REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
9 ožujka, 2022

Seks Poza Tjedna – Dvostruka Penetracija

Dvostruka Penetracija

Za parove koji traže ultimativno seksualno iskustvo, a spremni su eksperimentirati, gotovo da nema ništa bolje od dvostruke penetracije. Istina, usavršavanje ove seks poze zahtjeva malo više vremena i pripreme. No, na kraju kada uspijete ovladati ovom pozom, vjerujte nam – rezultati će definitivno opravdati baš sve vaše napore.

Zapravo, dvostruka penetracija je izvrsna za sve parove koje uzbuđuje pomisao na seks u troje. Uz sex namještaj iz naše Bondage kategorije možete si priuštiti simulaciju seksa u troje prije nego što se odvažite na uključivanje treće osobe.

 

 

Dvostruka penetracija & magični jastuk

Ako ste već savladali ovu seks pozu, onda ste vjerojatno ponekad svjesni da održavanje seks igračke na mjestu može biti prilično izazovno, posebno kad se stvari među plahtama zahuktaju.

Ono što vam tada treba jest nova vrsta sex namještaja dizajnirana tako da dildo ili vibrator drži fiksirano na mjestu bez obzira koliko ste vi i partner “energični” u svojim seks igricama.

Sve što trebate učiniti jest nagnuti se i umetnuti igračku u svoj Pillow 3.0 te pozvati partnera da vam se pridruži s leđa.

I to je to! Dalje sve ovisi o praksi. Možda će vam trebati neko vrijeme da izvučete maksimum iz ovog izvrsnog položaja, ali kada to uspijete – doživljavat ćete nevjerojatne orgazme. I još nešto, ne libite se komunicirati s partnerom. Stimulacija u kojoj ste uživali danas ne mora polučiti isti učinak i sutra.

Srećom po vas, Vibraonica je tu da vam pomogne pronaći uvijek nove i uzbudljive načine stimulacije.

Tags:
#Sex Poze

Povezani Članci

20 rujna, 2022
Ball Gag – Savjeti za početnike
#Sex Savjeti
17 rujna, 2022
10 zlatnih pravila za pegging
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.