zašto je masturbacija vibratorima popularna?

Vibratori nisu tu samo da pojačaju tvoje solo ili iskustvo s partnerom. Masturbacija vibratorom zapravo ti može pomoći da:

 • Doživiš mnogo moćnije orgazme
 • Dosegneš i stimuliraš sve svoje erogene točke i zone
 • Pojačaš i optimiziraš seksualno zadovoljstvo i odlično se zabaviš!

Bullet vibratori

Bullet vibratori su generalno najpopularniji izbor kada se radi o prvom vibratoru u kolekciji, a savršen je i za parove. Ove seks igračke izrađene su u svrhu preciznosti, a ime su dobili zahvaljujući izgledu koji jako podsjeća na metak – i po veličini i po obliku.

Prednosti bullet vibratora:

Maleni su i omogućuju direktnu i intenzivnu stimulaciju klitorisa. Ako ga koristite za penetrativan seks, nema mu ravnog. Ovaj vibrator ne ometa užitak nijednog od partnera, a možda i najbolja njegova prednost je veličina. Ovaj vibrator stane u svaku torbicu!

Vibrirajuće gaćice

Vibrirajuće gaćice se nose baš kao što se nose i obične gaćice, a služe za direktnu stimulaciju klitorisa bez korištenja ruku. Idealne su za predigru sa partnerom na javnom mjestu poput kina ili restorana.

Prednosti  vibrirajućih gaćica:

Ovi vibratori pružaju izvrsnu eksternu stimulaciju klitorisa tijekom odnosa s partnerom. Neke vibrirajuće gaćice su anatomski oblikovane u slovo “U” što vam omogućuje umetanje i istovremenu unutarnju i vanjsku stimulaciju, tako da su vam ruke slobodne za ostale seksi igrice.

Klasični vibratori

Klasiku je nekad teško pobijediti, pogotovo kad se radi o penetracijskom seksu. Ovi vibratori mogu se koristiti i za klitoralnu stimulaciju, no primarno su dizajnirani za umetanje u tvoj rajski vrt. Ove su seks igračke vrlo svestrane i prilagodljive, a pritom jednostavne za korištenje, što ih čini idealnim tipom vibratora za početnike.

Prednosti klasičnih vibratora:

 • Različite brzine i razine vibracija
 • Raspon cijene od vrlo pristupačnih pa sve do top vrsta za one koji si mogu priuštiti najbolje
 • Raznolikost materijala za različite vrste senzacija.

Klitoralni vibratori

Naziv ‘klitoralni vibrator’ odnosi se na sve vibratore dizajnirane kako bi prvenstveno uzbudili tvoj klitoris. Štoviše, to mu je top cilj! Stoga, ako si fan klitoralne stimulacije, ovaj će te vibrator izuti iz cipela!

Prednosti klitoralnih vibratora:

 • Dizajnirani su za direktnu klitoralnu stimulaciju
 • Imaju razne oblike – od jednostavnog nalik na vrh planine, do onog u obliku šalice koja obavija klitoris
 • Obično su veći od ‘bullet’ vibratora zbog aparature koja pruža jaču stimulaciju cijelog klitoralnog područja

Vibratori za prst

Nevjerojatno praktična seks igračkica dizajnirana kao mini ‘bullet’ vibrator specijalne teksture kojeg stavljaš na prst ili jednostavno prisloniš na jagodicu. Ako se nas u Vibraonici pita, ovo je izvrstan odabir za one koji tek otkrivaju magičan svijet vibratora jer ti omogućuje najbolju moguću kontrolu zadovoljstva.

Prendnosi vibratora za prst:

 • Izvrstan vibrator za pojačavanje užitka tijekom predigre ili penetrativnog seksa
 • Omogućuje stimulaciju klitorisa bez potrebe za dodatnom igračkom
 • Dolazi u mnoštvu raznih oblika, stilova i funkcija – od klasične brzine do raznih uzoraka brzina.

Stimulatori G-Točke

Stimulatori G-Točke dizajnirani su tako da tijekom penetracije izvrsno stimuliraju najosjetljiviji dio tvoje vagine, G-točku. Ove seks igračke najčešće imaju vrh uvijen prema gore, kao i čvrstu glavu koja osigurava maksimalnu stimulaciju te ultra osjetljive točke.

Prednosti vibratora za G-točku

 • Stimulacija G-točke povezana je s famoznom ženskom ejakulacijom, odnosno ‘prskanjem’ – orgazničkom fontanom!
 • Nudi različite brzine i funkcije za intenzivne unutarnje doživljaje
 • Poneki vibratori G-točke dolaze s dodatnim stimulatorom klitorisa za višestruke, duple orgazme.

Wand vibratori

U načelu, ovi vibratori originalno su predstavljeni kao izvrsni aparati za ublažavanje bolova u leđima i vratu. No, ‘wand’ vibratori su ujedno i izvrsni stimulatori klitorisa, što je ove seks igračke vinulo u sam prodajni vrh diljem svijeta. Bez pretjerivanja, ovi vibratori omogućuju jedne od najmoćnijih vibracijskih senzacija koje postoje, podižući tradicionalnu vibrator masturbaciju na sasvim novu razinu.

Prednosti ‘Wandvibratora:

 • Imaju najmoćnije motore za intenzivnu stimulaciju
 • Možeš ih puniti na struju
 • Kompatibilni su s mnoštvom specifično dizajniranih dodataka za prijenos unutarnjih vibracija.

Rabbit vibratori

Mogli bismo reći da ovaj vibrator ‘i pjeva i pleše’. Doista, rabbit vibratori su nešto što bi svatko jednom trebao probati. Dolaze u mnoštvu različitih stilova, no svima je zajedničko jedno: radi se o seks igrački koja omogućuje istovremenu stimulaciju klitorisa i vagine. Ovaj vibrator doista ima taj ‘wow’ faktor, i nema šanse da ćeš pogriješiti ako ga odabereš kao svoje prvo seksualno pomagalo.

Prednosti rabbitvibratora:

 • Omogućuju dvostruku stimulaciju za nevjerojatne, eksplozivne orgazne
 • Mnogi imaju poseban motor u gornjem dijelu aparata, koji omogućuje da se vrh vibratora kreće u različitim smjerovima za nezamislivo uzbudljive senzacije
 • Budući da u sebi ima više malenih motora, omogućuje različite vrste stimulacije.

Realistični vibratori

Ako te uzbuđuje sama fizionomija penisa, ovo je pravi vibrator za tebe. Izgleda baš kao pravi, ali ima vibrirajući motorić smješten u centru, što omogućuje nevjerojatnu stimulaciju. Radi se o savršenoj replici penisa, s dodatkom vibracije. Može li bolje od toga?

Prednosti realističnih dildo vibratora:

 • Dolazi u širokom dijapazonu veličina – od sasvim prosječnog, do ultra velikog
 • Većina ovih vibratora ima različite brzine i uzorke vibracija
 • Oni s teksturiranim kuglicama nude izvrstan dodatak vanjske stimulacije.

Vibratori na daljinski

Za one kojima žice idu na živce, ili su skloni seksi igricama u javnosti, ovi vibratori su ‘dušu dali’. Doista, vibratori na daljinski mogu biti ludo zabavni, a dolaze u raznim oblicima – od vibrirajućih gaćica i ‘bulleta’ koji sakriješ u donje rublje, do vibrirajućih ljubavnih jaja.

Svaka od tih opcija odličan je izbor za one koji tek ulaze u čaroban svijet seksi igračkica jer predigru odvode na jednu sasvim novu razinu, a ujedno služe kao prirodan uvod u istraživanje bogatog svijeta vibratora.

Prednosti vibratora na daljinski:

 • Uzbudljivi dodatak predigri
 • Nude velik izbor brzina i uzoraka vibracija
 • Odlični su za parove koji uživaju o igri moć

Vibrirajuća ljubavna jaja

Jesi li čula za ‘Kegel kuglice’? E, pa ova vibrirajuća jaja po svojim veličinama i oblicima podsjećaju upravo na tu seks igračku. Razlika je u tome što jaja imaju vibrirajući motor umjesto utega.

Prednosti vibrirajućih jaja:

 • Neki modeli imaju kontroler na žicu dok drugi rade putem daljinskog, što omogućuje diskretno uživanje u javnosti (za one koje to uzbuđuje)
 • Dizajnirani su tako da stimuliraju najosjetljiviji dio tvoje vagine, G-točku
 • Ako te uzbuđuje kad partner ima potpunu kontrolu nad tvojim užitkom, ovo je seks igračka za tebe!

Vibrirajući strap-on

Baš kao obični strap-on, samo što ovaj vibrira i pruža mnogo intenzivnije iskustvo za oba partnera.

 Prednosti strap-onvibratora:

 • Neki imaju čak interni vibrator za onoga koji nosi ‘strap-on’, tako da se užitak pravedno dijeli na oba partnera
 • Mnoštvo različitih veličina za različite senzacije
 • Raznolikost u stilu, što istovremeno omogućuje udobnost i senzualnost.

Vodootporni vibratori

Vodootporni vibratori su super jer ih možeš koristiti u kadi, tušu, bazenu, ili jacuzziju – idealni su za dane kad se doista želiš seksualno opustiti.

Prednosti vodootpornih vibratora:

 • Vrlo jednostavni za čišćenje
 • Izvrsni za one avanturističkog duha, i ljubitelje vodenih aktivnosti
 • Omogućuju eksperimentiranje s različitim stilovima stimulacije.
Tags:
#Sex Savjeti