REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
7 srpnja, 2022

Seks u snu i što on zaista znači

Što ste vi sinoć sanjali? Sex možda? S kim ste proveli noć – netko poznat vam ili? Je li vas više bilo, koliko je trajalo? Tko je bio pored vas kad ste se probudili? I tako u nedogled pitanja koje vjerojatno i sami sebi postavite nakon što se sjetite da ste imali sex u snu.

Nego, recite nam-je l’ sex u snu bio dobar barem? Jeste imali neku sex igračku? A kako se osjećate nakon sexa u snu? Jeste li doživjeli orgazam u snu?

Je li se seksualni snovi ostvaruju?

Ukratko- burna noć svakako, a pretpostavljamo i zbunjeno jutro i buđenje. Nadamo se da vam je sex u snu bio dobar i da će se, u slučaju da ste sanjali simpatiju i ostvariti.

Na sva ova, ali i ostala pitanja vezana uz sex u snu, seksualni terapeuti i psiholozi uglavnom imaju odgovore. Provedeno je i dosta istraživanja na ovu temu sexa u snu i orgazma u snu pa smo se i mi malo pozabavili „kopajući“ po detaljima istraživanja.

Jeste li prije za znanstvena ili astrološko tumačenje seksa u snu?

Znamo da vas zanima hoće li vam se sexy snovi ostvariti pa ćemo krenuti s astrologijom. Samo, Vibraonica.hr nije relevantna po pitanju astrologije, ali mi vaše vruće snove pomoću pomagala i naše opreme itekako ostvarujemo.

Šalu na stranu, astrolozi  kažu da je naravno sve stvar podsvijesti, te su tumačenja različita. Ovisno s kim ste spavali u snu, to otprilike i označava neko vaše stanje, podsvijest i slično.

Neki snovi ukazuju na napetost, strah, frustracije, neostvarene želje i slično. Astrolozi kažu da je sanjati grupni sex predznak neke nevolje te preopterećenja u stvarnom životu.

Slično je i u psihologiji, a znanstvenici kažu kako je sex u snu veoma uobičajen te ukazuje na neko vaše stvarno stanje.

Ako sanjate seks sa šefom ili šeficom, nema razloga za sram jer se to svima događa. Potvrdio je to britanski psiholog Ian Wallace u svojoj knjizi “Najčešćih 100 snova – snovi koje svi sanjamo i što oni uistinu znače”.

– Proučio sam tijekom karijere više od 100.000 snova i, kad ste goli pred svima u sobi ili na poslu, to uvijek znači da se osjećate zarobljeno i izloženo. Podsvijest vam samo poručuje da morate nešto poduzeti – objasnio je psiholog,

– Svatko tko se pojavljuje u seks-snovima, dio je sanjačeve osobnosti – kaže Wallace te nastavlja:

– Ljudi s kojima se u snu nađete u krevetu imaju osobinu koju i vi želite. Bila to nježnost, ljubaznost ili ambicioznost… Wallace objašnjava kako podsvijest alarmira sanjača da je za njega bitno da razvija upravo tu vrlinu. No snovi o seksu mogu upućivati i na emotivne praznine.

Seksala sam se sa šefom u snu

I, jeste li odahnuli kad ste se probudili? Je li bila neugoda kad ste ga vidjeli na sastanku?

Evo, kao što je potvrdio i poznati britanski psiholog, svima se to dogodi. Jedno od njegovih tumačenja kazuje kako san o seksu sa šefom ili nekom nadređenom osobom govori da postajete svjesni vlastite moći te da ste spremni preuzeti odgovornost za sve posljedice. Pronalazite li se vi u ovom tumačenju?

Hoće li mi se ostvariti san u kojem sam bila u Doggy Style-u sa simpatijom?

I, kakav je u krevetu? Što ste mu sve radili? A on vama? Kamo sreće da se zvijezde podudare id a vam se san ostvari. Evo kako sex u snu, i to s vašom simpatijom tumači Wallance.

-Objekt vaših želja posjeduje za vas magnetsku privlačnost koju i sami želite utjeloviti, no možda se osjećate nespremnima za taj izazov- objašnjava psiholog.

Što znači ako sanjam prevaru?

Seksali ste se u snu s nekim drugim i pritom prevarili partnera. Ne brinite, to ne odaje vaše sklonosti i prekrivene želje za drugim partnerom, već, kako spomenuti psiholog naglašava, možda se radi o vašoj nesigurnosti i slabom samopouzdanju.

Što se tiče pada samopouzdanja koje se automatski veže na padlibida, o tome pročitajte više u našem blogu.

Incest u snu

Pretpostavljamo da vam najteže padne ovaj san i da ga se nerado prisjećate, kamoli prepričavate.

No, razloga za brigu, dapače psiholog tvrdi kako je taj san pozitivan jer pokazuje kako se divite karakteru te osobe i nema nikakve veze s potencijalnom privlačnošću vas i člana obitelji.

Ovo su otprilike bili najčešći seksualni snovi, a vratimo se mi na ono pitanje o orgazmu.

 Jeste li i vi nekad svršili u snu?

Jedno od istraživanja pokazalo je da je 37 posto žena doživjelo orgazam u snu barem jednom.

“Iako se orgazam manifestira kroz tjelesne senzacije, zapravo je riječ o procesu koji se odvija u mozgu”, kazala je medijima Vanessa Marin, seksualna terapeutkinja.

Recept za doživljavanje orgazma u snu

Znate li da postoji učinkovit recept za postizanje orgazma u snu. Evo detalja pa se slobodno poigrajte i vidite hoće li se što dogoditi.

Evo što je seksualna terapeutkinja savjetovala:

  • Spavajte na trbuhu ili u bilo kojem položaju u kojem osjećate pritisak na genitalne organe.
  • Razmišljajte ili čitajte/gledajte nešto seksi prije spavanja – Čitajte, gledajte ili razmišljajte o nečem seksi prije spavanja – u snu se ponavljuju stvari iz jave, osobito one kojima smo se bavili tijekom prethodnog dana. Stoga, znate što vam je činiti.
  • Više orgazama u javi, više orgazama u snu.

Kaže terapeutkinja da učestali sex pojačava seksualnu želju tako da postoji veća mogućnost za svršavanje u snu.

Želimo vam sexy snove!

Laku noć

Tags:
#Sex Poze

Povezani Članci

20 rujna, 2022
Ball Gag – Savjeti za početnike
#Sex Savjeti
17 rujna, 2022
10 zlatnih pravila za pegging
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Poze
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.