Vibraonica™ Sex Shop
26 rujna, 2022

Squirting! 6 koraka do ultimativnog ženskog orgazma

Drage naše, spadate li vi među sretnice koje bez problema mogu “squirtati” ili je to prizor koji ste vidjele u nekoj vrućoj erotskoj sceni i mislite da nema šanse da tako nešto “mokro” ikad doživite? Znate da se mi volimo pobrinuti za sve i maksimalno udovoljiti svim vašim fantazijama, tako vam donosimo trikove pomoću kojih ćete bez problema doživjeti “squirting”, “štrcanje”, žensku ejakulaciju i kako god vam draže nazvati ovaj fenomenalan osjećaj.

Squirting – mit ili istina?

I da, ako se mislite je li ovo izmišljotina, potvrdit ćemo da nije. Stručnjaci su potvrdili kako postoji ženska ejakulacija, a prema istraživanju američkog Međunarodnog društva za seksualno zdravlje 10-50 % žena ejakulira tijekom seksa. I ne, nije riječ o urinu, već obilatoj tekućini, bez boje i mirisa.

Stručnjaci su žensku ejakulaciju podijelili na:

Squirting tekućinu –  obilna tekućina bez boje i mirisa

Ženski ejakulat – ljepljiva i mliječne boje, nalik spermi.nalikuje. Prema analizama, ova vrsta ejakulata sadrži enzim PSA koji se nalazi u spermi i omogućava joj mobilnost.

Jesam li “normalna” ako squirtam?

Nažalost, živimo u društvu gdje se često za neke stvari, pojave i ponašanja postavlja pitanje “je li to normalno”. Naravno da je ženska ejakulacija sasvim normalna, ali brojni misle kako je to nešto prljavo, primjereno samo za erotske filmove. Da je to “normalno”, potvrdili su i znanstvenici, tako da se slobodno opustite i dopustite tijelu da doživi taj squirting.

Nećemo vas previše zamarati teorijom, već se bacamo na trikove pomoću kojih ćete brže doći do ovog famoznog završnog čina.

Jeste spremni za “squirting trening”?

 1. Ispraznite mjehur
  Osjećaj “squirtanja”, ejakuliranja sličan je onom pri uriniranju. Obavite nuždu prije nego započnete “squirting trening”, a uskoro će vam uslijediti taj osjećaj “moranja na zahod”, no, ne brinite, to je znak velike uzbuđenosti koji vodi ka ejakulaciji.
 2. Opustite se i udobno smjestite
  Odaberite mjesto gdje se najugodnije osjećate. Napravite sebi ugođaj kakav volite, upalite senzualnu muziku, erotski film, maštajte, upalite mirisne svijeće ili što god vas uzbuđuje. Ako ste na “vi” sa squiritngom i ne znate kakva (ugodna)“poplava” vas možda očekuje, stavite ručnik ispod sebe.
 3. Masturbirajte i stimulirajte G-točku
  Kad ste se udobno smjestili, započnite s masturbacijom. Možete prstima ili još bolje, nekom sex igračkom stimulirati vašu G-točku koja je zaslužna za mokre vrhunce. Ako koristite prste, fokusirajte se na diranje G-točke koja se nalazi otprilike 5 centimetara unutar vagine. Stimulirajte je tako da radite pokret prstom kao da nekome pokazujete “dođi ovdje” i tako dražite stijenke. Drugom rukom stimulirajte klitoris i radite sve što vas uzbuđuje.
 4. Koristite sex igračke
  Odličan dodatak prilikom ovog treninga su sex igračke. Izaberite neki stimulator G-točke, ili vibrator bilo koji vibrator sa izrazito zakrivljenim vrhom prema gore. Umetnite ga u vaginu, opustite se i uživajte u senzacijama. Slobodno drugom rukom dirajte klitoris.
 5. “Piški mi se”
  Ne opterećujte se pitanjem kad će uslijediti squirting, već se fokusirajte na trenutak i uzbuđenje. Bit ćete veoma vlažni i sigurno će vam doći nagon za mokrenjem, no, ne brinite, to nije mokraća, već znak da ste na dobrom putu ka squirtanju.
 6. Predosjetite orgazam
  Ovaj dio je ključan. Kada osjetite da se orgazam približava, prste, vibrator ili koje već pomagalo maknite iz vagine, a prste druge ruke zadržite na klitorisu. Kada počnete svršavati, napnite vaginalne mišiće prema vani i tada bi trebalo krenuti “štrcanje”.

Što ako ne uspije?

Nije vam uspjelo? Pa što ima veze?! Ponavljanje je majka znanja, tako vrijedi i za ovo. Što više budete prakticirali ovu vježbu bit ćete bliže tom famoznom “štrcanju”.

Kako uključiti partnera?

Ako želite u ovaj trening uključiti i vašeg partnera, uglavnom sve isto ponovite kao i u solo varijanti. Dok vi dirate klitoris, on vam može sex igračkom ili prstima stimulirati G – točku, i obratno. Opustite se i uživajte!

 

Vaš Online Sex Shop Vibraonica!

Tags:

Povezani Članci

12 studenoga, 2022
Što je to zračni stimulator klitorisa?
#Sex Savjeti
10 studenoga, 2022
Kako koristiti analne seks igračke
#Sex Savjeti
4 studenoga, 2022
Butt Plug čini vašu vaginu užom!
#Sex Savjeti
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.