REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
11 ožujka, 2022

Stimulacijom G-Točke do Bambi Legs Orgazma u samo 4 koraka?

G-Točka nije mit ili priča iz bajke, iako njezina stimulacija uzrokuje orgazme koji podsjećaju na podrhtavanje nogu poput “Bambija na ledu”. Zapravo taj magični gumbić je dostupniji nego što ga se često prikazuje i imamo dobre vijesti – mi imamo sve što vam je potrebno za njegovo otkrivanje!

Uz stimulatore G-točke i pravilnu tehniku, nikad se više nećeš pitati kakav je to ultimativni orgazam. Upravo suprotno, saznat ćeš točno o čemu se radi!

Put do G-točke bio bi mnogo manje misteriozan kada bi jedna jedina tehnika odgovarala svima. No, naravno da nije tako jednostavno. Budući da je svako tijelo jedinstveno i drugačije reagira na različite tipove seksualne stimulacije, nema prave formule do tog magičnog izvora eksplozivnih orgazama.

Stoga, ako stimulacija G-točke kod tebe nije baš “funkcionirala”, to je sasvim normalno i u redu. No, mi svejedno toplo savjetujemo – G-točka je vrijedna još pokojeg pokušaja. Naposljetku, taj je najčešće sporiji, nešto poput učenja vožnje biciklom. Možda će ti trebati neko vrijeme da pronađeš pravu tehniku, no sigurni smo da ti neće biti dosadno.

No, zaslužuješ znati i sljedeće: nije svaka žena ljubiteljica stimulacije G-točke, i to je također sasvim normalno, i sasvim u redu. Međutim, kako ćeš znati da ti igranje s tim dragocjenim draguljem ne odgovara, ako ne znaš prave tehnike za stimulaciju G-točke? Nažalost, nećeš, stoga se nadamo da ćeš prihvatiti naše zlatne savjete za eksplozivne orgazme – ne libi se isprobavati razne tehnike. Srećom, ima ih mnogo, i nijedna od njih ne garantira orgazam baš svakoj osobi koja ih koristi.

One kraljice koji su spremne eksperimentirati, s vremenom bi lako mogle otvoriti vrata G-raja i otkriti orgazme kakve još nikad nisu doživjele. Mi za takve žene imamo nekoliko zlatnih savjeta za stimuliranje G-točke. Nadamo se da si spremna, jer barem jedna od sljedećih mogla bi ti promijeniti iz temelja promijeniti seksualni život nabolje.

Metoda “Dođi ovamo!”

G-točka je spužvasta masa tkiva smještena centimetar i pol do tri pol centimetra unutar vagine na prednjoj stijenci. Većina seks-stručnjaka slaže se da G-točku možeš locirati s dva prsta. Jednom kada pronađeš taj čaroban gumbić, savij prste kao da činiš gestu “Dođi ovamo!”. Osim toga, možeš probati i sljedeći trik: lagano “tapšanje” G-točke moglo bi te totalno izludjeti!

Iako je svaka žena “dolje” posebna i unikatna, većina izvrsno reagira na malo “čvršći” dodir. Prema tome, umjesto “dođi ovamo”, gestikulacija “DOĐI OVAMO, DOVRAGA!” definitivno će upaliti tvoju G-točku.

U načelu, treba ti postojan, konstantan, ritmički pritisak. Nekim ženama više će pasati tvrđi, gotovo nasilan pritisak, kao da joj prstima podižeš cijelo tijelo s kreveta. Stoga, frajeri, bacite se ne jačanje mišića! A to nas dovodi do zlatnog savjeta za stimuliranje G-točke, broj dva.

Seks igračke čine čuda… I ne umaraju se!

Mi u Vibraonici seks igračke smatramo alatima, više nego igračkama. Štoviše, slobodni smo reći da dilda i vibratore smatramo alatima za dostizanje kozmičkih orgazama. Zašto? Prvenstveno zato što te genijalne igračke omogućuju da stigneš mnogo dalje nego što bi to uspjeli ručno. Igračke se ne umaraju, a ne dobivaju niti grčeve u rukama.

Sigurno se sad pitaš koju seks igračku ćeš izabrati? Izbor je ogroman, i ako dosad niste bili u potrazi za svojim dragocjenim seks alatom, ti i partner/ica ste vjerojatno pitate koji dildo ili vibrator odabrati. Srećom, Vibraonica je tu za tebe.

Generalno je pravilo da većina ljudi najbolje reagira na dilda i vibratore s izraženijom krivuljom i povećom, lukovičastom glavom. Također, iskustvo nas je naučilo da mnoge žene jednostavno obožavaju dilda za stimulaciju G-točke. Nažalost dilda ne odgovaraju svima ali zato u pomoć pristižu vibratori!

Vibratori nude mnogo više raznolikosti, a posebno za one koji su tek počeli s radosnim otkrivanjem rajskog vrta orgazama, takozvane G-točke. No, treba reći i da neke žene ne preferiraju vibriranje G-točke, dok druge uživaju toliko da moraju zvučno izolirati spavaću sobu. Kako god bilo, nećeš znati dok ne prođeš tu zabavnu fazu eksperimentacije.

Mi ćemo ti sad otkriti metodu koja “radi” kod gotovo svake žene: dildo ili vibrator postavi tako da primjenjuje konstanan, stabilan pritisak na G-točku, baš kao što bi to učinila prstima. Jedna od divnih stvari kod ovih igračaka jest ta što ih možeš koristiti i samo za stimulaciju klitorisa, što nas vrlo praktično dovodi do idućeg zlatnog savjeta za stimulaciju G-točke.

Prvo se posvetite svom dragocjenom klitorisu

Da bi seksi igre s G-točkom u glavnoj ulozi doista dovele do eksplozivnih orgazmičkih trenutaka, ključno je biti na vrhuncu uzbuđenja. Erektilno tkivo trebalo bi biti totalno napunjeno prije nego li se upustite u stimulaciju tog čarobnog gumbića. U suprotnom, cijela ta “igra” mogla bi, u najmanju ruku, završiti nelagodno. O orgazmu da i ne pričamo…

Iskreno, to je kao da voziš bicikl s probušenim gumama. Stoga orgazam klitorisa, ili makar njegova intenzivna stimulacija će vas opustiti, ali vas i dovoljno zagrijati za pravu stvar.

Ono što pojedine žene spriječava da otkriju magičan svijet orgazma stimulacijom G-točke je upravo aneksioznost. Bilo da ti um bježi na sve strane, ili si pak previše usredotočena na “cilj”, oboje dovodi do toga da je ovaj poseban vrhunac mnogo teže postići. Upravo zato, opuštanje je kritično. Stari, dobar klitoralni orgazam ovdje može drastično pomoći. Stoga, zaboravi na sve brige i prvo se opusti.

Idi dublje… I dublje…

Kada se radi o seks eksperimentima, u početku je ključno samo jedno – da se dobro osjećaš. Seks nije ni maraton ni režim. Zapravo, može biti itekako zabavan, pogotovo dok otkrivaš na kakve sve slatke stimulacije tvoje tijelo reagira.

Neke žene zaklet će se da se njihova G-točka ne nalazi baš ondje gdje o tome pišu ženski časopisi, dok druge kažu da se ona nalazi mnogo dublje. No, to o čemu one pričaju najvjerojatnije nije G-točka, već prednji forniks, kojeg stručnjaci obično nazivaju A-točka.

A-točka nalazi se iza G-točke, vrlo blizu cerviksa. Radi se o kružnom, pomalo spužvastom tkivu koje kada je stimulirano, proizvodi ultrasnažne orgazme. Osim toga, djeluje kao prirodni, obilati lubrikant. Iako se ne radi o stimulaciji G-točke, važno ju je spomenuti jer se ipak radi o zapanjujućoj penetrativnoj stimulaciji. A tko ne bi želio znati više o tome? Poanta je sljedeća: unutar tvoje prekrasne vagine nalazi se više centara užitka. Zašto bi onda eliminirala potencijalne vrhunske orgazme ograničavajući se samo na igrice s G-točkom?

Uspori, i uživaj u putovanju prema cilju

Ovo je jedno od temeljnih pravila svih seksualnih eskapada na koje se odlučiš, a posebno kod istraživanja G-točke. Maksimalna orijentiranost na cilj ove seksi igrice mogla bi ti ozbiljno narušiti cjelokupni doživljaj. Ako shvatiš seks kao spontano putovanje bez velikih očekivanja, mogla bi naići na užitke koje bi inače propustila.

Tehnike koje smo naveli itekako bi vam mogle promijeniti život, no ako ih ti i  partner/icac isprobate i otkrijete da to ipak nije za vas, i to je sasvim normalno i u redu. Cijela zabava je ionako u pokušavanju.

Tags:
#Sex Savjeti

Povezani Članci

20 rujna, 2022
Ball Gag – Savjeti za početnike
#Sex Savjeti
17 rujna, 2022
10 zlatnih pravila za pegging
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.