27 lipnja, 2017

Predigra – porazgovarajmo o tome

Razmišljajući o ključnim sastojcima za izvrsnu predigru, konverzacija sigurno nije prvo što će nam pasti na pamet. No ipak, razgovor s voljenom osobom generalno može biti jak afrodizijak. U kvalitetnoj vezi, predigra je predivna umjetnost zavođenja i uzbuđivanja partnera, pa čak i bez ikakvog fizičkog dodira. Predigra je jedan od najvažnijih elemenata svakog kvalitetnog ljubavnog odnosa i o njoj svakako treba otvoreno razgovarati.

Razgovorom do međusobnog razumijevanja

Nije tajna da se ljudi koji su sigurni i svjesni svoje uloge kao i doprinosa svom odnosu, osjećaju manje opterećeni i s više samopouzdanja u sebe i svoj odnos. Kao direktan rezultat seks i seksualni život bolji su i kvalitetniji.

Uputimo li pravu riječ partneru, poslušamo li njegovo mišljenje, o primjerice, situaciji u svijetu mogli bismo postići da se naš partner počne osjećati bitnim i uvaženim. Upravo takvim pristupom on/ona stječe sigurnost, pa i napetost slabi kada u igru uđu potencijalne inovacije u spavaćoj sobi.

Razgovorom do opuštanja

Stres je danas jedan od najčešćih uništavatelja/ubojica libida, a jedan od najboljih načina da ga se riješimo jest da razgovorom skinemo pritisak s duše i podijelimo svoje brige s partnerom.

Drugi je učinkovit način borbe protiv stresa, ako niste znali, upravo sam seks.

Dijeljenje svakodnevnih problema s partnerom neće vas samo potaknuti da se osjećate bolje, već će i učvrstiti vašu povezanost. Kada se opustite u razgovoru s partnerom, nije teško zaključiti koja je sljedeća stepenica u tom trenutku.

Razgovorom do komunikacije

Ovo zvuči zapravo smiješno, ali sudeći prema ispitivanjima psihologa fascinantno je koliko često partneri vode razgovor, a da zapravo ne vode međusobnu komunikaciju.

Ako ste u nekoj dužoj emotivnoj vezi i želite pridodati vašoj predigri novu dimenziju no niste sigurni kako da pokrenete temu, prisjetite se vaših samih početaka. Prisjetite se stvari kojima ste zavodili partnera. Prisjetite se svih onih malih, slatkih trikova kojima ste potpirivali vatru vaše ljubavi. Umjetnost zavođenja jednostavno ne postoji bez riječi!

Photo via Bigstock 

Tags:

Povezani Članci

12 studenoga, 2022
Što je to zračni stimulator klitorisa?
#Sex Savjeti
10 studenoga, 2022
Kako koristiti analne seks igračke
#Sex Savjeti
4 studenoga, 2022
Butt Plug čini vašu vaginu užom!
#Sex Savjeti
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.