REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
6 svibnja, 2022

Seks Poza Tjedna – Leopard

Nakon sex poze Eiffelov Toranj i virtualnog putovanja u Pariz, ovaj vas tjedan vodimo u Džunglu. Seks poza Leopard dobila je ovo ime jer položaj tijela tijekom izvedbe podsjeća na leoparda spremnog za napad.

Leopard, napad…zvuči da bi moglo biti uzbudljivo u krevetu!

Ne da zvuči dobro, nego ovu pozu čim prije probajte jer garantira odličan užitak. Vratimo se mi u Džunglu i leoparda. U ovom slučaju, leopard je partner, namješten u ovaj vrući položaj te spremno čeka da sjednete na njega.

Riječ je o sex pozi u kojoj partnerica sjeda na penis okrenutih leđa, a prilagođena je za vaginalnu, ali i analnu penetraciju.

Više o seks pozi Leopard

Da bi zauzeli pozu Leoparda, partner koji vrši penetraciju mora kleknuti, namjestiti se u sjedeći položaj te se lagano nagnuti unatrag. Po potrebi, može se osloniti na ruku i tako se dodatno učvrstiti.

U ovom položaju vaš će penis biti „na izvol’te“ , a partnerica se potom može udobno smjestiti na njega.

Položaj leoparda mogu prakticirati i žene tako da stave Strap on pojas i krenu u Džung..pardon, akciju.

Kad se partner udobno smjestio u položaj, okrenite mu leđa, spustite se na njega i odaberite željeno mjesto za penetraciju.Ova poza pogodna je za vaginalni i analni sex.

Lagano raširite noge, a stopala približite partnerovim nogama. Potom, zauzmite položaj sličan Doggy Style-u, odnosno na sve četiri te se počnite ljuljati u ritmu naprijed-nazad, za što bolji užitak.

Za to vrijeme, partner vas može držati za bokove ili stražnjicu te vam rukama ili sex igračkama stimulirati spolovilo. Fantastično!

Sex poza Leopard omogućuje duboku penetraciju i stimulaciju G-točke i P-točke. U ovoj pozi vaša vagina prirodno će se rastegnuti, što će olakšati penetraciju te ju učiniti ugodnijom.

Što se tiče fizičke spreme, riječ je o srednje teškoj pozi pa se po našem starom dobrom savjetu, obavezno kvalitetno rastegnite. Kad kažemo kvalitetno, znate na što mislimo!

Welcome to the jungle, we’ve got fun and games…..

Tags:
#Sex Poze
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.