Vibraonica™ Sex Shop

Seks Poza Tjedna – Gimnastičarka 69

Seks poza Gimnastičarka 69 je zahtjevnija varijacija standardne seks poze 69. Iako izgleda pomalo zastrašujuće uz malo truda i pomoći sex igračaka za muškarce, točnije masturbatora u ovoj pozi možete otključati potpuno novu dimenziju oralnog užitka.

Vibraonica™ Sex Shop

Više o Gimnastičarki 69

Za izvođene ove seks poze potrebno je da jedan partner sjedne na pod ili krevet s ispruženim nogama ispred sebe, a drugi partner stoji leđima okrenut prema sjedećem partneru. Stražnjica stojećeg partnera mora biti tik uz lice partnera koji sjedi, a stopala s obje strane njegovih nogu.  Partner koji stoji savija se u struku kako bi oralno zadovoljio partnera koji sjedi. Dok partner koji sjedi paralelno oralno zadovoljava partnera koji stoji. Kako bi si ovu pozu učinili lagodnijom, partner koji stoji također može spustiti svoje ruke na noge partnera koji sjedi kako bi se učvrstio. Dok partner koji sjedi vas može obuhvatiti oko kukova ili stražnjice te vam na taj način omogućiti sigurniji oslonac na njegovom licu.  S obzirom da se radi o seks pozi koja je zahtjevnija za osobu koja stoji preporučamo vam da pokušate noge malo saviti u koljenima kako bi smanjili napetost. Također u vašu igru možete uključiti masturbatore što će vam omogućiti da malo odmorite usta i „preuzmete stvar u svoje ruke“. Ovaj način korištenja masturbatora može vam pomoći u ispunjenju seksualne fantazije o seksa u troje. U tom slučaju partner koji stoji simulira „nabijanje“ treće osobe koristeći masturbator dok u isto vrijeme uživa u oralnom zadovoljavanju od strane sjedećeg partnera.

Željni ste izazova i želite razbiti monotoniju u krevetu? Testirajte sebe i svog partnera u ovoj pozi dok paralelno radite na poboljšanju užitka i gipkosti vašeg tijela.

Tags:
#Sex Poze
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.