REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
15 srpnja, 2022

Seks Poza Tjedna – “69 u zraku”

Seks poza “69 u zraku”,  izazovna je i napredna varijacija tradicionalnog seks položaja 69. Za ovu pozu savjetujemo da se upustite samo ako je vaš partner uistinu snažan i može vas čvrsto držati, kako seks avantura ne bi završila ozljedama. Kad se ispraksirate u ovako stojećoj pozi, slobodno dodajte neku sex igračku, primjerice neki masažer klitorisa iz kategorije vibratori ili pak, neki lubrikant s okusom.

Vratimo se mi ovoj naprednoj seks pozi i na njeno izvođenje. Najbolji način da zauzmete ovaj položaj je da jači, teži partner sjedne na stolac ili krevet i tada lakša polovica stavlja glavu u krilo teže osobe. To se preporučuje zato što teži partner tada može manevrirati lakše u položaj naglavačke. Obavezno omotajte ruke oko struka vašeg partnera i čvrsto se držite za k… mislimo za partnera :). Iz te pozicije, teži i jači može ustati i zauzimati naprednu verziju 69 položaja.

Više o Seks Pozi “69 u zraku”

Unatoč svojoj egzotičnoj privlačnosti, seks poza “69 u zraku” izazovna je i opasna ako se ne izvede ispravno. Nikada nemojte pokušavati ovaj položaj ako “stojeći” partner nije dovoljno jak da izvede pokrete i drži vas naglavačke.

Također, ovaj položaj ne treba zadržati duže od nekoliko minuta. Predugo zadržavanje u ovom položaju može uzrokovati navalu krvi u glavu partnera okrenutog naglavačke i rezultirati vrtoglavicom ili gubitkom svijesti. Nećemo vam kvariti planove za vruće vratolomije, ali imajte na umu ove bitne detalje kako ne bi bilo bespotrebnih problema.

Tags:
#Sex Poze

Povezani Članci

20 rujna, 2022
Ball Gag – Savjeti za početnike
#Sex Savjeti
17 rujna, 2022
10 zlatnih pravila za pegging
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.