29 lipnja, 2017

Savjeti za prvu bračnu noć

Stigao je i taj važan dan, jedan od najvažnijih u vašem životu! Stoga vam donosimo sugestije kako dodati malo šlaga na tortu vaše ljubavi. Svima ponekad dobro dođu savjeti za prvu bračnu noć.

Prije je bio običaj da parovi čekaju svoju prvu bračnu noć kako bi „zakonito“ mogli početi konzumirati svoju vezu. Kako bi se napokon upoznali i na seksualnoj razini. Danas to, srećom, više nije toliko popularan običaj. Statistički podatci pokazuju da prosječni parovi provedu barem 3 godine zajedno prije nego što se odluče zaručiti. Nakon toga slijedi period zaruka koji traje otprilike 12-18 mjeseci. Dakle prosječna će veza trajati oko 4 godine prije nego što postane službeno i pravno legalna. Opadanjem popularnosti običaja „predbračne čistoće“ parovi zapravo imaju priliku upoznati svog partnera na svim razinama, pa i onoj seksualnoj. Tako mogu biti sigurni u svoj odabir i bez sumnji i strahova uploviti u bračnu luku. S druge strane, 4 su godine sasvim dovoljan vremenski period da vaš strastveni seksualni život postane romantična rutina.

Tu su savjeti za prvu bračnu noć koja će vam zasigurno ostati u predivnom sjećanju.

Uzmite pauzu

Iščekivanje ima moć izluditi i one najaktivnije, ma koliko puta ranije su konzumirali svoju ljubav. Dobra je ideja dogovoriti se da par dana ili tjedana prije velikog dana izbjegavate sex i bilo kakve seksualne aktivnosti i kontakte. Duljina pauze stvar je dogovora te vaših navika i potreba.

Možete produljiti i produbiti igru te se dogovorite da izbjegavate samozadovoljavanje i izlaganje tijela pogledu drugoga kako bi napetosti postale još jače. Ovakva igrica može vam pružiti mogućnost da ponovno malo razbuktate maštu i pokažete sve svoje osjećaje u punoj snazi i strasti.

Ne ostavljajte prvu bračnu noć kao zadnju stavku na listi događanja

Bez obzira organizirate li veliko i svečano vjenčanje ili malo i intimnije okupljanje, to je i dalje veliki dan za oboje. Do kraja večeri vjerojatno ćete biti iscrpljeni.

Odšuljajte se bez srama tijekom prijema i pronađite trenutak koji je samo vaš. Uostalom, čar velikih zabava i jest u tome što se zabava nastavlja čak i ako zvijezde večeri nisu prisutne u svakom trenutku. A ako vas treba ispričati ili opravdati, tu su vaši vjerni kumovi da vam čuvaju leđa.

Nađite si sobu

O idejama medenog mjeseca često se mašta i planira, a popularne lokacije i aranžmani su brojni i atraktivni. No iznenadio bi vas broj parova koji nakon proslave jednostavno otiđu doma. No ako želite malo uzbuđenja, drukčijeg ozračja, ako želite da vaša prva bračna noć bude drukčija i nezaboravna, izađite iz vašeg standardnog elementa!

Čak i ako putovanje nije opcija, ne suzdržavajte se uživati i uputite se u neki hotel u blizini. Promjena okruženja sama po sebi već nosi osvježenje, a odmak od svakodnevice čini razliku na više razina. Time ćete svakako podići važnost i ljepotu vašeg novopečenog braka te ga na isti način i konzumirati, osvježeni i prožeti emocijama.

Neka vas prenese preko praga

Koliko god želite izbjeći klišeje vjenčanja i stvoriti svoju jedinstvenu ceremoniju, postoji jedan običaj od kojeg ne biste trebali bježati. Dopustite mu da vas prenese preko praga! To je mala gesta koja će vas doslovno oboriti s nogu!  Trenutak kojeg ćete se s veseljem sjećati čitavog bračnog života.

Nešto novo

Vjenčanje predstavlja novu važnu stepenicu vašeg života i nosi određene promjene. Sukladno tome,nema razloga da vi ne donesete nešto novo u spavaću sobu! Sexy igračka dodatno će začiniti strasti, a u istim novitetima i igračkama možete uživati u godinama koje vam slijede.

Photo via Bigstock

Tags:

Povezani Članci

12 studenoga, 2022
Što je to zračni stimulator klitorisa?
#Sex Savjeti
10 studenoga, 2022
Kako koristiti analne seks igračke
#Sex Savjeti
4 studenoga, 2022
Butt Plug čini vašu vaginu užom!
#Sex Savjeti
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.