Vibraonica™ Sex Shop

Ultimativni vodič za korištenje Strap-ona

Jeste li već probali neku od seks igračaka za parove i koja je to bila? Jeste li ikada eksperimentirali sa strap-onom? Vrlo zabavan dodatak vašim igricama u krevetu, a odličan je jer svima služi – hetero, homo, bi parovima.

Donosimo vam ultimativni vodič za kako uvesti strap – on u seksualni život i kako ga adekvatno koristiti.

Što je pegging?

Ako niste znali, pegging je kada osoba bez penisa koristi strap-on kako bi penetrirala u osobu s penisom. Ovaj dodatak je popularan već dugo među lezbijkama, a odnedavno je postala i “IT” komad među hetero parovima.

“Dame, nemojte se bojati pegginga! To je tako uzbudljiva igra, posebice vidjeti svog muškarca tako ranjivog i bez kontrole. Momci, dajte vašim damama da penetriraju u vas, nećete zažaliti.” – Mimi, 31

Kako odabrati dildo koji odgovara vašem Strap-On pojasu

Većina strap-onova ima ili rupu ili O-prsten u koji umetnete dildo. Setovi obično dolaze s barem jednim dildom za početak. Međutim, nakon što otkrijete užitke seksa s strap-onom, bit ćete gladni isprobati dildače u novim oblicima i veličinama.

Kako biste odabrali dildo koji će stati u vaš pojas, izmjerite unutarnji promjer  O-prstena na pojasu. Pritom, vodite računa da mjerite samo prostor kroz koji će proći dildo, a ne punu širinu O-prstena.

Kako umetnuti dildo u pojas

Prije nego stavite pojas, umetnite dildo na akdekvatno mjesto jer će vam to olakšati proces. Prije nego započnete, provjerite je li O-prsten pričvršćen na pojas.

Ako je vaš dildo dug i gladak s ravnom, proširenom bazom, možete ga samo ugurati u O-prsten.

Ako imate veliki dildo, s velikim pregibom ili testisima, morat ćete nježno stisnuti proširenu bazu i provući je kroz otvor.

Neće vam na odmet biti ni lubrikanti na bazi vode.

Kako pravilno koristiti strap-on dildo

Postoji nekoliko načina za uživanje u strap-on remenu. Dok potpuni užitak uvelike ovisi o brzini, dubini potiska i položajima koji vam se sviđaju, imamo nekoliko savjeta koji će vam iskustvo učiniti lakšim i udobnijim.

1.Koristite lubrikant

Bez obzira prodirete li u vaginu ili anus, lubrikant je neophodan. Ako ste odabrali analnu penetraciju, preporučujemo analni lubrikant jer je gušći.

U slučaju da je vaš dildo napravljen od silikona, nemojte koristiti silikonski lubrikant, nego radije odaberite lubrikant na bazi vode.

2.Predigra

Važno je da oboje prije toga odvojite vrijeme za ‘zagrijavanje’ i opuštanje u igri. Ovo je osobito važno za analnu penetraciju.

Prvo pokušajte eksperimentirati s prstima i manjim igračkama i kad budete spremni  i maksimalno opušteni, krenite s remenom.

3.Komunikacija s partnerom

Kažu da je seks s strap-onom krajnji oblik povjerenja. Stoga, komunicirajte i recite partneru što vam odgovara, a što i ne baš, kako bi osjećaj bio što bolji.

Ako ste vi onaj koji daje, svakako slušajte ne samo partnerove upute nego i njihove reakcije. Neka oni vode dubinu i brzinu prodiranja.

4.Najbolje strap-on seks poze

Pronađite seks položaj koji je najudobniji za oboje. Neki od favorita  su:

5.Dogovorite “safe word” ilitiga sigurnu riječ

Valjda već znate što je to safe word, i jednom kad  izustite dogovorenu riječ ili frazu odmah staje igra. Što je sigurno, sigurno je!

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.