svi 06, 2022

Seks Poza Tjedna – Leopard

Nakon sex poze Eiffelov Toranj i virtualnog putovanja u Pariz, ovaj vas tjedan vodimo u Džunglu. Seks poza Leopard dobila je ovo ime jer položaj tijela tijekom izvedbe podsjeća na leoparda spremnog za napad.

Leopard, napad…zvuči da bi moglo biti uzbudljivo u krevetu!

Ne da zvuči dobro, nego ovu pozu čim prije probajte jer garantira odličan užitak. Vratimo se mi u Džunglu i leoparda. U ovom slučaju, leopard je partner, namješten u ovaj vrući položaj te spremno čeka da sjednete na njega.

Riječ je o sex pozi u kojoj partnerica sjeda na penis okrenutih leđa, a prilagođena je za vaginalnu, ali i analnu penetraciju.

Vibraonica™ Sex Shop

Više o seks pozi Leopard

Da bi zauzeli pozu Leoparda, partner koji vrši penetraciju mora kleknuti, namjestiti se u sjedeći položaj te se lagano nagnuti unatrag. Po potrebi, može se osloniti na ruku i tako se dodatno učvrstiti.

U ovom položaju vaš će penis biti „na izvol’te“ , a partnerica se potom može udobno smjestiti na njega.

Položaj leoparda mogu prakticirati i žene tako da stave Strap on pojas i krenu u Džung..pardon, akciju.

Kad se partner udobno smjestio u položaj, okrenite mu leđa, spustite se na njega i odaberite željeno mjesto za penetraciju.Ova poza pogodna je za vaginalni i analni sex.

Lagano raširite noge, a stopala približite partnerovim nogama. Potom, zauzmite položaj sličan Doggy Style-u, odnosno na sve četiri te se počnite ljuljati u ritmu naprijed-nazad, za što bolji užitak.

Za to vrijeme, partner vas može držati za bokove ili stražnjicu te vam rukama ili sex igračkama stimulirati spolovilo. Fantastično!

Sex poza Leopard omogućuje duboku penetraciju i stimulaciju G-točke i P-točke. U ovoj pozi vaša vagina prirodno će se rastegnuti, što će olakšati penetraciju te ju učiniti ugodnijom.

Što se tiče fizičke spreme, riječ je o srednje teškoj pozi pa se po našem starom dobrom savjetu, obavezno kvalitetno rastegnite. Kad kažemo kvalitetno, znate na što mislimo!

Welcome to the jungle, we’ve got fun and games…..

Sexy Tajne