REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
23 lipnja, 2017

Poljupci – put do boljeg seksa

Poljupci vode do boljeg seksa? Pitate se kako? Ljubljenje je toliko moćno oružje da prilikom senzualne razmjene poljubaca djeluje na naše tijelo i mozak na više razina. Potiče kemijske reakcije, podražuje neurotransmitere i izaziva lučenje dopamina. Dopamin je hormon sreće, kojeg mozak doživljava kao nagradu te izaziva kod nas određenu ovisnost o osobi s kojom se ljubimo. No često pod utjecajem ekstremne ugode i senzacije sexa, ljubljenje pada u drugi plan i dobiva sporednu ulogu.

Kako bismo to promijenili i dali ljubljenu značaj koji zaslužuje, otkrit ćemo vam kako i koliko ova mala, ali jedinstvena senzacija može utjecati na vas i vaš ljubavni život.

Francuski poljupci

Oh la-la, Francuska gdje bismo bili bez tebe? Od svih vrsta poljubaca, francuski poljubac i ovakav stil ljubljena drže titulu najvatrenijeg i najintimnijeg te naravno i najpopularnijeg. Izmjenjivanje dugih i strasnih poljubaca prilikom kojih dodirujemo partnerov jezik i podražujemo usnice najefektniji je i načini na koji možemo rasplamsati strasti prije i tijekom sexa. Također, poljupcima možemo zadržati visoku razinu intimnosti i podražaja nakon seksa.

Na jeziku se nalaze završeci brojnih živaca koji vode direktno u mozak i prenose mu sve informacije i senzacije koje osjećamo. Pa kada dva (ili, kamo sreće, tri) jezika izmjenjuju strasti i dodire, iskre frcaju na sve strane. Naučiti se odlično ljubiti na francuski način jedna je od važnijih ljubavnih lekcija! Stoga ako slučajno odlučite ljubiti se samo na jedan način do kraja života, od srca vam preporučujemo baš ovaj.

Ljubavni ugriz

Unatoč imenu ovakva radnja više je grickanje nego pravi ugriz. Lagano stiskanje i sisanje partnerove kože među svojim zubima ne čini vas vampirom, dapače, može pridonijeti energizirajući i senzualni poticaj. Ovakvo balansiranje na granici između boli i užitka na neke ljude djeluje izrazito napaljujuće i strastveno. Možda baš ovakav pomalo prljav i nestašan čin može obogatiti vaš seksualni odnos i začiniti vezu na pravi način.

Ne tako skromni poljupci

Kao stil ljubljenja samo davanje poljubaca nije toliko popularno, ali je brz i dinamičan način koji lako preraste u francuski poljubac tijekom vaše seanse izmjena strasti. S druge strane, nježno ljubljenje i gotovo samo lagano doticanje usnama ključnih erogenih zona poput lica ili vrata vrlo je erotično te može služiti za buđenje strasti te dovođenje partnera do samog ludila. Vama pak omogućuje da postignete i zadržite kontrolu nad ugodom i uzdisajima vašeg partnera.

Igrajte se kombinacijama

Ljubljenje je radnja iznimne raznolikosti s brojnim varijacijama na stil, tempo, intenzitet itd. Vješto korištenje i kombiniranje tih mogućnosti u odgovarajućim trenutcima vođenja ljubavi može biti konačan šlag na torti užitka. Ljubavni sokovi će uzavrijeti!

Umjesto da se uvijek pridržavate već naučenih i iskušanih metoda, eksperimentirajte s različitim tehnikama ljubljenja. Isprobavajte brzinu i tempo i pritom pratite reakcije partnera kako biste pronašli one koji vam oboma najbolje odgovaraju. Istovremeno će  drugačiji pristup i pokazana inicijativa izazvati kod vašeg partnera željno iščekivanje sljedećeg poteza. To će pozitivno utjecati i na osjećaj intime, bliskosti i kvalitetu odnosa iz seksualne i svake druge perspektive. Svi se vole ljubiti i uživaju u tome, ključ je pronaći dobitnu kombinaciju.

Pronaći točku užitka

Kao što je bitno kako se ljubimo, gdje po tijelu to radimo također je ključno, kako bi ostvarili u potpunosti ispunjen i strašću prožet ljubavni život. Raznolikost je obilježje koje krasi ljude, a o ukusima se, kako kaže poslovica, ne raspravlja. U skladu, s tim svi imamo ona svoja mjesta na tijelu na koja smo izrazito osjetljivi. Doticanje i podraživanje baš tih mjesta doživljavamo jako erotično – od onih očito osjetljivih mjesta poput vrata, ušiju, bradavica, leđa, ruku i nogu do gotovo bilo kojeg dijela kože i tijela.

Istražite tijelo svog partnera rukama, jezikom, poljupcima kako bi pronašli baš ta mjesta koja će dati najstrasnije uzdisaje i najjače podražaje. Igrajte se njima naizmjenično ih dirajući različitim intenzitetom i jačinom. Izludite svog partnera toliko da ga samo jedan ključan dodir dijeli od strasnog nasrtanja na vas. Od pretakanja užitaka koje je osjetio, u konzumaciju vas, vašeg tijela i vaše ljubavi, sve do doživljaja nezaboravnog vrhunca i padanja u trans.

Photo via Bigstock

Tags:

Povezani Članci

Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.