Vibraonica™ Sex Shop

Što je to zračni stimulator klitorisa?

Obično kada ste u potrazi za svojom novom ili prvom seks igračkom na pamet vam padaju samo dvije opcije za kupnju–vibrator ili dildo. Super, odlično, alii…Da se razumijemo, obje opcije su odlične, a ovo “ali” bi značilo da vam one ne moraju nužno biti sinonim za seks igračke i da u ponudi ima još dragulja koji vas čak dodatno mogu učiniti sretnima. Jedan od takvih dragulja je stimulator klitorisa čiji je zadatak otključati nove izvore užitaka koje vjerojatno još niste aktivirali.

Dakle, što je točno seks igračka za usisavanje/stimuliranje klitorisa?

Stimulatori klitorisa, mali su, elegantni uređaji koji umjesto tradicionalnih vibracija koriste tlak zraka za neizravnu stimulaciju vašeg klitorisa. Ovi zvučni vibratori imaju male mlaznice koje lebde tik iznad vašeg klitorisa, proizvodeći osjećaj koji istovremeno usisava i vibrira vaš klitoris.

Kakav je osjećaj?
Što se tiče feelinga, možemo ga usporediti s dobrim oralnim seksom, ali onim kojeg se sjećate danima nakon. Za razliku od oralnog seksa u kojem nije nužno da ćete oživjeti orgazam, stimulator klitorisa garantira vrhunac. Toliko dobar, da će vam doći nagon da u znak zahvalnosti  poljubite svoju elegantnu spravicu! Brojne korisnice potvrdile su da taj orgazam ne mogu dočarati riječima, da je bolje nego kad partner penetrira u njih. Hm, vrijedi pokušati…

Koja je razlika između običnog vibratora i stimulatora klitorisa?

Usporedit ćemo klitoris sa santom leda i pojasniti što se događa prilikom korištenja ovih igračkica. Većina klasičnih vibratora aktivira vrh te sante leda, odnosno vanjske živčane završetke vašeg klitorisa ili kako ga već od milja zovete. Dakle, trnci i opuštanje. Super, odlično, alii… Ali, stimulator klitorisa nudi malo posebnije senzacije!

Stimulator klitorisa ne nudi izravnu stimulaciju, a umjesto toga, usisni jastučići stvaraju duboke i rezonantne valove pritiska koji ulaze i stimuliraju cijelu unutarnju strukturu klitorisa. Razliku čini materijal stimulatora klitorisa koji se razlikuje od klasičnog vibratora.

Stimulator klitorisa i orgazam

Ova simpatična igračka stimulira cijeIu strukturu klitorisa, a ne samo živčane završetke izvana te je baš zato veoma popularanna i posebna od ostalih igračaka.Većina proizvoda dolazi s funkcijama za regulaciju pritiska pa se možete poigrati od tradicionalne vibracije, laganih pa do intenzivnih senzacija zbog kojih ćete glasno stenjati.

Zašto ovu igračku MORATE imati?

Ne samo da mi potvrđujemo da ju morate imati jer odlično utječe na psiho-fizičko stanje, već su to potvrdili i znanstvenici s Harvarda. Naime, dokazano je da orgazam izazvan seksualnom igračkom može olakšati tijelo, umanjiti bolove, pomaže kod menstrualnih grčeva, nesanice i smanjuje noćno znojenje. Studija s Harvarda otkrila je da seksualne igračke također pomažu u sprječavanju stezanja vagine, boli i atrofije.

Seksualne igračke također pružaju širok raspon dobrobiti za emocionalno i mentalno zdravlje. Redoviti orgazam pomaže u oslobađanju od stresa, što potiče opće samopouzdanje i sreću.

Stimulatori klitorisa podižu te zdravstvene prednosti na potpuno nove razine jer obećavaju bolje, brže i snažnije orgazme. Štoviše, potpuno su sigurni jer ne stimuliraju izravno vaš klitoris, već samo “lebdi” iznad njega i stvara senzacije koje morate isprobati!

Da vas više nje gnjavimo teorijom, slobodno u košaricu ubacite vlastiti primjer stimulatora klitorisa I uživajte.

Za one kojima još nije jasno kako “igranje” sa ovom igračkom funkcionira, u nastavku možete pogledati sliku. Pusaaaa :-*

Vibraonica™ Sex Shop

Vaš Online Sex Shop Vibraonica!

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.