29 ožujka, 2022

Seks Poza Tjedna – Guza K’o Meduza

Dobro protresite svoju stražnjicu Guza K’o Meduza seks pozom. Ova seks poza vrlo vjerojatno  svima izgleda dobro poznato ali zato ima jedan posebno vrući dodatak, koji će ovu pozu učiniti još zanimljivijom.  S obzirom da ste u ovoj pozi udaljeni od klitorisa vaše partnerica a svi dobro znamo da tu erogenu zonu nije dobro zanemarivati. Vibrirajući penis prsten iz kategorije sex igračaka za parove savršeno će vam uskočiti u pomoći pri rješavanju tog problema. Bez brige, ova poza ne zahtjeva preveliku fleksibilnost i fizički napor partnera i smatramo da će te ju brzo savladati i uživati u posebnom načinu stimulaciju koju će vam ova poza pružiti.

Više o seks pozi Guza K’o Meduza

Za uspješno izvođenje ove poze biti će vam potreban vibrirajući penis prsten sa dužim stimulacijskim ticalima kako bi lakše dosegnuli i stimulirali klitoris vaše partnerice. Također ne zaboravite na predigru s obzirom da se radi o jednoj od seks poza koja vam omogućuje najdublju penetraciju, a da bi duboka penetracija bila što ugodnije potrebno je maksimalno se “opustiti”. Ukoliko želite, prilikom svoje predigre možete uključiti i lubrikante kako bi stvari učinili još senzualnijima i ugodnijima. Sada počinje magija! Stavite penis prsten na korijen svog penisa ali ovoga puta neka ticala budu okrenuta prema dolje. Laganim pokretom započnite penetraciju i dozvolite sebi i partneru da se polako priviknete na nove podražaje. Mijenjate brzine vibracija penis prstena kao i dubinu penetracije kako bi otkrili što vam najviše odgovara. Iako se partnerica nalazi u potpuno submisivnoj pozi, njezine noge i stopala savršeno mogu pomoći pri doziranju dubine penetracije i intenziteta vibriranja. Na način da se maksimalno “nabije” na vas i dozvoli da penis prsten prekrije njezinu vulvu i klitoris snažnim vibracijama ili da popusti kako bi smanjila dubinu penetracije i intenzitet vibriranja. Istražujte svoje tijelo, promatrajte signale svog partnera i priuštite si orgazme o kojim niste ni sanjali.

 

Zašto Guza K’o Meduza? Jednostavno zato što valovi uzrokovani penetracijom i vibracijama učiniti će vašu stražnjicu nalik plivajućoj meduzi. P.s. ova seks poza odlično može zamijeniti anticelulitnu masažu stražnjice 🙂

Naša topla preporuka je da ovu seks pozu istražite prvo sa pristupačnijim penis prstenom poput Bunny 2.0  a nakon toga ukoliko vam se svidi ovaj način stimulacije možete odabrati premium penis prsten poput Happy Rabbit I koji će zadovoljiti potrebu i za najintenzivnijim vibracijama.

 

Tags:
#Sex Poze

Povezani Članci

12 studenoga, 2022
Što je to zračni stimulator klitorisa?
#Sex Savjeti
10 studenoga, 2022
Kako koristiti analne seks igračke
#Sex Savjeti
4 studenoga, 2022
Butt Plug čini vašu vaginu užom!
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.