REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
7 ožujka, 2022

Seks Poza Tjedna – Handcuff

Handcuff je zanimljiva poza za koju vam nije potreban istoimeni policijski alat, a omogućava vam ulaz na stražnja vrata, vaginalno ili analno.

Ovaj naziv dolazi zbog pozicije u kojoj dominantnija osoba svojim rukama drži zapešća druge osobe poput lisica. Ako vas zanima ubacivanje lisica u vaš seksualni život, ovo je jedinstven, ali i vrlo zabavan način da testirate i odlučite je li tako nešto za vas. Definitvno se radi o nečem drugačijem i neuobičajenom, a u narodu se ova poza naziva i “Čija li si? Čija li si?”.

Kako pravilno izvesti pozu Handcuff?

Kako bi lakši objasnili ovu pozu, koristit ćemo odbojkaške termine koje ne treba pretjerano objašnjavati: primač i pucač. Za ovu pozu, pucač mora stati blizu primača koji je okrenut leđima. Primač se saginje u kukovima te obje ruke pruža  iza leđa. Pucač rukama hvata zapešća sagnutog primača što ostavlja dojam lisica. Naravno, osoba koja penetrira potpuno je dominantna u ovom položaju te po dogovoru s partnerom ili faktorom iznenađanja 🙂 bira vaginalni ili analni seks. Pucač ovdje određuje ritam, brzinu i intenzitet same penetracije te se savjetuje objema strankama u postupku da se dogovore oko sigurne riječi koja će spriječiti pretvaranje užitka u totalni fijasko.

Dobra stvar kod Handcuff poze je to što ne ovisite mnogo o prostoru. Poza se može izvoditi u ogromnoj spavaćoj sobi jednako kao i u uskoj kupaonici ili, po potrebi, u kabini za presvlačenje u trgovačkom centru. Ovisi što volite i što će vas više uzbuditi.

Napomena: ukoliko u ovoj pozi želite pokazati apsolutnu dominaciju preporučamo korištenje lisica “Puller”.

Tags:
#Sex Poze

Povezani Članci

20 rujna, 2022
Ball Gag – Savjeti za početnike
#Sex Savjeti
17 rujna, 2022
10 zlatnih pravila za pegging
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.