Seksi rublje – odličan poticaj za odličan seks

Svatko od nas voli biti lijepo obučen i dobro izgledati. Posvećujemo puno pažnje odjeći koju svi vide. Međutim, donje rublje, na koje često „zaboravljamo“ je jednako važno, ako ne i važnije za osjećaj samopouzdanja i senzualnosti. Zbog toga ćemo vas u ovom članku podsjetiti zašto je seksi rublje važno i za žene i za muškarce, zašto se u seksi rublju osjećamo seksi, i zašto ono vodi ka odličnom seksu.

Seksi rublje i muškarci

Muškarci su, kao što često ponavljamo, većinom vizualni tipovi. To ukratko znači da najsnažnije reagiraju na ono što vide. A kada vide ženu u erotskom, seksi rublju…. hmmm, reći ćemo samo ovo: donja glava preuzima kontrolu.

Svatko, naravno, ima svoj ukus. Zato ćete, drage naše dame, morat isprobati što se vašem muškarcu najviše sviđa. Testirajte na što najbolje reagira: pamuk, čipka, svila, koža, lateks ili nešto sasvim drugo… A možda već i znate što vaš muškarac voli?

Neki muškarci tvrde da im je najdraže samo golo žensko tijelo. No, čak ni oni se neće buniti (naprotiv!) ako je to tijelo obavijeno i upakirano u neki lijepi komad čipke, svile ili kože. Bez obzira na to što kažu, njihovo će tijelo (osobito neki dijelovi) odreagirati snažno i brzo. I, razmišljat će samo kako da tu svilu, čipku ili kožu – čim prije skinu…

Seksi rublje i žene

Situacija u Hrvatskoj prisiljava većinu nas da pazimo na što trošimo. Zbog toga, radije trošimo na ono što se izvana vidi, košulje, suknje ili hlače, cipele i slično.

Međutim, senzualno i seksi donje rublje ima posebnu čaroliju. Čak i ako se ne vidi izvana, svjesni smo da ga nosimo i to nam daje posebnu snagu i moć. Senzualno i seksi donje rublje čini da se osjećamo puno bolje. Svila koja miluje kožu tijela, čipka koja nježno škaklja bradavice ili tange koje se uvlače u guzu i stalno podsjećaju na svoje prisustvo… Osjećamo se samopouzdano, sigurno i senzualno. A to se, vjerujte, vidi na nama – „zračimo“.

Naravno, ako se oblačite za nekog određenog, nastojte odabrati materijal i dizajn rublja koji će ga ostaviti bez daha.

A ako nemate nikog određenog, obucite se za sebe! Obucite donje rublje u kojem se VI najbolje osjećate, ono koje će vam pružiti samopouzdanje i osjećaj senzualnosti.

Seksi rublje sakriva naše nesavršenosti

Ako nismo baš zadovoljne svojim tijelom, seksi rublje opet pruža odlično rješenje. Različiti proizvodi osmišljeni su posebno za sakrivanje nedostataka i isticanje naših „prednosti“.

Na primjer, različiti tipovi grudnjaka na različite načine ističu ženske grudi. Gaćice su također svestrane. Gaćice visokog ili niskog struka, slip ili bokserice – svaka žena može naći nešto što joj dobro pristaje. A tange – o tome ne moramo puno pričati – tange su čarolija za sebe.

Za žene koje su nezadovoljne svojim „trbuščićem“, odlično rješenje su korzeti. Korzeti sakrivaju ono što ne želimo da se vidi, a ističu naše poprsje i bokove. Različiti topići također mogu prekriti trbuščić i odvuči pažnju tamo gdje mi to želimo…

Muško donje rublje

Žene, u pravilu, znatno manje pažnje obraćaju na izgled svog partnera. No to ne znači da im je izgled potpuno nevažan. Ne treba naglašavati – muškarci, vodite računa da vaše rublje bude čisto i mirisno. Iz ormara pobacajte sve ofucane komade donjeg rublja. I naravno, povremeno iznenadite partnericu (ili partnera) nečim posebno seksi – npr. svilenim boksericama ili pak izazovnim tangama. Oni će vam, prilično sigurno, biti zahvalni…

Seksi rublje kao odličan poklon

Donje rublje nosimo – svi. I svi ga trebamo. Bez obzira koliko komada donjeg rublja imamo, uvijek ima mjesta za još. Zato je seksi rublje odličan poklon za svakoga.

Naravno, ako poklanjate rublje prijatelju ili prijateljici, neka to bude ukusno, diskretno, fino donje rublje. Izbjegavajte izrazito seksi rublje, da prijatelj/prijateljica ne bi pogrešno shvatili vaš poklon.

Ako je pak rublje namijenjeno vašoj partnerici ili partneru – pustite mašti na volju! Odaberite materijal, boju i kroj koje biste voljeli vidjeti na partnerici. Ili, odaberite ono što pouzdano znate da joj/mu se sviđa. A kad predajete poklon, nježno šapnite u uho kako ne možete dočekati da svoj poklon vidite na njoj (ili njemu).

Da zaključimo: žena koja se u nekom lijepom komadu donjeg rublja osjeća seksi, senzualno i samopouzdano, i muškarac koji se pri samom pogledu na taj isti komad rublja (i tijelo u njemu!) osjeća napaljeno – ima li boljeg recepta za odličan seks?

Photo via Bigstock

Tags:
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.