Vibraonica™ Sex Shop

Seks Poza Tjedna – 69

Kada je u pitanju oralni sex, kažu da je sex poza 69 majka svih poza. Logično što nosi ovu laskavu titulu, jer za razliku od klasičnog oralnog seksa ovaj položaj omogućuje partnerima da istodobno uživaju u oralnim zadovoljstvima.

Za dodatne užitke, pozi priključite lubrikant s okusom iz kategorije lubrikanti ili kondom s okusom iz kategorije kondomi.

Vibraonica™ Sex Shop

Više o Seks Pozi 69

Sex poza 69 dobila je ime jer položaj tijela obaju partnera nalikuju na broj 69. Prilagođena je za sve parove- i istospolne i hetero.

Ako se prvi put susrećete s ovom pozom, potrebno je da jedan partner legne na leđa, dok drugi čuči ili leži na partneru, okrenut u suprotnom smjeru.

Nekima od vas ova poza nije među top omiljenim pozama jer vam je možda teško koncentrirati se na zadatak i užitak oralnog sexa. Kako bi vam baš 69 ostala neizostavna sex poza, slobodno se dogovorite da se naizmjenično zadovoljavate,a ne istovremeno.

Kako bi vam bilo što udobnije, drugi partner dok leži, može umetnuti jastuk ispod vrata i dodatno uživati u oralnim senzacijama.

Tags:
#Sex Poze
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.