Vibraonica™ Sex Shop

Seks Poza Tjedna – Leteća Misionarka

Leteća misionarka je vjerojatno jedna od prvih seks poza koju svaki par isproba kada dobije svoju prvu seks ljuljačku. Ne samo da se radi o dobro uvježbanoj pozi, već je većini parova ona najjednostavnija za primjenu u početku. Položaj leteće misionarke je položaj koji podržava većina seks ljuljački koje se nalaze u našoj kategoriji sex namještaja, tako da nije potrebna posebna vrsta seks ljuljačke da biste isprobali ovu seks pozu.

Kako bi započeli svoju avanturu u pozi leteće misionarke, partner koji prima provlači noge kroz predviđeno remenje te smješta svoju stražnjicu u sjedalo ljuljačke za seks. Nakon toga širi noge i voilà, spremni ste ulazak vašeg partnera među vaša bedra.

Savjet: Koristite ručke za pridržavanje kako bi si korištenje seks ljuljačke učinili udobnijim.

 

Vibraonica™ Sex Shop

Više o Letećoj Misionarki

Leteća misionarka je odlična seks poza za privikavanje na vašu prvu seks ljuljačku. Iako je većini klasična misionarska poza dobro poznata, u ovom slučaju ne smijete zaboraviti da se vaš partner ne nalazi na krevetu već u zraku, te je ipak potrebno malo prilagodbe. Ali budući da se radi o intuitivnom položaju proces privikavanja će biti izuzetno kratak a kutevi i dubina penetracije koju će te postizati će vas natjerati da tražite još, i još!

Savjet: Prije korištenja seks ljuljačke obavezno uskladite visinu ljuljačke sa kukovima aktivnog partnera kako bi maksimalno uživali istraživanju vašeg partnera prilikom penetracije.

Također za više užitka u svojoj prvoj seks ljuljački preporučujemo korištenje seks ljuljačke za vrata. Iz jednostavnog razloga što će se u tom slučaju iza vas nalaziti vrata koja će vam pružiti čvrst oslonac i samim time povećati vaše samopouzdanje, dubinu penetracije i sigurnost prilikom ove levitirajuće poze.

Dok će zvuk čvrstog zakucavanja vaše stražnjice od vrata probuditi prave seks zvijeri u vama. A možda i susjede… 😀

Nakon što ste nekoliko puta iskusili seks pozu leteće misionarke, pogledajte naše ostale poze i izazovite partnera na nove „vratolomije“.

Tags:
#Sex Poze
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.