REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
15 svibnja, 2022

Seks Poza Tjedna – Moderna Kaubojka

Ljubiteljice popularne „Kaubojke“ oduševit će napredna verzija ove kultne poze. Kada klasičnoj „kaubojki“ dodate ljuljačku za sex iz kategorije sex namještaja, dobijete pozu koju ćemo vam sada detaljno pojasniti.

Za ove vruće, napredne vratolomije, obavezno nabavite seks ljuljačku iz kategorije sex namještaj koji ćemo vam potpuno diskretno, čim prije dostaviti na željenu adresu.

Za one koji ne znaju, sex ljuljačka pomaže poduprijeti dio težine, što smanjuje opterećenje i partneru koji prima, ali i onome tko je ispod vas. Osim toga, zahvaljujući remenju, omogućuje vam fleksibilnije pokrete.

Za početak, partner koji penetrira neka se udobno smjesti i legne na pod. Penis neka bude u razini, točno ispod ljuljačke.

Nakon što se partner smjesti, vaša „kaubojka“ neka se namjesti poviše vas, dok istovremeno uvlači noge u remenje s ljuljačke.

Namjestite se i podesite ih na duljinu potrebnu za podupiranje pokreta i igra može početi!

Više o sex pozi Moderne Kaubojke

Magija Moderne Kaubojke leži u sex ljuljačci koju morate nabaviti za ove vratolomije.

Remenja za bedra pomažu poduprijeti dio težine „jahačice“  i tako smanjuje opterećenje u koljenima. Odlična je i za partnera ispod, jer ljuljačka podržava većinu težine što smanjuje pritisak onome ispod.

Ova magična sex ljuljačka odlična je jer osim remenja za noge ima i dodatak za ruke. To bi značilo da se vaša partnerica za vrijeme „jahanja“ može uhvatiti i za ručke kako bi dio kretanja odradila i rukama, što će pružiti posebnu ugodu i usput, smanjiti pritisak na bedra i koljena.

Prije nego se upustite u igre na sex ljulji, ne očekujte da ćete u samom početku s lakoćom uskočiti u položaj.

Većina korisnika potvrdili su da im je potrebno otprilike 5 minuta da dobro podese remenje kako bi sve bilo dobro zategnuto i u dovoljno dobrom nivou u odnosu na partnera.

Dobro namjestite bedrene trake, a svakako pripazite da prilagodite i razinu između vas i partnera ispod  za uspješnu penetraciju.

Uglavnom, malo se poigrajte s balansom i prilagodite kako najbolje možete.

Kada se malo uhodate i ukrotite remenje, slobodno se poigrajte sex pozom i proširite njene mogućnosti.
Naime, na sex ljuljački ste fleksibilniji jer vam omogućuje više pokreta te vam automatski omogućuje veći zamah kukovima.

U prijevodu-kada se uhodate u tehnikalije, moći ćete se lako zarotirati za 360 stupnjeva i ući u pozu „Obrnute kaubojke“ na ljuljački.

Svakako, što je sigurno, preporučujemo da se ipak odvojite od partnera pa onda uđete u spomenutu pozu.

Ako vam sex s penetracijom danas ipak nije u planu, ne brinite, ova swing sex ljuljačka može poslužiti i za frottage, odnosno sex bez penetracije. Neka partner koji vam je ispod, odjene udobno rublje i krenite s uzbudljivim trljajućim igricama.

Svakako je odlično imati ovaj sex namještaj jer može poslužiti za razne fleksibilnije varijacije i poze pa tako i za analni i vaginalni sex.

Uživajte i maksimalno iskoristite svaki remenčić ove divne sprave!

Tags:
#Sex Poze

Povezani Članci

20 rujna, 2022
Ball Gag – Savjeti za početnike
#Sex Savjeti
17 rujna, 2022
10 zlatnih pravila za pegging
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.