REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
2 srpnja, 2017

Mokri snovi i njihovo značenje

Budite sigurni da niste jedini koji preko dana sanjare i fantaziraju o sexu. Tijekom takvih dnevnih sanjarenja sami odabiremo svoje zamišljene partnere. Zabrinutosti i nejasnoće često se pojavljuju kada nas naš nesvjesni um, koji radi dok mi spavamo, tijekom erotskih snova iznenadi odabirom partnera za dotičnu seksualnu fantaziju. Od onih neočekivanih do, štoviše, zabrinjavajućih kandidata. Mokri snovi znaju biti krajnje zbunjujući.

Obzirom da odabir nije svjesno i namjerno naš, ova tema otporna je na bilo kakve osude ili predetaljne analize. Međutim, ovakvi znakovi mogu otkriti par stvari o nama samima i našem odnosu prema svakodnevici.

Kako bismo vas spasili brige i poštedjeli analiziranja, donosimo vam objašnjenja najčešćih tematika erotskih snova i što bi oni zapravo mogli značiti.

Mokri snovi o preljubu

Mislite da biste trebali osjećati krivnju jer ste sanjali kako spavate s nekim s kim ne biste smjeli? Ne budite tako strogi prema sebi!

Sanjati preljub ponekad može samo značiti da objekt vaše nesvjesne žudnje ima kvalitete i karakteristike kojima se divite i voljeli biste ih i sami razviti.

Sex sa šefom

Iako ste možda čuli da sex može poboljšati vaše poslovne sposobnosti i uspjehe vjerojatno pritom niste imali seksualne primisli o svom šefu. Razlog zašto se odjednom pojavljuje u vašim mokrim snovima može biti vrlo jednostavan. Zavidite mu na toj poziciji, moći i prestižu koje ona nosi.

Sex s najboljim prijateljem/prijateljicom

Iako možda dijelite baš sve s vašim najboljim prijateljem/prijateljicom, može se dogoditi da se baš on/ona povremeno pojavi u vašim seksualnim snovima. Njih se sigurno nećete htjeti sjećati, ili još bolje, prepričati tijekom vašeg sljedećeg druženja.

Neovisno o spolu vašeg najboljeg prijatelja, ovakvi mokri snovi samo su vizualne ekspresije intimnosti i bliskosti koju dijelite. Nisu obavezno sinonim za sex, a odraz su kvalitetnog i lijepog odnosa.

 

Sex s poznatom osobom

Kada se pojedinca povezuje s poznatom osobom ili zvijezdom, u njegovoj okolini to podiže njegovu socijalnu vrijednost i važnost te na neki način povećava poželjnost i moć.

Dok seksualni snovi sa šefom asociraju na željeno bogatstvo i emocionalnu sigurnost, snovi o sexu s poznatom osobom, pogotovo snovi začinjeniji i strasniji od scena u najvatrenijim filmovima, više su odlika naše narcisoidne prirode željne pažnje i slave. Nismo toliko željni te zvijezde koliko njene slave, društvenog statusa i pozornosti koju skreće na sebe samom svojom pojavom.

Sex s nepoznatom osobom

Prilikom buđenja iz ovakvih snova obično se ne sjećate lica osobe s kojom ste se „družili“ u vašim mokrim snovima. Jako često se čini kao da uopće ni nema lice.

Seksualni snovi s nepoznatom, anonimnom osobom često su način na koji naš um pokazuje želju za istraživanjem i upoznavanjem novog. Želje za izlaskom iz zone sigurnosti i komfora te vođenja uzbudljivijeg života.

Sigurno ste iznenađeni koliko mokri snovi zapravo imaju veze sa samim sexom. 🙂

Zapamtite: kao sanjač, vi ste samo producent svojih snova, bez imalo prava glasa u pretprodukciji i slaganju filma. Stoga nakon buđenja iz ovakvih neobičnih snova, ostavite iza sebe sve tragove fizičke privlačnosti, sva pitanja ili brige i krenite vedro u novi dan.

Photo via Bigstock

Tags:

Povezani Članci

Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.