REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
7 srpnja, 2022

Seks Poza Tjedna – “Izdrži Ljubavi!”

Seksualna poza „Izdrži Ljubavi“ posebno će oduševiti ljubitelje popularnog planka, odnosno izdržaja. Seksolozi je uspoređuju s Doggy Style-om i tvrde da je „Izdrži Ljubavi“ atletski pristup mnogima omiljenom „Doggyju“.

Prije zanimljivih detalja o pozi, preporučit ćemo vam da u igru ubacite neku od analnih sex igračaka, primjerice butt plug. Zavirite u našu kategoriju analne sex igračke i dodatno „zakuhajte“ ovu vruću pozu!

Više o Seks Pozi “Izdrži Ljubavi!”

Riječ je o sex pozi u kojoj partner koji prima leži ispod partnera zaduženog za penetraciju. Partnerica neka se udobno smjesti na stomak, podboči ruke na podlaktice, uzdigne malo bokove i prepusti se partneru koji iznad stoji u planku/izdržaju.

Za jače trenje i bolju kontrolu pokreta, preporučujemo da partnerica prisloni noge ili gležnjeve na vaše bokove.

Ova poza penetrirajućem partneru omogućuje da ima kontrolu, dok istodobno partnerici dozvoljava da određuje ritam.

Senzacijama za vrijeme ove fantastične poze definitivno će doprinijeti neka „hands-free“ igračka, primjerice butt plug. „Izdrži Ljubavi“ poza zahvalna je jer omogućuje da oba partnera umetnu sex igračku.

Samo da znate, riječ je o malo zahtjevnijoj pozi pa ako niste u najboljoj kondiciji, očekujte upalu mišića. Zahtjevna je čak i za one koji su revni po pitanju odlazaka u teretanu i izvođenja izdržaja.

Kad se umorite, slobodno se spustite na koljena i nastavite penetraciju u željenom ritmu. S obzirom na to da je zahtjevna i da bi vas mogla zaboljeti leđa, slobodno ovu pozu kombinirajte s nekom drugom.

Igrajte se tijelima i namjestite u vama najbolji kut, a to ćete najbolje odgonetnuti kada se smjestite u zadane položaje i krenete s penetracijom.

Kako bi partner bio u pozi gotovo identičnoj izvođenju izdržaja, partnerica će možda morati podignuti kukove kako bi bili u idealnoj razini.

I da, nemojte zaboraviti dati šansu analnim sex igračkama kako biste užitak podignuli na viši nivo!

Tags:
#Sex Poze

Povezani Članci

Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.