Vibraonica™ Sex Shop

Online seks – Top 5 savjeta

Vjerojatno ste kad-tad u životu došli na ideju – isprobati online seks! Mnogi tvrde kako moderna tehnologija otuđuje ljude i uništava klasične ljudske odnose. No ako ste među milijunima onih koji su trenutno u vezi na daljinu, onda znate koliko nam tehnologija olakšava poteškoće koje nastaju zbog udaljenosti i razdvojenosti. Zahvaljujući internet tehnologiji stara izreka „daleko od očiju, daleko od srca“ mijenja pojam fizičke daljine. Omogućuje nam da ju, barem virtualno, prijeđemo u samo par klikova i ostanemo „blizu srca“ voljene osobe. Da ostanemo uključeni u njihovu svakodnevicu.

Možda se senzualne seanse preko interneta isprva  čine pomalo zastrašujuće i neprirodne. No imajte na umu da svaki novi eksperiment traži malo vremena za prilagodbu. Kako bi vam tu prilagodbu olakšali, donosimo vam top 5 savjeta za online seks:

Uvjet br.1 za odličan online seks – riješite se nesigurnosti

Najveća greška koju možete napraviti tijekom online seksa jest omesti ugođaj. Pri tome smatramo isticanje vlastitih nesigurnosti, manjka iskustva, srama… jednostavno niste sigurni što točno raditi. Manjak samopouzdanja i dalje je na vrhu ljestvice karakteristika koje djeluju svakako, samo ne sexy. Ako se osjećate ukočeni i ne možete smisliti što bi rekli i kako se verbalno izrazili, evo ideje: nemojte ništa govoriti, opustite se i izrazite govorom svog tijela.

Igrajte po poznatim pravilima

Online seks je i dalje samo – seks. Dakle, zagrijavanje uz predigru i dalje je ključni faktor kao i sam čin. Ne smijete ga zaboraviti. Pronađite način kako prevladati izazove nove i drugačije situacije. Opustite se zajedno, popijte čašu vina, porazgovarajte npr. o tome kako ste proveli dan. Neka atmosfera i energija vašeg druženja prevladaju činjenicu da se gledate preko kamere, a dalje će stvari ići prirodnim tijekom. Dapače, ovo može biti idealna prilika za obnavljanje starih vještina flertovanja s kojima ste se zavodili i šarmirali u početcima vašeg odnosa.

Kadrovima i trikovima do realnosti

Naravno da ništa ne može zamijeniti sam seks, ali mogli biste se iznenaditi koliko online sex može biti intenzivan i uzbudljiv uz malo kreativnosti. Uvedite primjerice vibrator u vaše online sexy seanse! Osigurajte njemu uzbudljiv pogled, dok vi uživate u strastvenim senzacijama. Prilikom korištenja vibratora i sličnih sex igračaka eksperimentirajte s različitim perspektivama i kutom gledanja. Komunicirajte kako biste uspostavili zajednički ritam i tempo.

Zaigrajte novu ulogu

Obzirom da online sex stimulira i vašu maštu, zašto to ne biste iskoristili kao priliku da istražite područje fetiša i fantazija koje uključuju igranje različitih uloga? Prije nego što započnete online razgovor kojeg želite usmjeriti u nestašnom i strastvenom smjeru, navucite na sebe neki sexy kostim, uniformu ili masku. Odaberite ulogu prema kojoj vaš partner gaji seksualne fantazije primjerice medicinska sestra, francuska sobarica itd. U pravom trenutku polako se počnite razodijevati i otkrivati vaš izazovan outfit te gledajte kako mu vilica od iznenađenja pada, a uzbuđenje i strasti rastu.

Učinite povratak kući još zanimljivijim

Neizbježno je da ćete se ponovno vidjeti uživo. Zašto ne biste u međuvremenu posadili zrnce seksualnog iščekivanja koje će, uz pravilne podražaje, rasti do vašeg ponovnog susreta. Ovo će zasigurno učiniti vašeg partnera još nestrpljivijim i željnim vašeg društva. Tijekom online predigre dajte mu do znanja da ga prilikom vašeg sljedećeg i dugo očekivanog seksualnog susreta čeka još poneko iznenađenje.

Dajte mu naslutiti da će ono što je bilo virtualno uskoro postati stvarno i omogućiti vam oboma iskazivanje svih emocija i podražaja koje ste osjećali tijekom vaših online sex seansi.

Iako nije bilo fizičke komunikacije kada ste bili razdvojeni, vidimo kako vam brojne mogućnosti interneta mogu omogućiti perverznije i ekscentričnije alternative od onih koje ste možda očekivali i zadovoljiti vaše potrebe do povratka u partnerovo naručje.

Photo via Bigstock

[block id=”blog-post-dodatni”]

Tags:
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.