REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
21 travnja, 2022

Seks Poza Tjedna – Sexy Istezanje

Seks Poza Tjedna- Sexy Istezanje

Ako ste i vi ljubitelji “face to face” položaja za vrijeme  penetracije i ako prilikom izvođenja svih varijacija ove uzbudljive poze učestalo koristite jastuk kako bi vam bilo udobnije, onda je Sexy istezanje idealno za vas.

Da se ne mučite s traženjem i namještanjem vašeg jastuka, predlažemo da vašem sex namještaju dodate i naš Pillow jastuk za napuhavanje , kako bi vam olakšali vratolomije.

Udoban, čvrst, prilagodljiv, omogućuje duže i jednostavnije uživanje u zahtjevnijoj pozi, lakše stimulira G-točku -zvuči obećavajuće, zar ne?!

Više o Seks Pozi “Sexy Istezanje”


Okej, prije no što ubacite ovaj magičan proizvod u košaricu, idemo vam pojasniti o kakvoj se pozi radi i kako ju, uz pomoć ovog jastuka pravilno izvesti.

Sex poza “Sexy istezanje”, nalik Misionarskoj, izvodi se tako da noge naslonite na partnerova ramena ili pak malo niže, na bokove, između nogu ili gdje vam više odgovara.

Prije nego se upustite u ove vruće igrice, predlažemo da se prethodno malo istegnete kako biste bili što fleksibilniji. Odlično za uvertiru u orgazam! Dajte si mašti na volju te se prilikom istezanja “zagrijte”i nekim uljem za senzualne masaže

Za početak, udobno se namjestite tako da ispod donjeg dijela leđa umetnete jastuk koji će vašem partneru omogućiti  pristup vagini ili anusu, u poziciji gdje su najprirodnije opušteni za penetraciju.

Nakon što se partnerica udobno smjestila, na vama je red da se namjestite za izvođenje poze. Prislonite se bedrima na jastuk te ovisno kakav intenzitete želite postići tako birajte položaj-na koljenima, u položaju istezanja bedara ili kako god vam je udobnije.

Ova se poza razlikuje od drugih jer vam zahvaljujući položaju, za vrijeme penetracije omogućuje korištenje vibratora i ostalih seks igračaka.

Slobodno recite partneru da se posluži  vibratorom  i tako dodatno stimulira vaš klitoris, vaginu ili perineum, a vi se također možete poigrati njegovim testisima.

Osim izvrsnog užitka, jastuk je odličan za sve vas koji imate bolove u leđima pa će vam ovo čudesno pomagalo ublažiti bolove i poslužiti kao potpora bolnim dijelovima.

Poza je svakako izazovna i za vas koji vršite penetraciju, ali zahvaljujući prilagodljivom jastuku, sve će biti lakše.

Ova iznimno seksi poza jamči užitak na višem nivou, a mnogima je privlačna baš zato što istodobno mogu vršiti penetraciju i međusobno se milovati rukama ili pomagalima.

Ako i vi želite “začiniti” vaš seksualni život, obavezno isprobajte “Sexy istezanje”, uz korištenje neizostavnog sexy jastuka.

Bit ćete nam zahvalni nakon ovih blic savjeta!

Tags:
#Sex Poze

Povezani Članci

Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.